eşim de işte dilde haklısın diyor, onlarla iletişimi biraz daha azalttı,Allah yardımcın olsun canım bende eş ailesi yüzünden sıkıntılardayım , eşin o zaman destek olmamış ama şimdiki durum da önemli şu an ne düşünüyor sana destek mi???
Ne yapıyorsanız kendinize yapıyorsunuz.Sizin bu kafaya takmanız ileride size depresyon,migren,tiroid vs. gibi sağlık sorunları olarak size dönüş yapacak.Biraz tınn demeyi ,boşvermeyi,gamsız olmayı öğrenin.
eşim de işte dilde haklısın diyor, onlarla iletişimi biraz daha azalttı,
ama bana düşen bi görev olduğu zaman eşim onlara karşı yapmamı bekliyor benden, onlar keyfindeler, halbuki onlar hem suçlu hem güçlü
eşim de işte dilde haklısın diyor, onlarla iletişimi biraz daha azalttı,
ama bana düşen bi görev olduğu zaman eşim onlara karşı yapmamı bekliyor benden, onlar keyfindeler, halbuki onlar hem suçlu hem güçlü
öncelikle Allah ım yardımcın olsun.eşimin ailesi hatta sülalesini bir kısmı sırf onların her isdetidiğni yapmadım diye bana öyle taraf aldılar öyle travmalr yaşattılar ki, unutamıyorum silemiyorum beynimden,
her gece kabus,
onlarla ilgili bişey duyduğumda gördüğümde krizler geçiriyorum ya da kendimi çok sıkıyorum , eşima saydırıyorum, çünkü o da o zmanlar onlar ın yanında oldu hep o dönemde, beni tanıma fırsatı bile vermediler hiç biri , sürekli o yana bu yana çektiler beni,
nasıl unutacağım atlatacağım bilemniyorum çok çaresizim, ialç da kullanıyorum ama geçmiyor
Eşin eskiden yanında değilmiş ama şimdide değil farkında değil misin?
Ne için kim için savaş verıyorsun ?
Benımde kayınvalıdeyle sorunları oldu eşim hep arkamdaydı sırf onun için savaştım.
Senın savaşacagın kımse yok ortada..
Sana tavsiyemçıldırdığım zaman haklısın yanlışlar yaptım özür dilerim diyor da özrünü kabul edemiyorum ,
yaşananları unutmak çok zormuş,
eskiden ne kadar temizmişim, safmışım
Ta ciğerlerim den gelen tüm hücrelerimle ettiğim bi beddua dır bu , Allah'ım onların içini de beynini de benim yandığım gibi yaksınnasıl bir bedduadır bu..
hıncımı almak istiyorum, benim yaşadıklarımı yaşasın istiyorum, eşim onlar yüzünden bana yaşattıklarını şimdi de onlara yaşatsın istiyorumOnları niye bu kadar önemsiyorsun ki
En önemli sensin
Biraz açar mısınhıncımı almak istiyorum, benim yaşadıklarımı yaşasın istiyorum, eşim onlar yüzünden bana yaşattıklarını şimdi de onlara yaşatsın istiyorum
çok doğru haklısınHayat o kadar güzel, o kadar yaşanmaya değer ki
Yeter ki kıymetini bilelim
Kendi kıymetimizi de bilelim
Eşinle nasılsın o önemli ? Eşinin dıdısını salla görüşme
Kar var mesela şu an çık oyna eğlen
Eki Görüntüle 1748113 (5 dk önceki halim, iş arkadaşlarım paylaşmış. Evet azıcık üşüdüm hatta kansız 0lduğumdan herkesten daha fazla üşürüm ben ama şimdi içerideyim geçti şükür )
Vah kar yağıyor havalar soğuk deme, dolu tarafından bak bardağın
Bazen içim şişiyo çok dertlenecek şey bulanlardan
Sağlıklı mısın ? Oh işte o en büyük servet
Çek bi derin nefes çık sokağa, olmadı hobi edin evde onla uğraş
Kim ne demişti ay ben neden anında cevap vermedim diye biriktirme, kendine edersin
Sana özel değil genel olarak yazıyorum, enerjinizi pozitife çevirin hep ağlak sinirli mutsuz dolanmayın lütfen. Çevrenizdekileri de sıkıyo olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?