• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah çirkin şansı versin

Renkler ve zevkler tartışılmaz...

Mesela bence ben güzel bir kadınım ama her zaman çirkin erkekler hoşuma gider.
Her insan farklı şeyleri çekici bulur.

Yav burada seni kim gormus taniyor da kompleks yapsin

Bari foto falan at da resme bakarak kompleks yapalim asdfghj

Yalnız fotoğrafını atarken bir kenara nickini ve "Kadınlar Kulübü kadınları kudurrrr" yazan bir kağıtla beraber çekilsin lütfen.

Biz bunları yazılarımızda yazdık hep.

Ciddi yorum yapayım -ama kafamda yine poşet var yoksa laptopın kamerasına bakamıyorum-

"Güzellik" ve "çirkinlik" kavramlarının neye göre kime göre kısmını bırakıp, standart güzellik anlayışını baz alırsak şöyle bir şey var: kendilerini güzel gören insanların bir kısmı nedense bütün "iyi" şeyleri hakettiklerini düşünürler. Güzelim demek ki her şeyi hakediyorum ve dünya nimetleri ayağımın altına gelecek elbette, anlayışı var bence temelde. Bu ilişki bağlamında da kendini gösteriyor e güzelim nasıl ilişkim yolunda gitmez şansım yaver gitmez. "Çirkin" kadını ise elbette kötülükler, şansızlıklar bulur çünkü çirkin lütfen yani. (Estetik operasyonların çoğunun temelinde de bu var bence, güzelleştikçe hayatım iyi olacak denklemi...)
Buna sebep diziler, filmler hatta kitaplar... Bütün güzel masallar ve güzel aşklar güzel kadınlar için. E realitede vuku bulmayınca bu durum, vay efendim güzelim ama neden şansızım.

Bence ben çok güzelim eşim de çok yakışıklı. Belki mutluluğumuz yüzümüze yansıyor belki de çok çirkiniz ama birbirimizi çok beğeniyoruz.
Kesin olan tek bir şey var; kimseye aman o guzel bu kotu onun sansi acik cunku cirkin bunun degil diye bakmiyoruz. Bazi seyler kalptendir.

Ilk goruste elbette dis guzellik onemlidir ki o kisi dikkatinizi ceksin. Sonra guzeli napacaksiniz vitrine koyup bakacak misiniz? Iki kelime edemedikten anlasamadiktan veya iyi bir insan olmadiktan sonra...

Çok yakışıklı erkeğin yanında guzel bir kiz gorseler de otomatikman cocuga bakmaktan ay kiz ne cirkin diyorlar. Aşk varsa evet guzele cirkine bakmiyor. Ama bu kendimiz icin gecerli. Cevre bizim baktigimiz gozle bakmiyor cunku iliskilerimize. Her guzellik de goreceli degildir aslinda.Her toplumun guzellik algisi cok farklidir ve o standartlarda birini isterler. Ha o sarisin puruzsuz ten kalca buyuk meme kismina bolca uyuyorum ama gelenler pek ic acici insanlar degiller... Kader guzel olsun

Ben de konu sahibinin hep tersini görüyorum
Hiç bir özelliği olmayan sirf makkaji saçı elbisesiyle ilgilenen kadınlara erkekler bayılıyor
Hatta sirf güzel olduğu için vitrinlik olarak işe alınanlar var

Ben ikisini de çok gördüm

Boşbeyinli, çıkarcı , koca parası yemekten başka derdi olmayan dallı güllü kezbanlara bayılan erkek de çok gördüm. Erkeklerin çoğu bu kategoride bence de

Hem tipsiz hem kelle avcısı modunda olup zengin+yakışıklı profesörle evlenen kadın da gördüm. Bu kadının ne mesleği ne eğitimi ne güzelliği vardı üstüne bayağı itici bir tipti neyine güvenip o adama yaklaşmış zaten aklım almıyordu, adam bu murdar tiple evlenince bir yaşıma daha girdim

Burdaki vurgum güzellik değil murdarlık
Böyle murdar bir kadınların peşinden kimler kimler koşuyor hayret edyrm
Geçim yolu olarak evlenen kadınları seçen erkekler bence hıyar

Son düzenleme:
bu herkese göre değişir aslında . misal ben kelaka bir tipi beğenirken herkesin çok yakışıklı dediği bir adamdan zerre elektirik almayabilirim . sadece yakışıklılık çekmez beni ..içi dolu olucak beyninin . entellektüel seviyesi yüksek zeki olmalı ..bunlardan etkilenrim . daha küçükken sadece tipe bakerken yaş geçtikçe kritterleriniz değişiyor fazlalaşıyor . sadece yakışıklı bir adam sizi sıkabiliyor ..
erkekler için ise bilemiyorum yani .. erkeklere sormak lazım .

bu herkese göre değişir aslında . misal ben kelaka bir tipi beğenirken herkesin çok yakışıklı dediği bir adamdan zerre elektirik almayabilirim . sadece yakışıklılık çekmez beni ..içi dolu olucak beyninin . entellektüel seviyesi yüksek zeki olmalı ..bunlardan etkilenrim . daha küçükken sadece tipe bakerken yaş geçtikçe kritterleriniz değişiyor fazlalaşıyor . sadece yakışıklı bir adam sizi sıkabiliyor ..
erkekler için ise bilemiyorum yani .. erkeklere sormak lazım .

Valla benim için de en çekici yer beyin

Karşıma Brad Pitt ve Elon Musk koysalar Elon abiyi seçerim

çok şükür kimsenin eşinde sevgilisinde gözümüz Yok ama allah gerçekten çirkin şansı versin ne bakımsız çirkin kadınlar var yanlarında taş gibi erkeklerle beraber eee bu erkekler için güzellik ön plandaysa bunlar ne oluyor etrafım bunlarla dolu evet kabul kıskanıyorum
Sanane !! Sana mı kaldı bir insanin dış görünüşünü yargilamak?? Sen böyle fesatlık yaptığın sürece zaten seni bulmaz o "taşşş" erkekler. kiskanmaya devam et

Hala sanıyorlar ki onların tipini, güzelliğini dert ediyor herkes. :)) Kardeşim belki de dünyanın en güzel kadınısındır, sorun bu değil. Sorun şu, tipten çok şey beklemek, onu hayatta her şeyin üstünde ve her şeyin sorumlusu sanmak. Güzellik dediklerinin tek kanıtı da bu foruma ben güzelim yazmak bu arada. Bunu hepimiz diyebiliriz. E ben de çok güzelim, oldu mu? Bu mudur, budur. :)
Çıtayı Evereste çıkarıyorum ben. Geçen Adriana Lima ismini vermeyeceğim bir siteden bana mesaj attı. Senin kadar güzel olsam aldatılmazdım dedi. Ben dünyanın en güzel garısıyam yani ona göre.

aslında şöyle ben güzelim hoşum ama neden ilişkilerim düzgün gitmiyor dememek lazım . çünkü herkesin bir alıcısı var . daha seçiciysen kriterlerin yüksekse zaten yalnız kalıyorsun . bir de karekter olarak tahamülkar değilsen fazla gururlu bir yapın varsa vs vs yalnız kalmamak işten değil bu devirde . kadınlar koşuyor adamların peşinde artık .. bana göre değil deyip köşeme çekildim ben ...
kendimi beğenirim fiziksel olarak .. bir eksiğim yok .çok şükür.. hatta ortalamın üstünde bir tipe sahibim . bunu herkes söyler .. ama yalnızım hiç evlenmedim .. nede ?çünkü kısmet bu işler ....çok takılmamak lazım bence ... güzelleşmek için ne estetik yaptırdım ne tavşan dudak oldum ne kaynak saç .. kişisel temizlik bakımıma özen gösteririm okadar .. millet güzel olmak için yırtınıyor . yok slikon yok tavşan dudak düğme burun .. fabrikasyon geziyorlar .. sonrada dönmüş iç güzellik diyorlar hadi canım neyse ...

çok şükür kimsenin eşinde sevgilisinde gözümüz Yok ama allah gerçekten çirkin şansı versin ne bakımsız çirkin kadınlar var yanlarında taş gibi erkeklerle beraber eee bu erkekler için güzellik ön plandaysa bunlar ne oluyor etrafım bunlarla dolu evet kabul kıskanıyorum

Hayat işte... Senin o çirkin dediğin kızlar o taşşşş gibi erkekleri koluna takıp gezerken senin gibi içi fesatliktan kurumuş tiplere de arkalarından bakmak düşüyor işte ne yaparsın:KK70: ayyy bende çok çirkinim ya ondan üstüme alındım herhalde:KK70:

Back
X