"Allah elinden alacağı kisiyi biliyor"

Bosver. Onemseyip zaman ayirman hata. Hepsi geri gelir en azindan sag salim kurtuldunuz. Kafaniza cok takmayin hayatta olsugunuz her an icin sukredin ve nefes alin her anin tadini cikarin. Ne zehir ediyorsunuz hayatinizi bosversenize

Buna söyleyecek söz bulamıyorum. Ne yani annem babam depremde öldü diye onlar bunumu hak etti. İnsanlar ne ara bu kadar kötü kalpli oldu… bence o insanla ilişkinizi bir an önce kesin. Sizi hak etmeyen insanlara kendinizle ödüllendirmeyin. Geçmiş olsun , Allahım kimseye böyle bir acı yaşatmasın

Ya bunlar nasıl laf bu nasıl bir beyin yapısı. Deprem bölgesinde hiç bi akrabam yok rabbim bana acı yaşatmadi cok şükür ama oradakiler kadar üzüldüm agladim yıprandım. Hatta eşime dedim çocuklu bi aile bu taraflara gelen olursa duyarsan nolur evimize alalim güç kuvvet olalım onlara dedik. Onlar orda onu yaşamışken nasıl böyle bi cümle kurabiliyorlar. Rabbim kalpleri gibi hayat versin onlara

Bosver. Onemseyip zaman ayirman hata. Hepsi geri gelir en azindan sag salim kurtuldunuz. Kafaniza cok takmayin hayatta olsugunuz her an icin sukredin ve nefes alin her anin tadini cikarin. Ne zehir ediyorsunuz hayatinizi bosversenize
aynen oyle zaman ayirmak degil de sindiremedim iste

Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin. Ne yazik ki ayni temiz duygulari beslemiyoruz bu insanlarla.

Bize birsey olsaydi afiyetle yerlerdi kalanlari hicte öldüler demezlerdi. Bazi insanlarin donum noktasi olur bu deprem cogu konuda bizim donum noktamiz oldu bunu suan idrak edebilsem de Allah her konuda yuzumuze bakti
Kim bunlar? Sizden mal kalabileceğine göre sizin kuzen , kardeş ya da eşin kardeşi, kuzeni vs mi? Direk yüzüne diyin duydum bu lafları, nasıl böyle konuşabildiniz diye? Sınra da selamı sabahı kardeş bile olsa kesin

Tabi ki soyluyorum onu. Herkeste farkinda zaten eminim onlara da soylemistir ayni sozleri utanmaz cunku. Ya ben gelmemeye calisiyorum o da kaciyor zaten esimde gormek istemiyor ama karsilsiyoruz iste.

Allah kime ne tokat carpacaginida iyi biliyor hiç merak etmeyin. Sınav dünyası bu. Kimin neyle karsilacagi bilinmez. Sizin toparlanmanizi bile yedirememis o kişi.
Biliyorum ve sabrediyorum ama iki yuzlulukleri bitirdi artik beni. Bizde bu sekilde sinanacagimizi bilmiyorduk bakin iste herkesin basina hersey gelebiliyormus

ay inanamıyorum o nasıl laf. Depremin travmasıyla düşünmeden konuştuklarına inanmak istiyorum. Bir de belki size lafı getiren doğru aktaramamıştır. Yani biz depremin yanından geçmezken ne hale geldik uzaklarda,içimiz yandı. Böyle bir şeyin gerçek olduğuna, bilinçli şekilde dendiğine inanmak istemiyorum. Siz kendinizi üzmeyin hiç, yaşadıklarınızdan sonra bunu duymak çok korkunç tabi ama gerçek yüzleri de buysa öğrenmiş oldunuz.

Cok tesekkur ederim cok sukur hersey eskisinden. De guzel olacak, hissediyorum

Depremde kaybiniz mi var? Allah rahmet eylesin insallah. Tabi ki oyle degil ama Allah beyin vermis ama kullanmayi bilene. Mesela ben gunlerce dusundum bizim ne farkimiz vardi da olmedik diye. Sehit oldu olenler biz kaldik. Kaldigimiz icin sansli miyiz yoksa tam tersi mi dusunmekten bi hal oldum.

Aşağılık insan

Allah gonlunuze gore versin insallah sizin gibi insanlar cogalir. Allah da kimseye yasatmasin zaten cok zor. Yasamayan bilmez goren de idrak etmez bazen

Onlarda yasadi depremi ama evlerindeler, hatta kendi evleri bile degil. Babaevinde oturuyorlar hala, calisip kazanip sahip olmanin ne demek oldugunu bilmeyen kisi soyluyor bunu
Çok geçmiş olsun Allah bir daha ne sizlere ne de hiçbirimize böyle felaketler yaşatmasın Size bu cümleleri kurabilecek kadar hadsiz kendini bilmez kişiler çok özür dilerim en kibar haliyle olsa olsa varlık düşmanlarıdır, insanız şartlar elvermez ev bile alamayabiliriz yokluk çekmeyi vb anlarım ama bu kişiler yan gel Osman deyip devrilip yatarak şimdiye kadar bir çöp alamadılarsa varlık düşmanlığı yaparak insanlara zehirlerini de akıtmasınlar.

Son düzenleme:
Maalesef cok yakinlar, oncesinde de yazdim soyleyeni ortaya atamazdim herkes akraba. Aslinda guluyorum onlara kendi hallerine bakmadan ne de buyuk laflar ediyorlar diye ama kimsenin sonu belli olmuyor

Amin Allah kimseye gostermesin mune. Tam da tabir ettigin gibi yan gelip yatiyor, o cocuklari nasil buyudu hayret edilecek is, cunku kendi emegi yok. Aslinda onlarin hayata bakis acisi bu kimde varsa bir dusman gibiler. Hatta esi 2. Bi ev aldigimda aglamisti tabiki sevindiginden degil hasedinden. Ama kotuye karsi hep iyi gitmek, iyi tohumlar ekmek umidi insanda hep var. Ben ektiklerimi alamadim zehir kustular bana ne yazik ki. Allah kimseye boyle akraba da vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…