allah isteyene versin :(

senzafine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2015
456
206
37
merhaba kızlar benim adet döngülerim sorunsuzdur... en fazla 1 gün gerileme yada ileri atar adet takvimi kullanıyorum ama ilk kez bugun 3 gün geçti kasıklarımda sanki balon patlaması tarzı guruldamaya benzer sesler var belim de adet olacak gibi ağrıyor ayrıca çok aşırı sinirliyim ama lekelenme dahi yok. eşimle korunuyoruz fakat gözden kaçırdığımız bir durum olmuş olabilir...sizce 3 gün gecikme hamilelik belirtisi olabilirmi?
bebek düşünmüyorum allah isteyene versin fiziksel ve pskolojik maddi olarakta bu duruma hazır değilim...kızmayın lütfen bu sitede anne olmak için yanıp tutuşan insanlar var biliyorum allah hepinize evlat sahibi olmayı nasip etsin ama annelik duygusu yok bende galiba :KK43: içimde bir sinir var tarif edemiyorum hamileysem sanki bu bebekten nefret edecek gibi...çok karmaşığım yardım edermisiniz bayanlar hormonel bir durum mu bu nefret hali sanki lohusa sendromu gibi :KK43: :KK43::KK43::KK43:

Evde yapilan testlerden temin edip yapabilirsin o tarif ettigin kasik agrisindan bende de var. Hakkinda hayirlisi olur insallah tabiki bu tercih meselesi sen istemiyorsan kimse sana sukret dememeli ama sunu da unutma maddi olarak hazir degilmissiniz o bebegin rizkini Allah verecek cnm bebek varsa da ona dusman olmayin sakin ben dogdugumda babam devlet işine girmis cocuk bereketiyle gelir

Evde yapilan testlerden temin edip yapabilirsin o tarif ettigin kasik agrisindan bende de var. Hakkinda hayirlisi olur insallah tabiki bu tercih meselesi sen istemiyorsan kimse sana sukret dememeli ama sunu da unutma maddi olarak hazir degilmissiniz o bebegin rizkini Allah verecek cnm bebek varsa da ona dusman olmayin sakin ben dogdugumda babam devlet işine girmis cocuk bereketiyle gelir
canım benim hayırlı olsun senin bebişinde... çok teşekkür ederim korkuyorum test yapmaya yarını bekleyım dıyorum kesin sonuç için

canım benim hayırlı olsun senin bebişinde... çok teşekkür ederim korkuyorum test yapmaya yarını bekleyım dıyorum kesin sonuç için
Bekle bakalim cnm tesekkur ederimmm ben de senin o evlat icin yanip tutusanlar var dediklerindenim:KK70: ins hayirlisi olur hakkinda

Bekle bakalim cnm tesekkur ederimmm ben de senin o evlat icin yanip tutusanlar var dediklerindenim:KK70: ins hayirlisi olur hakkinda
kıyamam maşallah bebişine kırkbinkere allah kucağınıza almayı nasip etsin buarada her gördüğüm çocuk sahibi olmak isteyen bayanlara dua ediyorum çok üzülüyorum hayat ne tezat işte bir yerde isteyenler bir yerde istemeyenler öyle bir durum olursada kendimi hazırlarım artık psikolojik destek alırım napalım :) opuyorum cnm

test yaptım bayanlar bugun ama birşey çıkmadı sanki...

Eklentiler

• 11204946_369014173302551_4612966333850456770_n.jpg
    11204946_369014173302551_4612966333850456770_n.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 98
X