- 8 Aralık 2018
- 548
- 1.703
- 63
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Demekki kiskaniyormus ki bu kelimeyi kullanmış takılmayın var böyle merhametten yoksun cahillerMerhaba hanimlar. Konuyu acip acmamakta kararsiz kaldim ama artik bazi seyleri sindiremiyorum. Depremzedeyiz cogu insan gibi, cok sukur ki iyi durumdayiz. Depremin korkusuydu, panigiydi derken kendimize yeni geliyoruz daha dogrusu gelmeye calisiyoruz. Ama artik kaldiramadigim durumlar soz konusu oldu. Depremde evimizi kaybettik bu bizim icin maddi anlamda sorun degil ama manevi olarak cok sarsildik. Evini kaybetmeyenler anlamadi tabi bunu herkes duzeninde devam edince. Baslikta ki sozu en yakin akrabalarimizdan duyunca benim sinir katsayilarim felaket artti. Ne demek yani Allah elinden alacagi adami biliyor. Biz emek emek bin bir turlu sorunlarla buraya geldik. Kimse nasil kazandiniz diye sormadi ama zarar gelince soylenilen cok agirima gitti. Depremi yasayan bilir binadan hep birlikte sagsalim cikinca aldigim o temiz nefesi dunyadaki hic bir seye degismem kesinlikle. Ama artik duyduklarima dayanamiyorum en agiri da buydu. Kendimi teselli edecek soz bulamiyorum. Bana biraz destek olursunuz belki
Amin cok tesekkur ederim, oyle aman aman zorda degiliz sukur. Yine basimda bi catim var cogu insana gore rahatim ama sehir olmazsa, imkanlar olmazsa catin olsa da fark etmiyor. Sizlerden uzak olsun insallahYa umarim bir an once eskisi gibi olur hayatiniz. Maddi manevi atlatirsiniz umarimallah yardimciniz olsun
Keske hic gorup duymasak bu kadar seyden sonra. Ama hep bi yerden baglantilar var.En ağırını da hep akrabalardan duyarız zaten. Olmasa da olurlar bu saatten sonra
Bir daha karsi karsiya gelirsem aynen yaparim. Gelmek bile istemiyorum artik ama mucbir sebepler var.O zaman dua ettiklerinde sizde şey deyin ahh ne güzel keşke herkes sizin gibi olsa insanlar evimiz yıkıldı diye oh iyi olsun diyecek kadar kalpleri kararmış içleri fesat dolu vb. gibi içinizden geçen söylemek istediğinizi söyleyin mal değillerse anlarlar
Eden buluyor, su halimize bile sevinenlwri barindirmisiz hayatimizda ona uzuluyorumİnsanlar nasıl bu kadar kötü olabiliyor hayret ediyorum. Eden bulur.
Kesinlikle oyle agir bir tecrubeydi Allah beterinden korusun. Umuyorum ki bir daha gormem insallah.Binlerce insanın vefat ettiği,hayatların derinden sarsıldığı,en kıymetli şeyin insan hayatı olduğunu kafamıza vura vura gösteren bu olayda bile iğrenç, lağım gibi kalplerini ortaya dökenlere laf anlatılmaz.En güzel cevap bir daha muhattap olmamaktır.
Çok geçmiş olsun.kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz derler.elbet bugünler geçecek.dusmez kalkmaz bir Allah demekki soze karsi kiskanclik besliyorlarmis ilk fırsatta sizi üzmek için bunu söylemiş.yani insanlar nasıl bu kadar kötü olabilir.oluyor işte.zaman herşeyin ilacı.Allaha havale edin.Mevlam görelim neyler neylerse güzel eylerMerhaba hanimlar. Konuyu acip acmamakta kararsiz kaldim ama artik bazi seyleri sindiremiyorum. Depremzedeyiz cogu insan gibi, cok sukur ki iyi durumdayiz. Depremin korkusuydu, panigiydi derken kendimize yeni geliyoruz daha dogrusu gelmeye calisiyoruz. Ama artik kaldiramadigim durumlar soz konusu oldu. Depremde evimizi kaybettik bu bizim icin maddi anlamda sorun degil ama manevi olarak cok sarsildik. Evini kaybetmeyenler anlamadi tabi bunu herkes duzeninde devam edince. Baslikta ki sozu en yakin akrabalarimizdan duyunca benim sinir katsayilarim felaket artti. Ne demek yani Allah elinden alacagi adami biliyor. Biz emek emek bin bir turlu sorunlarla buraya geldik. Kimse nasil kazandiniz diye sormadi ama zarar gelince soylenilen cok agirima gitti. Depremi yasayan bilir binadan hep birlikte sagsalim cikinca aldigim o temiz nefesi dunyadaki hic bir seye degismem kesinlikle. Ama artik duyduklarima dayanamiyorum en agiri da buydu. Kendimi teselli edecek soz bulamiyorum. Bana biraz destek olursunuz belki
Evet seviniyorlar icten ice. Esimin ailesinde bir biz ve birde gorumcemin evi gitti. Bunlarin hepsi iki aileye ithafen soyleniyor. Sanki onlardan calip yaptik. Dertleri bize yedirsinler bunlarin.Sevindi ben de gordum.millet kardesiniz akrabasinin evi barki yikildı diye sevindi.sanki çalip corpip aldilar. Hep kiskancliktan. aldiginizi bile hazmedememisler yikilinca sevunmisler
Cok cok gecmis olsun. Allah kimseye bir daha gostermesin. Caniniz sag olduktan sonra elbet hersey yerine koyulur. Ama ypilan unutulmuyor maalesef. Amin insallah, kimse darda kalmasin.Cok uzuldum. Ne kadar buyuk bir kiskanclik bu. Allah uzak etsin bu tur insanlari. Siz rahat olun Allah calisana verir bir daha da bir yardim isterlerse ona gore cevap verirsiniz. Rabbim daha guzellerini nasip eder insallah.
Biz de 99 depreminde mahvolduk canimizi zor kurtardik. Evden esyalari alirken bir daha deprem oldu iceri giremedik fln. Simdi cok sukur her seyimiz yine var. Rabbim daha guzellerini tum depremzedelere nasip eder insallah.
Biliyordum ama kondurmak istemiyordum acikcasi. Zaten sozleri ve yaptiklariyla da belli ettiler halimize sevindiklerini. Kotu olansa, su halimle bile aslinda kendilerinden daha iyi haldeyim haberleri yok daha cok kiskanmaya devam edecekler. Allah kotu kalpli dualarini kendilere geri cevirsin insallahDemekki kiskaniyormus ki bu kelimeyi kullanmış takılmayın var böyle merhametten yoksun cahiller
Cingirakli hemdekalbi kötülükle ve kıskançlıkla dolu bu insanları kaale alıp üzülmeye gerek yok. akrabanın en iyisi bile yılan artık benim gözümde
Bunca felaket oldu canlar gitti ve birinin evini kaybettiğine sevinmek Allah ıslah etsin ne diyeyimBiliyordum ama kondurmak istemiyordum acikcasi. Zaten sozleri ve yaptiklariyla da belli ettiler halimize sevindiklerini. Kotu olansa, su halimle bile aslinda kendilerinden daha iyi haldeyim haberleri yok daha cok kiskanmaya devam edecekler. Allah kotu kalpli dualarini kendilere geri cevirsin insallah
Cingirakli hemdeBenim uzuldugum acikcasi kendi aptalliklarima. Neler yapmadim ki yeri geldiginde. Simdi boyle mi oluyor yani
Allah kime ne tokat carpacaginida iyi biliyor hiç merak etmeyin. Sınav dünyası bu. Kimin neyle karsilacagi bilinmez. Sizin toparlanmanizi bile yedirememis o kişi.Merhaba hanimlar. Konuyu acip acmamakta kararsiz kaldim ama artik bazi seyleri sindiremiyorum. Depremzedeyiz cogu insan gibi, cok sukur ki iyi durumdayiz. Depremin korkusuydu, panigiydi derken kendimize yeni geliyoruz daha dogrusu gelmeye calisiyoruz. Ama artik kaldiramadigim durumlar soz konusu oldu. Depremde evimizi kaybettik bu bizim icin maddi anlamda sorun degil ama manevi olarak cok sarsildik. Evini kaybetmeyenler anlamadi tabi bunu herkes duzeninde devam edince. Baslikta ki sozu en yakin akrabalarimizdan duyunca benim sinir katsayilarim felaket artti. Ne demek yani Allah elinden alacagi adami biliyor. Biz emek emek bin bir turlu sorunlarla buraya geldik. Kimse nasil kazandiniz diye sormadi ama zarar gelince soylenilen cok agirima gitti. Depremi yasayan bilir binadan hep birlikte sagsalim cikinca aldigim o temiz nefesi dunyadaki hic bir seye degismem kesinlikle. Ama artik duyduklarima dayanamiyorum en agiri da buydu. Kendimi teselli edecek soz bulamiyorum. Bana biraz destek olursunuz belki
Niye kavga etmediniz. Keşke saçını başını yoldaydınız ya. Hadsize bakOnlarda yasadi depremi ama evlerindeler, hatta kendi evleri bile degil. Babaevinde oturuyorlar hala, calisip kazanip sahip olmanin ne demek oldugunu bilmeyen kisi soyluyor bunu
Çok geçmiş olsun. Hiç canını sıkma ve Allah a havale et. Dilerim hayatının bundan sonrasi güzel geçsin. Akrabalarının kalbinin kötülüğü onlara yeter zaten.Merhaba hanimlar. Konuyu acip acmamakta kararsiz kaldim ama artik bazi seyleri sindiremiyorum. Depremzedeyiz cogu insan gibi, cok sukur ki iyi durumdayiz. Depremin korkusuydu, panigiydi derken kendimize yeni geliyoruz daha dogrusu gelmeye calisiyoruz. Ama artik kaldiramadigim durumlar soz konusu oldu. Depremde evimizi kaybettik bu bizim icin maddi anlamda sorun degil ama manevi olarak cok sarsildik. Evini kaybetmeyenler anlamadi tabi bunu herkes duzeninde devam edince. Baslikta ki sozu en yakin akrabalarimizdan duyunca benim sinir katsayilarim felaket artti. Ne demek yani Allah elinden alacagi adami biliyor. Biz emek emek bin bir turlu sorunlarla buraya geldik. Kimse nasil kazandiniz diye sormadi ama zarar gelince soylenilen cok agirima gitti. Depremi yasayan bilir binadan hep birlikte sagsalim cikinca aldigim o temiz nefesi dunyadaki hic bir seye degismem kesinlikle. Ama artik duyduklarima dayanamiyorum en agiri da buydu. Kendimi teselli edecek soz bulamiyorum. Bana biraz destek olursunuz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?