- 13 Mayıs 2015
- 456
- 206
- 37
merhaba kızlar benim adet döngülerim sorunsuzdur... en fazla 1 gün gerileme yada ileri atar adet takvimi kullanıyorum ama ilk kez bugun 3 gün geçti kasıklarımda sanki balon patlaması tarzı guruldamaya benzer sesler var belim de adet olacak gibi ağrıyor ayrıca çok aşırı sinirliyim ama lekelenme dahi yok. eşimle korunuyoruz fakat gözden kaçırdığımız bir durum olmuş olabilir...sizce 3 gün gecikme hamilelik belirtisi olabilirmi?
bebek düşünmüyorum allah isteyene versin fiziksel ve pskolojik maddi olarakta bu duruma hazır değilim...kızmayın lütfen bu sitede anne olmak için yanıp tutuşan insanlar var biliyorum allah hepinize evlat sahibi olmayı nasip etsin ama annelik duygusu yok bende galiba içimde bir sinir var tarif edemiyorum hamileysem sanki bu bebekten nefret edecek gibi...çok karmaşığım yardım edermisiniz bayanlar hormonel bir durum mu bu nefret hali sanki lohusa sendromu gibi
bebek düşünmüyorum allah isteyene versin fiziksel ve pskolojik maddi olarakta bu duruma hazır değilim...kızmayın lütfen bu sitede anne olmak için yanıp tutuşan insanlar var biliyorum allah hepinize evlat sahibi olmayı nasip etsin ama annelik duygusu yok bende galiba içimde bir sinir var tarif edemiyorum hamileysem sanki bu bebekten nefret edecek gibi...çok karmaşığım yardım edermisiniz bayanlar hormonel bir durum mu bu nefret hali sanki lohusa sendromu gibi