"Allah elinden alacağı kisiyi biliyor"

İnsanlar nası bu kadar kötü? Akıllarına nasıl geliyor ve nasıl söyleyebiliyorlar Ha yarın ha 20 sene sonra bu lafını yutacak, eninde sonunda... Çok gördüm ben... Siz ya görür duyarsınız ya da haberiniz olmaz. Boşverin. Allah ıslah etsin. Siz de İnş maddi manevi toparlarsınız bir an önce. Canınız sağya, gerisi mühim değil

Demekki kiskaniyormus ki bu kelimeyi kullanmış takılmayın var böyle merhametten yoksun cahiller

Ya umarim bir an once eskisi gibi olur hayatiniz. Maddi manevi atlatirsiniz umarimallah yardimciniz olsun
Amin cok tesekkur ederim, oyle aman aman zorda degiliz sukur. Yine basimda bi catim var cogu insana gore rahatim ama sehir olmazsa, imkanlar olmazsa catin olsa da fark etmiyor. Sizlerden uzak olsun insallah

Bir daha karsi karsiya gelirsem aynen yaparim. Gelmek bile istemiyorum artik ama mucbir sebepler var.

Kesinlikle oyle agir bir tecrubeydi Allah beterinden korusun. Umuyorum ki bir daha gormem insallah.

Çok geçmiş olsun.kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz derler.elbet bugünler geçecek.dusmez kalkmaz bir Allah demekki soze karsi kiskanclik besliyorlarmis ilk fırsatta sizi üzmek için bunu söylemiş.yani insanlar nasıl bu kadar kötü olabilir.oluyor işte.zaman herşeyin ilacı.Allaha havale edin.Mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler

Sevindi ben de gordum.millet kardesiniz akrabasinin evi barki yikildı diye sevindi.sanki çalip corpip aldilar. Hep kiskancliktan. aldiginizi bile hazmedememisler yikilinca sevunmisler
Evet seviniyorlar icten ice. Esimin ailesinde bir biz ve birde gorumcemin evi gitti. Bunlarin hepsi iki aileye ithafen soyleniyor. Sanki onlardan calip yaptik. Dertleri bize yedirsinler bunlarin.

Cok cok gecmis olsun. Allah kimseye bir daha gostermesin. Caniniz sag olduktan sonra elbet hersey yerine koyulur. Ama ypilan unutulmuyor maalesef. Amin insallah, kimse darda kalmasin.

Demekki kiskaniyormus ki bu kelimeyi kullanmış takılmayın var böyle merhametten yoksun cahiller
Biliyordum ama kondurmak istemiyordum acikcasi. Zaten sozleri ve yaptiklariyla da belli ettiler halimize sevindiklerini. Kotu olansa, su halimle bile aslinda kendilerinden daha iyi haldeyim haberleri yok daha cok kiskanmaya devam edecekler. Allah kotu kalpli dualarini kendilere geri cevirsin insallah

Bunca felaket oldu canlar gitti ve birinin evini kaybettiğine sevinmek Allah ıslah etsin ne diyeyim

Bu nasıl hainlik, nasıl bir utanmazlik böyle! Bazı insanlar kalp damar sistemine değil kanalizasyon sistemine sahip resmen. Üzülmeyin Mom, siz daha iyisini yaparsınız onlar da kendi batakliklarinda bogulurlar.

Nevreste ve size ayrı ayri geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.

Cingirakli hemde Benim uzuldugum acikcasi kendi aptalliklarima. Neler yapmadim ki yeri geldiginde. Simdi boyle mi oluyor yani

Çok geçmiş olsun.

Bizler de önceki depremi yaşadık ama ev hasarla kurtuldu.
O travmayı bilen bilir.

Benim size çok net bir önerim olacak:

Yüzyüze tartışmayın ancak dediklerini her yere de yayın.

“Bizler evi yok diye vaktinde üzülüyorduk hatta yardım ederiz diyorduk ancak bu sözleri ile bir daha yıkıldık” diyin.
Hele ki evini kaybeden diğer akrabanız mutlaka bilmeli.

Zira bu noktadan sonra ilişkiniz eskisi gibi olmayacak, artık nasıl bir kalpleri olduğunu biliyorsunuz.

Bu durumda kabahatli kişiler genelde işi uzun zamana yayarak dediklerini inkar etmeye unutturmaya çalışır, inkar edemezse yüzsüz davranarak sıyrılmaya çalışır.

Çevreniz şimdi olay sıcakken olanları bilirse sizi ve bu akrabayı zorunlu olmadıkça bir araya getirmekten imtina edecektir. Çok rahat edersiniz. Üstelik çevreden çok baskı gelirse bir ihtimal sizden özür dileyebilirler.

Burada yapacağınız en büyük hata bu lafları yutarak kendinizi içe kapatmanız olur. Telefon açın demiyorum (hatta açmayın daha iyi) ama çevreniz olanları bilsin.

Allah kime ne tokat carpacaginida iyi biliyor hiç merak etmeyin. Sınav dünyası bu. Kimin neyle karsilacagi bilinmez. Sizin toparlanmanizi bile yedirememis o kişi.

Çok geçmiş olsun. Hiç canını sıkma ve Allah a havale et. Dilerim hayatının bundan sonrasi güzel geçsin. Akrabalarının kalbinin kötülüğü onlara yeter zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…