- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Combativeenemy
10 numara yorumbelli ki siz onlardan daha çirkinsiniz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 numara yorumbelli ki siz onlardan daha çirkinsiniz...
Yav burada seni kim gormus taniyor da kompleks yapsin
Bari foto falan at da resme bakarak kompleks yapalim asdfghj
Ciddi yorum yapayım -ama kafamda yine poşet var yoksa laptopın kamerasına bakamıyorum-
"Güzellik" ve "çirkinlik" kavramlarının neye göre kime göre kısmını bırakıp, standart güzellik anlayışını baz alırsak şöyle bir şey var: kendilerini güzel gören insanların bir kısmı nedense bütün "iyi" şeyleri hakettiklerini düşünürler. Güzelim demek ki her şeyi hakediyorum ve dünya nimetleri ayağımın altına gelecek elbette, anlayışı var bence temelde. Bu ilişki bağlamında da kendini gösteriyor e güzelim nasıl ilişkim yolunda gitmez şansım yaver gitmez. "Çirkin" kadını ise elbette kötülükler, şansızlıklar bulur çünkü çirkin lütfen yani. (Estetik operasyonların çoğunun temelinde de bu var bence, güzelleştikçe hayatım iyi olacak denklemi...)
Buna sebep diziler, filmler hatta kitaplar... Bütün güzel masallar ve güzel aşklar güzel kadınlar için. E realitede vuku bulmayınca bu durum, vay efendim güzelim ama neden şansızım.
Ben de konu sahibinin hep tersini görüyorum
Hiç bir özelliği olmayan sirf makkaji saçı elbisesiyle ilgilenen kadınlara erkekler bayılıyor
Hatta sirf güzel olduğu için vitrinlik olarak işe alınanlar var
Ben çirkinim sevgilim de çirkin bir de fakiriz çirkinlik <3
bu herkese göre değişir aslında . misal ben kelaka bir tipi beğenirken herkesin çok yakışıklı dediği bir adamdan zerre elektirik almayabilirim . sadece yakışıklılık çekmez beni ..içi dolu olucak beyninin . entellektüel seviyesi yüksek zeki olmalı ..bunlardan etkilenrim . daha küçükken sadece tipe bakerken yaş geçtikçe kritterleriniz değişiyor fazlalaşıyor . sadece yakışıklı bir adam sizi sıkabiliyor ..
erkekler için ise bilemiyorum yani .. erkeklere sormak lazım .
Sanane !! Sana mı kaldı bir insanin dış görünüşünü yargilamak?? Sen böyle fesatlık yaptığın sürece zaten seni bulmaz o "taşşş" erkekler. kiskanmaya devam etçok şükür kimsenin eşinde sevgilisinde gözümüz Yok ama allah gerçekten çirkin şansı versin ne bakımsız çirkin kadınlar var yanlarında taş gibi erkeklerle beraber eee bu erkekler için güzellik ön plandaysa bunlar ne oluyor etrafım bunlarla dolu evet kabul kıskanıyorum
Yalnız adamın gülüşü yeterValla benim için de en çekici yer beyin
Karşıma Brad Pitt ve Elon Musk koysalar Elon abiyi seçerim
Çıtayı Evereste çıkarıyorum ben. Geçen Adriana Lima ismini vermeyeceğim bir siteden bana mesaj attı. Senin kadar güzel olsam aldatılmazdım dedi. Ben dünyanın en güzel garısıyam yani ona göre.Hala sanıyorlar ki onların tipini, güzelliğini dert ediyor herkes. :)) Kardeşim belki de dünyanın en güzel kadınısındır, sorun bu değil. Sorun şu, tipten çok şey beklemek, onu hayatta her şeyin üstünde ve her şeyin sorumlusu sanmak. Güzellik dediklerinin tek kanıtı da bu foruma ben güzelim yazmak bu arada. Bunu hepimiz diyebiliriz. E ben de çok güzelim, oldu mu? Bu mudur, budur. :)
çok şükür kimsenin eşinde sevgilisinde gözümüz Yok ama allah gerçekten çirkin şansı versin ne bakımsız çirkin kadınlar var yanlarında taş gibi erkeklerle beraber eee bu erkekler için güzellik ön plandaysa bunlar ne oluyor etrafım bunlarla dolu evet kabul kıskanıyorum