Normal bir kadın yazsaydı tepkim daha farklı olurdu ama hamilesiniz, vücudunuzun gebeliğe nasıl bir tepki verdiğini bilemiyorum bu yüzden gergin,alıngan, sinirli bir ruh haline büründüğünüzü düşünerek yazıyorum... Öncelikle bahsi geçen kadında ne suç var, anlamadım? Daha önceden eşinizle arasında bir şey mi geçti? Ya da evli olduğunu bile bile eşinize mi yürüdü? Eşinizle aranızda güven problemi mi var? Daha önce bir şey yapmamış olsa hiçbir kadın böyle bir olaydan kıyameti koparmaz. Ben de durduk yere birilerinin profillerine girip stalklamayı normal bulmuyorum. Kaldı ki (insanlar normalleştirse/yaptıklarına bahane bulsa bile) stalk obsesif kompülsif bozukluk, paranoya/ bağımlı kişilik bozukluğu gibi psikolojik rahatsızlıkların kendini ortaya koyma biçimi olarak değerlendirilmekte. Şiddetin asla aması, bahanesi olmaz hanımefendi. Lütfen darp raporunuzu alıp gerekli yerlere başvurun. Boşanmayı düşünmüyorsanız bile o raporu lütfen alın! Hamile bir kadınsınız tepkileriniz abartı/ani olabilir burada şahsınıza yapılan atarlı yorumları dikkate almayın, zira herkes hamileliği farklı yaşıyor... Moralinizi bozmayın, bebeğinizi düşünün. Hiçbir şey için geç değil, bu gün atılan bir tokat başka bir gün artarak/şiddetlenerek devam edecektir.