Allah düşman başına böylesini vermesin..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kayınvalidem malesef kayınvalidem..
Dükkan açtı kıyafet dükkanı ortanca oğlunun dört milyar ile gitmiş kış günü yazlık mal almış. dükkanı açıp bi gün başında durmadı neymiş yazlık malmış yüzdenmiş haftalarca eşime yalvardı üç milyar da bize kredi çektirtti. iki miktarını mal aldı . bu seferde yine dükkanı açmayıp dolaşmaya çıkıyor. Allah ım Paramız çöpe gitti kafayı yiyeceğim. kayınvalidemin babası şuan yoğun bakımda hastanede ölüm döşeğinde abisi akrabaları şuan şehir dışından geldş kadın partiye kutlamaya gitmiş internette fotoğraf paylaşmış. herkes onu soruyor o geziyor şuanda.hayatımda böle insan görmedim ben bıktım ya yazık günah evlatlarına

Son düzenleme:
Bence bu olay hic yasanmamis sanki ruyaymis gibi farzedin

yani uzulmekten sinirlenmekten baska yapabileceginiz birsey yok bunlarda size yipratir o yuzden tek yol bosvermek
en onemlisi can sagligi de gec bence baska turlusunu sadece kendinize zarar bence

önceki konunu bilmiyorum ama o kadar parayla kurtulduğuna sevin bence. eşin de parayı yatttığı yerden kazanıyor galiba ben olsam dertlenirim hesap sorarım anneme.

Vermeseymiş eşiniz. Verdiyse suç kv'de değil, kocanda.

Zorlamı aldılar (silah zoru bıçak zoru)
Keşke vermeseydiniz
Verip kötü olacağına vermeden kötü ol daha iyi
Size çok geçmiş olsun
Kaynanaya allah akıl fikir ihsan etsin
Kayınpedere üzüldüm
Adamcağız ölüm döşeğinde ve karısı partilerde bu nasıl vicdandır nasıl merhamettir yahu

O çoktan boşanmış dayanamayıp :).
Verme dedim eşime dinlemedi. yarın birgün kardeşim evlenecek kendi başının çaresine baksın yemin etti ödeyecek dedi inandı ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…