Allah çirkin şansı versin

Biliyormusunuz çirkin dediğiniz kadınların önünde saygıyla eğileceğimiz bir takım meziyetleri olabilir. Mesela hayatları boyanmak, süslenmek ve Kilo almak kaygısı üçgeninde geçmiyordur. Belki entelektüel birikimleri zekaları ve asil bir ruhları vardır.

Kriterlere güzel olan insan zaten kendine yeterince güvendiği için güzellik gibi bir takıntısı da olmadığı için daha farklı özellikleri olan insanları daha cazip buluyor
Çirkinlik kalıpta değil düşüncededir
Bu konunuzda buna bir örnek

Kör olmam gerekli o halde

yooo kör değil de zevksiz olabilirsiniz,
ya da mesela kendinizi çok güzel bulup size benzemeyen kadınları çok çirkin buluyorsunuzdur,
bazı zayıfların şişmanlara çamur atıp, bazı şişmanların zayıfları bu da kadın mı çalı çırpı diye eleştirmesi gibi
sonuçta bir algı yanılması var kesin, ya da ayrı dünyalarda yaşıyoruz, zira ben genelde etrafıma bakınca güzel, tatlı çiftler görüyorum, bakış açısı işte...

Kendi ailemden bir adam, senin dedigin gibi cirkinlik şandindan bir kadinla evleniyor.. Adamin annesi adama baska kiz yokmuydu demis.. Adamda gelde bide benim gözumle gör anne demiş..

Psikolojiden bahsedeceksek şimdi ehm (boğaz temizleme)

Evet evrimsel olarak karşı cinste çekici bulduğumuz şeyler mevcuttur.

Kadınlarda pürüzsüz ten, sarı saç, geniş kalçalar gibi doğurganlığı simgeleyen özellikler mesela.

Evrimin diğer bir yönü de var o da gen havuzu.

Bir insanın genleri kendinizinkinden ne kadar farklıysa o kadar çekici bulursunuz.

Bu gen fenotipte mi genotipte mi açığa çıkar artık bilemem.

Ayrıca karşımızdaki insanın kokusunun bizimkinden ne kadar farklı olduğu da çekicilikte önemli bir faktör.

(Siz bu kokuyu bilinçli olarak alamazsınız)

Yani kısacası psikolojide & nörobilimde bireyler tek bir faktöre göre/%100 net doğrularla değerlendirilemezler

Çünkü bu bir birey bilimi ve biliyoruz ki bireyler kendi aralarında farklılık gösterirler

Hatta bazen kendileri zaman içerisinde farklılık gösterirler

Psikolojide net çizgiler olamaz

Varsa bir takım genellemelere insanların kurban gitmesi kaçınılmaz olur

Bu yüzden insanlar kendilerine kitap okuyarak teşhis koyamazlar, çünkü bu sınırların gevşeyebileceğini tecrübe etmiş bir insanın değerlendirmesi gereklidir.

Falan falan

Çok uzundu durumum yoktu okuyamadım özeti: İnsanlar genellenemez

Bu açıklama ile benim devreler yandı

Ne derler, yüzü güzele 10 günde doyulur, huyu güzele 40 yılda doyulmaz mıydı? Böyle bir şeydi. İçiniz dolu ve içiniz güzel olsun. Aklı başında kimse tipinden bacağından belinden dolayı kimseyi yanında tutmaz. Bunun aynısından bir konu açıldı geçen gün buraya, başka bölüme taşındı. Geçen gün bir okuyayım dedim, konu almış başını gitmiş... Birkaç kişi toplanmış güzel oldukları için mutsuz ve şanssız olduklarından ağlaşıp duruyorlardı. :)) Bir bakıp çıktım, pembe dünyalarına çomak sokmayayım dedim. Ama aşın bunları aşın. Boş lakırdı bunlar, cidden. Ben erkek olsam ben de bakmam bu tür çıkarımlar yapan kıza. Geliştirin kendinizi biraz.

Simdi ben ortalama olarak güzel sayilirim.erkek arkadasimda yakisikli bir cocuk ama bana gore yakisikli
Ayy bu sisko ama ne isin var yaninda diyorlar mesela ama ben hayatimda onun kadar guzel gozleri olan kimseyi gormedim hic.
Herkes baktigi gibi görür kalbiyle.

Çok haklısınız . Üstelik çok sıradan kadınların yanında taş gibi erkekler var bir de üstüne çok rahat hayatları var her yönden şanslılar yani gam Yok keder Yok. Güzel olmayan kadınların kafası acayip çalışıyor bence

O kadar güzelseniz siz de bulsaydınız yanınıza çirkinde olsa birini keşke.
Onun bunun tipine bakacağınıza hayatınıza bakardınız
Ben güzelim diye birşey demedim ki ayrıca çirkinde sayılmam ve dediğim gibi kimsenin arkasında gözümüz Yok ve sevgilimde var allah için de gayet yakışıklı

Ya ne alaka güzel kadınlar aptal mı yani

Ne meraklısınız kadınları kategorize etmeye

Canınız bir şeye yanmış herkese sallıyorsunuz bol keseden

Bir kadın güzel, başarılı ve mutlu olabilir

Neden buna inanmak ve bunu kabul etmek bu kadar zor

Çalışın sizin de olsun

Fuarımı taktım da okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…