Allah iki yakanı bir araya getirmesin ölmek istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi remir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Normal bir kadın yazsaydı tepkim daha farklı olurdu ama hamilesiniz, vücudunuzun gebeliğe nasıl bir tepki verdiğini bilemiyorum bu yüzden gergin,alıngan, sinirli bir ruh haline büründüğünüzü düşünerek yazıyorum... Öncelikle bahsi geçen kadında ne suç var, anlamadım? Daha önceden eşinizle arasında bir şey mi geçti? Ya da evli olduğunu bile bile eşinize mi yürüdü? Eşinizle aranızda güven problemi mi var? Daha önce bir şey yapmamış olsa hiçbir kadın böyle bir olaydan kıyameti koparmaz. Ben de durduk yere birilerinin profillerine girip stalklamayı normal bulmuyorum. Kaldı ki (insanlar normalleştirse/yaptıklarına bahane bulsa bile) stalk obsesif kompülsif bozukluk, paranoya/ bağımlı kişilik bozukluğu gibi psikolojik rahatsızlıkların kendini ortaya koyma biçimi olarak değerlendirilmekte. Şiddetin asla aması, bahanesi olmaz hanımefendi. Lütfen darp raporunuzu alıp gerekli yerlere başvurun. Boşanmayı düşünmüyorsanız bile o raporu lütfen alın! Hamile bir kadınsınız tepkileriniz abartı/ani olabilir burada şahsınıza yapılan atarlı yorumları dikkate almayın, zira herkes hamileliği farklı yaşıyor... Moralinizi bozmayın, bebeğinizi düşünün. Hiçbir şey için geç değil, bu gün atılan bir tokat başka bir gün artarak/şiddetlenerek devam edecektir.

konuyu siliceksen neden açıyorsun.geri gelecek zaten ki allah razı olsun biri alıntılamış.
adamdan boşanmanın eşiğinden döndüysen dayanamıyorsan zart diye ne hamileliği bu? ayrıca adama neden saldırdından en ufak bir şey anlamadım.seviye diye bir şey yok.laflara bak okurken utandım, ortada elle tutulur bir şey de yok.valla kulağıma vurdu falan demişsin ama %95 haksızsın ve üzülmedim.git bir tedavi ol çocuklarına yazık.adam da ayrı tedavilik, otokontrolü yok.

bütün konuları silince yaşadıkların değişmiyor.
keşke babanı dinleseydin de başka çocuk yapmasaydın..
dayakçı adamı ısrarla baba yapmaya çalışmak akıl işi değil.

Cevap belli. Şimdi yazacak "anne olduğuma pişman değilim çocuğum iyi ki olmuş falan filan"
Asıl o çocuk böyle ailesi olduğu için pişman olacak..

Nasıl giriyorlar o masumların günahına? Bu dengesizlikle o çocuk nasıl büyütülüp de iyi bir insan olacak acaba?

Cevap belli. Şimdi yazacak "anne olduğuma pişman değilim çocuğum iyi ki olmuş falan filan"
Asıl o çocuk böyle ailesi olduğu için pişman olacak..

Nasıl giriyorlar o masumların günahına? Bu dengesizlikle o çocuk nasıl büyütülüp de iyi bir insan olacak acaba?

zaten anneymiş bu ikinci.
babası demiş ki bir daha çocuk yaparsan bu adama ben arkanda değilim haberin olsun.

zaten anneymiş bu ikinci.
babası demiş ki bir daha çocuk yaparsan bu adama ben arkanda değilim haberin olsun.
Allaskina kadın zaten şiddet görmüş kadına denmeyen kalmamış biz nasıl insanlarız ya hala neyi didikliyorsunuzki konu sahibi silmiş bişiler yapmaya çalışmış anlamadım ama didiklemeyin bence

Allaskina kadın zaten şiddet görmüş kadına denmeyen kalmamış biz nasıl insanlarız ya hala neyi didikliyorsunuzki konu sahibi silmiş bişiler yapmaya çalışmış anlamadım ama didiklemeyin bence
Bugün üye olup tek bu konuya yorum yazmışsınız, didiklemeyin diye, yoksa konu sahibi misiniz, bir şüphelenmedim değil :KK70:

olur. bunu yazmak için mi üye oldunuz?

Tencere yuvarlanmış, kapağını bulmuş.

Back
X