Allah iki yakanı bir araya getirmesin ölmek istiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi remir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Var yanında rakam yazılı arkadaşı olmayan göremiyor bende bi arkadastan ekledim öyle gördüm hem hayırdır bunun derdi size niye düştüki anlayamadım
Yaninda yazan sayiyi da soyleyeyim mi?
Sizin iyiliginiz icin dedik. Cellallenmeyin. Suclu duruma dusebilirsiniz bu ifsa olayinda.

Var yanında rakam yazılı arkadaşı olmayan göremiyor bende bi arkadastan ekledim öyle gördüm hem hayırdır bunun derdi size niye düştüki anlayamadım

Yorum almak için konu açan sizsiniz. Her açıdan konunun didikleneceğini bilmelisiniz. Anlattıklarınız mantıklı gelmedi.

Daha önce de boşanma eşiğinden döndüğünüz, evliliği kurtarmak için ikinci çocuğu yaptığınız bu adamın tokadını unutmak için de üçüncüsünü yaparsınız artık ne diyeyim.

Mutluluklar.

Yaninda yazan sayiyi da soyleyeyim mi?
Sizin iyiliginiz icin dedik. Cellallenmeyin. Suclu duruma dusebilirsiniz bu ifsa olayinda.

Kadının iş yerinden, telefonuna kadar ulaşılıyor hem de.

Alalhım deliricem ölmek istiyorum çok kötü kavga ettik kocam denen pislikle bi kaç gündür bana sürekli aşkım demeler sıcak davranmalar sonra facesine girdim baktım diye bi kadını aratmış tamam mı sonra kim bu dedim sakince sonra bi arkadaşı var tanıyorum bende içkici sarhos biri evli bide karısını aldatmıs kadında yakalamış bunu sonra abiside emlakcıda otururken bakmış bu bakmamış sen böyle insanlarlamı takılıyosun dedim çıldırdım allah senin belanı versin dedim gözüm döndü bagardım çok kötü şuna bak hareketlere dedi sanki ben onu aldatmışım dedi ama aldatmazsam en adi serefsizim kalktı kulagma bitane vurdu zonkluyor işte sana sabredemiyorum sen kimsin ben seni aldatsam haberin olmaz ben sustukça birsürü laf saydı gitti ben yattım kulagımı tuta tuta agladım napıcam allahım 5 aylık hamileyim dayanamıyorum
öncelikle konu silmek yasak.
Bunun için ceza alacaksın.
Boşanmanın kıyısından döndüğün adamdan neden hemen hamile kalıyorsun?
İki çocukla boşanmak istemiyorsan bu atarlı giderli tavırları bırak.

Alalhım deliricem ölmek istiyorum çok kötü kavga ettik kocam denen pislikle bi kaç gündür bana sürekli aşkım demeler sıcak davranmalar sonra facesine girdim baktım diye bi kadını aratmış tamam mı sonra kim bu dedim sakince sonra bi arkadaşı var tanıyorum bende içkici sarhos biri evli bide karısını aldatmıs kadında yakalamış bunu sonra abiside emlakcıda otururken bakmış bu bakmamış sen böyle insanlarlamı takılıyosun dedim çıldırdım allah senin belanı versin dedim gözüm döndü bagardım çok kötü şuna bak hareketlere dedi sanki ben onu aldatmışım dedi ama aldatmazsam en adi serefsizim kalktı kulagma bitane vurdu zonkluyor işte sana sabredemiyorum sen kimsin ben seni aldatsam haberin olmaz ben sustukça birsürü laf saydı gitti ben yattım kulagımı tuta tuta agladım napıcam allahım 5 aylık hamileyim dayanamıyorum
Bebeginiz için sakin olun lütfen kocanızda çok saygısız ve merhametsiz birisiymiş hamile kadına el kalkar mi hiç, ama tabi ne derece ne oldu bilemeyiz belki gerçekten adam hiçbirşey yapmadı ve siz çok imada bulunup sert konuştunuz akşamı bekleyin bakalim kocanız nasil davranacak

Ne yaptınız siz , Nasıl tepkiler bunlar , Ne duruma düştünüz , şiddet gördünüz resmen :(

Siz isterseniz dünyanın kötülüğünü yapın Size vuramaz ancak eşinizin potansiyeli bu demek ki, Neden tepkileriniz ölçülü olmadı ?

Şimdi ne yapacaksınız, üstelik hamileyken şiddet gördünüz, Ne yapacaksınız ?

Gemileri yakabilecek misiniz ? Resti çekmeyecek kişiler adımlarını düzgün atmak zorunda ötesi yok. Sabaha kadar kulaginzii tutarak ağladınız peki ya sonrası ?

Inanin artık kalbim dayanmıyor. Sonrası bit kaç trip sonra affetme ve devamı gelme olmuyor işte.

Seviye ne kadar düşük olursa olsun bu şiddeti hakli çıkarmaz heleki bu kadın hamileyse
Düşünebiliyormusunuz şimdi bu kadının içinde bulunduğu ruh halini

Kimse mi alıntılamamış yani?
Olaylı kaoslu konuları neden alıntılamazsınız ki lazım olur diye :işsiz:

Mune Mune konu silinmiş..

Edit: Son sayfalarda alıntılanmış okudum..

Son düzenleme:
Siz bu konuyu aynı başlıkla başka bir platformda da açtınız. Orada da yazdım kocanız bildiğiniz hayvan, yalancının teki ayrıca. Ama siz de ayrı tuhafsınız, niye celalleniyorsunuz ki birden?

Bunun tek açıklaması daha önce ya aldatıldınız ya da şüpheleniyorsunuz. Ayrıca bu ilk şiddet de değil belli ki. Boşanmayıp ısrarla çocuk yaptığınıza göre yine boşanmayacaksınız bari yüz göz olmayın.

Goz donecek ne var ben anlamadim, psikolojiniz mi bozuk?
Kocanizda sizde tencere kapak olmussunuz, o hamile kadina vuruyor sizde yoktan sorun cikarip kufur kiyamet yukseliyorsunuz.
Karninizdakine yazik, azcik buyuyun.

bütün konuları silince yaşadıkların değişmiyor.
keşke babanı dinleseydin de başka çocuk yapmasaydın..
dayakçı adamı ısrarla baba yapmaya çalışmak akıl işi değil.

Back
X