Allah kahretsin böyle insanları, içleri benim gibi cayır cayır yansın

Şöyle düşün
Herkes birbirini sevmek zorunda değil
Sevmediklerinle az öz görüş, görünce de selam kelam de geç. Uzatma
Biri seni rahatsız mı etti anında 'böyle böyle yapman beni rahatsız etti' de. Pozitif ol derken sus pus ol hakkını yedir ne dense yarabbi şükür çek demiyorum. Olay anında tepkini göster ama orda bitsin o iş.
Evine gelince oh mis de uzat ayaklarını mısır ye tv izlerken filan diyorum. Hep bi noktaya saplanıp ay bana bunu demişlerdi diye kalma, onu nine olunca belki yaparız bari gençken hayatın tadını çıkaralım.

Bi de demeyeyim demeyeyim dedim ama söylemeden geçemeyecem
Başlığın çok kötü
Beddua etme havale et

Hadi onlar o zamanlarını mahvetmiş, sen niye şimdiki zamanlarını mahvediyorsun???!!!

Allahlarından bulsunlar de, mutlu ol eşinle. Onlar kudurdun. Onların görmek istediği de aenin mutsuz, eşinle kavga ediyor olman. Başarmalarına izin verme!

4.5 yıllık evliyim, iki yılım ve her özel günüm gözyaşı ile geçti; çok şükğr sonunda akıllandım. Ekmeklerine yağ sürmüyorum.

ben sizi geçmişten hatırlıyorum.
arada aklıma geliyordunuz acaba evlilğini oturtabildi mi?? ankaraya döndüler mi diye??
yanlış hatırlamıyorsam eşiniz için büyükşehirden doğuda bir ile yerleşmiştiniz ve hayatınızı tamamen eşinize göre ayarlamıştınız. tabi bu size mutsuzluk veriyordu.

görüyorum ki hala mutsuzsunuz. eşinize başka bir ile taşınmayı sizin onun için baya fedakarlık yaptığınızı, sıranında ona geldiğini söyleyip uzaklaşın o ilden.

biraz eş gibi sadece 2 kişilk yaşamaya çalışın.

Dediğin gibi çok yıprandıysan profesyonel destek almadan aşman çok zor. Ayrıca neden konu açıyorsun ki hiç üsteleme eşine de bana anlatma aileni haber bile almak istemiyorum de. Bu şekilde devam edersen seni haksız görür çok yıpranırsın.

Bi de bence çocuk yapma şu an
Uzman yardımı al, geçmişi unutmak için
Yenileri eklememek adına da az öz görüş, yerinde ver cevabını ki içinde kalmasın kafanı kurcalamasın
Çocuk olunca hem daha sık görüşeceksiniz ( en azından çocuk biraz büyüyene kadar, sonra babasıyla da yollasna olur hani amaç torun sevmekse ) , hemde sen iyi olmadan birde çocuk sorumluluğuna girme diyorum. Çocuk demek uykusuzluk demek sıcak yemeğe hasret kalmak vs. demek, o zaman daha stresli olursun hani.

Eski konularini okudum ama acil olarak bosanmani tavsiye ediyorum. Hic mutlu olmamissin ve belliki olmayacaksin. Kurtar sagligini. Kocan adam olmaz

Eski konularınıza göz attım bence en mantıklısı boşanmak .
Evlendiğiniz günden beri hiç mutlu olmamışsınız .
Kendinize bunu yapmayın .

Zeki insanlar kendilerine yapılanları unutmazlar ve unutmamalıdırlar zaten.Unutmayın tabi ki ama kendinize zarar verecek şekilde değil.Yardım da etmeyin,eşiniz ne derse desin.İşlerine koşmak hatta yüzlerini görmek zorunda bile değilsiniz.Bunun gibiler yüzünden böyle yapmayın.Sizi güçsüz ve mutsuz yapmalarına izin vermeyin.

en güzel intikam mutluluktur. eşinle iyi ol ve onlara mutluluğunu göster sen değil onlar kendini yesin. ve uzak dur boyun eğme tabiki

Eski konularınıza göz attım bence en mantıklısı boşanmak .
Evlendiğiniz günden beri hiç mutlu olmamışsınız .
Kendinize bunu yapmayın .
Eşimle bugün konuştuk tekrar
ailesinin tuh hastası olduğunu söylüyor , ben de onlara uydum diyor, ama gerçekten tam huzurla ve mutlulukla geçmiş diyemem evliliğim.

çok hoşsun teşekkür ederim,
beni görünce koridorda arkasını dönüp odaya geen birine o an ne yapılabilir,
bu bi erkek eşimin ailesinden, peşinden giidp hesap mı sorayım niye hoşgeldin bile demedin hatta arkanı döndün odan a gittin gibisinden?

onları takmıyormuş gibi görünüyor olabilirim onlara ama aslında acısını eşimden çıkarıyorum çünkü ben onlar gibi davransaydım eşim boşardı beni.

burdan kesinlikle gideceğiz bu bi kaç yıl içinde diyor ama ben burdan gitmeden iananmıyorum buna, kendi de bu ili sevmiyor,

aile terapistine gidiyoruz ve ilaç da kullanıyorum

Bi de demeyeyim demeyeyim dedim ama söylemeden geçemeyecem
Başlığın çok kötü
Beddua etme havale et
haklısın bedduayı ben de kendime yakıştıramıyorum ,
rabbim bana kalp ferahlığı ve şifa versin diye dua ediyorum zaten, ama eşimin onlarla yakınlaştığını gördüğüm zaman çılgına dönüyorum,çünkü ben onlar gibi davransaydım eşim asla kabul etmezdi, ama söylüyor onlardan çok üstünsün diye, ama bu benim içimi soğutmuyor

Yoo gitme peşinden tabi ama takma da
Çok aklına takılıyosa içeri geçince ortada söyle 'x beni gördü selam vermeden odaya kaçtı' diye gül

çok üzüldüm senin adına keşke en başında çabalamasaymışsın. zira evlendiğin günden beri sana hayatı zindan ettiler ya da uyuşamadınız..

şayet umut görmüyorsan kendini daha fazla hırpalamadan bu evliliğe son verebilirsin.. ama umut var evliliğimde kurtarılacak ışık görüyorum diyorsan Allah yardımcın olsun da inş çabucak toparlayın..

Pişttt
Onu bunu bırak
Bi hava al derin nefes çek içine, oh de kar topu oyna dedim
Yaptın mı ?
Geçmişi bırak, bundan sonra az öz görüş lafını da esirgeme
Ama anın tadını çıkar lütfen, hata bir kere geliyoruz

açıkcası eşimden yana umutsuzum diyemem , ama ailesinden yana umudum yok , bu kalp kabul etmez onları asla...
bu durum da zor,
rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok teşekkür ederim

Yoo gitme peşinden tabi ama takma da
Çok aklına takılıyosa içeri geçince ortada söyle 'x beni gördü selam vermeden odaya kaçtı' diye gül
inş o gülerek laf sokacak duruma gelirim çünkü o durum daha az yaralılar için geçerli bi durum,
inş atlatırım iyileşirim ve gülerim, burda kar yok maalesef canım,
çok teşekkür ederim ilgine, sen evli misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…