"Allah elinden alacağı kisiyi biliyor"

Cok gecmis olsun, insallah en iyileri sizinle olur. Yalniz olmadigima uzuldum cunku en kotu insana bile bunlar soylenmez. Canimizla sinandik mal mulk gitmis ne gam ne keder. Allahonda vardir bildigi belki daha guzeline iyisine layik gordu bizi bundan hic suphem yok. Bende bi icimi doksem rahat edecegim ama henuz firsatim olmadi. Birde yuz yuze gorusmek dahi istemiyorum artik. Sende hic uzulme bunlarin hepsi gececek.

Benzer hikayeKıskançlıkOysa biz hep iyi düşündük. Bizim bir varsa onlara beş versin dedik.
Hep dua ederdim Allahim olmayana daha cok ver, bizimkisi bize yeter diye. Olmayanlarin da olana duasi degil bedduasi varmis meger.
Suan bu soze agladim, kimsenin kotulugune istemiyorum Allaha havale ediyorum. Gercekten canim cok yandi, kimseden maddi birsey beklemedim tam tersi bunlari soyeleyenin cebine para bile koydum aman rezil olmasinlar diye 10 gun sonra bunlari duydum. Allah herkesin de benimde hak ettigine avucuna koysun insallah

Amin inşallah
Hayat bize ne gösterecek bilmiyorum
Bende açıkcası yüzyüze konuşmadım. Telefonda saydırdımYani evin ne oldu, bir daha o semtte oturamıyacaksın, eviniz yapılmayacakYa ben zaten dipteyim sen beni daha fazla niye görmüyorsun değil mi:)
Ben kendisine söyledim. Senin adına üzüldümÇünkü bugün bana yarın sana:) Empati yapamıyorlarsa bu onların ayıbını değil mi
Rabbime sığındık bekliyoruz. Umarım her şey daha güzel olacak. Çok şükür can kaybımız yok deyip kendimizi avutuyoruz.Ama pek yaşıyor gibi değiliz.

İnsan kelime anlamı itibariyle unutan demektir unutuyoruz iyiyi de kötüyü de bosverin sıkmayın canınızı ama sessiz de kalmayın verin cevabını size dert olacağına ona olsun
Demekki oyle ama herkes ayni degil ben yapilan hicbir iyiligi unutmam. Ah bi yuzume soyleseler o zaman rahat ederim ama maalesef karsimada gecince dua ediyorlar.

Hep dua ederdim Allahim olmayana daha cok ver, bizimkisi bize yeter diye. Olmayanlarin da olana duasi degil bedduasi varmis meger.
Aynen öyle Biz hep iyi düşündük.
Birde sıkıntı olan şey lafları hep onlar söylüyorlar. Biz sineye çekiyoruz. Sonra bir sefer tersleyince küsen onlar. Ben bu insanları anlamıyorum

Sen elinden gelen iyiliği yapsan da bir kere kırıldin mi acitti mi ı seni ağlatti mı haksız yere o kişi

Hani diyor ya kul unutur ama yaradan unutmaz diye o yüzden elbet bunun bi hesabı olucak

O yüzden sen mesafeni koy yeri gelince söyle ve çekil kenara izle sabırla bekle

En iyisini yapmissin hicte uzulme sonradan soyledim diye soylemezsen anlayacak karakter yok. Hadsiz kendi laf sokuyorum zannediyor ama kime ne gelecek kimden ne gidecek gorduk ki belli degil. Keske bende soylesem ama kesinlikle yuzumuze birsey soylemiyorlar, elbet yilan dilleri susmayacak eminim o zaman bende tutmam kendimi.
esim kuzenlerini kaybetti, gencecik insanlar hayattan yitip gitti. 20 gunluk apartmanin bile yikildigi yerdeyim ki depremden her canli cikan Allahin mucizesi. Gel gor ki insanoglu anlamamakta zorluk cekiyor.

Evim var deyip rahat edemiyorum cunku hala merkeze gittigimde her yer yikinti. Yasiyoruz ama nasil? Cocuklarim okula baslayacak ve bir basi bosluk var ki telafi edlimiyor. Guvenlik yok hic bir sekilde en buyuk derdim bu mecburum burada kalmaya da Allah sonumuzu guzel yazsin insallah. Sende uzulme o guzel evi veren daha guzelini vermesini de bilir

Aynen öyle Biz hep iyi düşündük.
Birde sıkıntı olan şey lafları hep onlar söylüyorlar. Biz sineye çekiyoruz. Sonra bir sefer tersleyince küsen onlar. Ben bu insanları anlamıyorum
Ay vallahi kussunler keske hic konusmasalar. Bunlari soyleyen akil yoksunu budalalar bilerek soyluyor can acitmak icin. Herkes agzindan cikanin da geri donusune katlanacak.

Allah razı olsun İnşallah hepimiz sonunda feraha çıkarız. Sende üzülme
Allah büyük elbet bir bildiği var.

Cok tesekkur ederim ben iyi olayim da o olmus olmamis kendisi dusunsun. Kimseyi dusunecek halim kalmadi, duyduklarimsa daha beter yuk olup kamburuma biniyor.

Ben istedim ki biz de var, varken paylasalim da bizim kadar refah seviyesi olmasa da yine de sıkıntı cekmesinler. Yapilan soylenmez ama 1 yil bi evimin kirasini onlara verdim aman cocuklari rezil olmasin diye. Hersey cabuk unutulup bedduaya dondu, Nasibimde dua yerine bu varmis

Ay vallahi kussunler keske hic konusmasalar. Bunlari soyleyen akil yoksunu budalalar bilerek soyluyor can acitmak icin. Herkes agzindan cikanin da geri donusune katlanacak.
Değil mi söylediklerinin hesabını versinler. Zaten kavga etmedim. Sadece sen böyle böyle söyledin ben çok kırıldım dedim. Ama inkar etti, kabul etmedik söylediğiniYanımda birileri olmasa kendimden şüphe edeceğim.
Neyse artık Allah 'a havale ediyoruz. Rabbim, bizim hakkımızda kim ne düşünüyorsa ona bin katını versin. İyi ya da kötü

Bu akrabanizda depremzede ve evi ayakta mi kaldi?

Ne rezil insanlar yahu, telefon edip iyice saydırirdim ben olsam sonra da engellerdim.
Aslinda yapmam gereken oydu ama bana soyleyeni arada birakmamak icin sustum.

Biz gercekten zor zamanlar yasadik dereden su tasidik, sarj icin arabalarimizi bozduk. Ama halimize sevinenler varmis ne mutlu bize.

Merhaba,
Çok geçmiş olsun, Allah sabır ve kolaylık versin.
Hadsizlik etmiş o lafı söyleyen. Daha hayattaki imtihanımız bitmedi ki bu denli densizce atıp tutalım.
"Canı yanan sabretsin,
Can yakan
Canının yanacağı günü beklesin."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…