- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Yani diyorsun ki güzelim ama aptalım?Çok haklısınız . Üstelik çok sıradan kadınların yanında taş gibi erkekler var bir de üstüne çok rahat hayatları var her yönden şanslılar yani gam Yok keder Yok. Güzel olmayan kadınların kafası acayip çalışıyor bence
O zaman sorun ne? Taş gibi adam bulmuş kadınlarla ne alıp veremiyorsunuz? Yaranız nedir, onu anlamaya çalışıyorum. Güzelmişsiniz, yakışıklı sevgiliniz varmış, eee? Kendi ilişkiniz yerine başkasının hayatını düşünecek kadar ne yaşadınız?Ben güzelim diye birşey demedim ki ayrıca çirkinde sayılmam ve dediğim gibi kimsenin arkasında gözümüz Yok ve sevgilimde var allah için de gayet yakışıklı
Sevgilisi yeterince taş değilse demekO zaman neden dertlendin?
Ha anladım laf olsun diye
Güzel kadınların kafası diğerleri gibi çalışmıyor bu bir gerçekYa ne alaka güzel kadınlar aptal mı yani
Ne meraklısınız kadınları kategorize etmeye
Canınız bir şeye yanmış herkese sallıyorsunuz bol keseden
Bir kadın güzel, başarılı ve mutlu olabilir
Neden buna inanmak ve bunu kabul etmek bu kadar zor
Çalışın sizin de olsun
ben okuduğum makalelerin yalancısıyım. harvard, yale ve georgetown akademisyenlerinin imzası olunca inanmıştım ama demek ki sizin bilgi birikiminiz daha fazlaymış.Psikolojiden bahsedeceksek şimdi ehm (boğaz temizleme)
Evet evrimsel olarak karşı cinste çekici bulduğumuz şeyler mevcuttur.
Kadınlarda pürüzsüz ten, sarı saç, geniş kalçalar gibi doğurganlığı simgeleyen özellikler mesela.
Evrimin diğer bir yönü de var o da gen havuzu.
Bir insanın genleri kendinizinkinden ne kadar farklıysa o kadar çekici bulursunuz.
Bu gen fenotipte mi genotipte mi açığa çıkar artık bilemem.
Ayrıca karşımızdaki insanın kokusunun bizimkinden ne kadar farklı olduğu da çekicilikte önemli bir faktör.
(Siz bu kokuyu bilinçli olarak alamazsınız)
Yani kısacası psikolojide & nörobilimde bireyler tek bir faktöre göre/%100 net doğrularla değerlendirilemezler
Çünkü bu bir birey bilimi ve biliyoruz ki bireyler kendi aralarında farklılık gösterirler
Hatta bazen kendileri zaman içerisinde farklılık gösterirler
Psikolojide net çizgiler olamaz
Varsa bir takım genellemelere insanların kurban gitmesi kaçınılmaz olur
Bu yüzden insanlar kendilerine kitap okuyarak teşhis koyamazlar, çünkü bu sınırların gevşeyebileceğini tecrübe etmiş bir insanın değerlendirmesi gereklidir.
Falan falan
Çok uzundu durumum yoktu okuyamadım özeti: İnsanlar genellenemez
Güzel kadınların kafası diğerleri gibi çalışmıyor bu bir gerçek
Güzelim ama şanssızım diyorumYani diyorsun ki güzelim ama aptalım?
Güzel kadınların kafası diğerleri gibi çalışmıyor bu bir gerçek
Ne diyorsunuz siz :)))Güzel kadınların kafası diğerleri gibi çalışmıyor bu bir gerçek
Hiçbirşey yaşamadım neden hep böyle yanı neden hep çirkin bayanlar yakışıklı ile olmak zorunda fazla değil mi yakışıklı onlara herkes dengini bulsunO zaman sorun ne? Taş gibi adam bulmuş kadınlarla ne alıp veremiyorsunuz? Yaranız nedir, onu anlamaya çalışıyorum. Güzelmişsiniz, yakışıklı sevgiliniz varmış, eee? Kendi ilişkiniz yerine başkasının hayatını düşünecek kadar ne yaşadınız?
Yav emin misin? Madem yakışıklı ne diye "çirkin" kadınların "taş gibi" sevgililerine bakıyorsun? Bir de ikidir gözümüz yok gözümüz yok diyerek durumu daha çok göze sokup ters düşünce yaratıyorsun. Acaba gerçekten gözün yok mu?Yok ve sevgilimde var allah için de gayet yakışıklı
ben okuduğum makalelerin yalancısıyım. harvard, yale ve georgetown akademisyenlerinin imzası olunca inanmıştım ama demek ki sizin bilgi birikiminiz daha fazlaymış.
kiskaniyorlarrrr guzel ve akilli kadinlari. akillari ermiyor Yuce Rabbimin iki ozelligi de bi kiside toplamasini :))))))))Gerçek derken? Kaynak nereden? Bir kadının hem güzel hem akıllı olabileceğine inanamayacak kadar nerede yaşıyorsunuz?
Ayrıca aptallıktan bahsetmiyorum. AVCILIK sanatından bahsediyorum. AnlayanaYani diyorsun ki güzelim ama aptalım?
Sen de Tanrı filansın galiba herkesin sevgilisine karışıyorsun. İsteyen istediğiyle çıkar da evlenir de.Hiçbirşey yaşamadım neden hep böyle yanı neden hep çirkin bayanlar yakışıklı ile olmak zorunda fazla değil mi yakışıklı onlara herkes dengini bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?