Allah çirkin şansı versin

Yani diyorsun ki güzelim ama aptalım?

Ben güzelim diye birşey demedim ki ayrıca çirkinde sayılmam ve dediğim gibi kimsenin arkasında gözümüz Yok ve sevgilimde var allah için de gayet yakışıklı
O zaman sorun ne? Taş gibi adam bulmuş kadınlarla ne alıp veremiyorsunuz? Yaranız nedir, onu anlamaya çalışıyorum. Güzelmişsiniz, yakışıklı sevgiliniz varmış, eee? Kendi ilişkiniz yerine başkasının hayatını düşünecek kadar ne yaşadınız?

: )))kuzenim geldi aklima
Dunyalar tatlisi alimli ve akilli esine baskasina asik oldum diyip ayrildi.tabi biz merakla bekliyoruz kim icin acaba diye.yururken otururken onunde sandalye tasiyan desteksiz hareket edemeyn 200 lu kilolarin ustunde 1 kadin cikardi karsimiza budur dedi.
Kimbilir ki ne gordu ne hissetti neyini sevdi.ama sevmis iste.
Guzellik cok fazla goreceli bir kavram.guzel cirkin degil insan olabilen mutlu olur sansli olur

Güzel kadınların kafası diğerleri gibi çalışmıyor bu bir gerçek

ben okuduğum makalelerin yalancısıyım. harvard, yale ve georgetown akademisyenlerinin imzası olunca inanmıştım ama demek ki sizin bilgi birikiminiz daha fazlaymış.

Madem sen güzelsin kesin sevgilin çirkin adam olacak. Ama iyi yönünden bak çirkin erkekler zengin olur. Ama çevrede taş gibi kadının yanındaki çirkin adama bak derler. Sen de güzelliğinle bile gene eleştiri konusu olursun
Gelip bana da sen de çirkinsin dersin...

Güzel kadınların kafası diğerleri gibi çalışmıyor bu bir gerçek

Gerçek derken? Kaynak nereden? Bir kadının hem güzel hem akıllı olabileceğine inanamayacak kadar nerede yaşıyorsunuz?
Sadece ve sadece kendi adınıza konuşun lütfen.

Hiçbirşey yaşamadım neden hep böyle yanı neden hep çirkin bayanlar yakışıklı ile olmak zorunda fazla değil mi yakışıklı onlara herkes dengini bulsun

Yok ve sevgilimde var allah için de gayet yakışıklı
Yav emin misin? Madem yakışıklı ne diye "çirkin" kadınların "taş gibi" sevgililerine bakıyorsun? Bir de ikidir gözümüz yok gözümüz yok diyerek durumu daha çok göze sokup ters düşünce yaratıyorsun. Acaba gerçekten gözün yok mu?

ben okuduğum makalelerin yalancısıyım. harvard, yale ve georgetown akademisyenlerinin imzası olunca inanmıştım ama demek ki sizin bilgi birikiminiz daha fazlaymış.

Psikolojik & evrimsel teoriler kendi içerisinde nasıl değerlendirilir

Bir makale sonuçları nasıl değerlendirilmelidir konusunda baya tecrübeliyimdir

Teorinin sözlük anlamı nedir

Psikolojide bireysel farklılıklar nasıl göz önüne alınmalıdır falan falan

Bir takım bilimsel saçmalık işte

Ne gerek var okumaya

Biz makaleyi okuyalım herkese empoze edelim daha relax

Gerçek hayatta da bu tarz saldırılara çok alışkınım yıllardır o yüzden şaşırmıyorum bu tepkilere

Hiçbirşey yaşamadım neden hep böyle yanı neden hep çirkin bayanlar yakışıklı ile olmak zorunda fazla değil mi yakışıklı onlara herkes dengini bulsun
Sen de Tanrı filansın galiba herkesin sevgilisine karışıyorsun. İsteyen istediğiyle çıkar da evlenir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…