Şöyle düşünçok doğru haklısın
zaten en çok isteidğim şey iyileşmek unutmak, öfkemin dinmesi,
dediğin pozitif olma olayını o kadar çok yapıyorum ki sonra bi bakıyorum aslında içime atmışım
patlıyorum bi olayda o zaman da aşırı bi patlama oluyor,
o anlarda eşim haklıısn diyor. ama ağzımdan dün biraz kötü bi kelime çıktı kardeşi için
hemen ağzını topla dedi ve odayı terketti, peki bana söylenenler? diye insan deliriyor tabi o anda....
hayat bazen çok zor....
elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum ama sonuç yine yaşanmışlıklar ı unutamamak oluyor, bunu aşmak istiyorum
en güzel intikam mutluluktur. eşinle iyi ol ve onlara mutluluğunu göster sen değil onlar kendini yesin. ve uzak dur boyun eğme tabikieşimin ailesi hatta sülalesini bir kısmı sırf onların her isdetidiğni yapmadım diye bana öyle taraf aldılar öyle travmalr yaşattılar ki, unutamıyorum silemiyorum beynimden,
her gece kabus,
onlarla ilgili bişey duyduğumda gördüğümde krizler geçiriyorum ya da kendimi çok sıkıyorum , eşima saydırıyorum, çünkü o da o zmanlar onlar ın yanında oldu hep o dönemde, beni tanıma fırsatı bile vermediler hiç biri , sürekli o yana bu yana çektiler beni,
nasıl unutacağım atlatacağım bilemniyorum çok çaresizim, ialç da kullanıyorum ama geçmiyor
Eşimle bugün konuştuk tekrarEski konularınıza göz attım bence en mantıklısı boşanmak .
Evlendiğiniz günden beri hiç mutlu olmamışsınız .
Kendinize bunu yapmayın .
çok hoşsun teşekkür ederim,Şöyle düşün
Herkes birbirini sevmek zorunda değil
Sevmediklerinle az öz görüş, görünce de selam kelam de geç. Uzatma
Biri seni rahatsız mı etti anında 'böyle böyle yapman beni rahatsız etti' de. Pozitif ol derken sus pus ol hakkını yedir ne dense yarabbi şükür çek demiyorum. Olay anında tepkini göster ama orda bitsin o iş.
Evine gelince oh mis de uzat ayaklarını mısır ye tv izlerken filan diyorum. Hep bi noktaya saplanıp ay bana bunu demişlerdi diye kalma, onu nine olunca belki yaparızbari gençken hayatın tadını çıkaralım.
burdan kesinlikle gideceğiz bu bi kaç yıl içinde diyor ama ben burdan gitmeden iananmıyorum buna, kendi de bu ili sevmiyor,ben sizi geçmişten hatırlıyorum.
arada aklıma geliyordunuz acaba evlilğini oturtabildi mi?? ankaraya döndüler mi diye??
yanlış hatırlamıyorsam eşiniz için büyükşehirden doğuda bir ile yerleşmiştiniz ve hayatınızı tamamen eşinize göre ayarlamıştınız. tabi bu size mutsuzluk veriyordu.
görüyorum ki hala mutsuzsunuz. eşinize başka bir ile taşınmayı sizin onun için baya fedakarlık yaptığınızı, sıranında ona geldiğini söyleyip uzaklaşın o ilden.
biraz eş gibi sadece 2 kişilk yaşamaya çalışın.
haklısın bedduayı ben de kendime yakıştıramıyorum ,Bi de demeyeyim demeyeyim dedim ama söylemeden geçemeyecem
Başlığın çok kötü
Beddua etme havale et
Yoo gitme peşinden tabi ama takma daçok hoşsun teşekkür ederim,
beni görünce koridorda arkasını dönüp odaya geen birine o an ne yapılabilir,
bu bi erkek eşimin ailesinden, peşinden giidp hesap mı sorayım niye hoşgeldin bile demedin hatta arkanı döndün odan a gittin gibisinden?
onları takmıyormuş gibi görünüyor olabilirim onlara ama aslında acısını eşimden çıkarıyorum çünkü ben onlar gibi davransaydım eşim boşardı beni.
haklısın bedduayı ben de kendime yakıştıramıyorum ,
rabbim bana kalp ferahlığı ve şifa versin diye dua ediyorum zaten, ama eşimin onlarla yakınlaştığını gördüğüm zaman çılgına dönüyorum,çünkü ben onlar gibi davransaydım eşim asla kabul etmezdi, ama söylüyor onlardan çok üstünsün diye, ama bu benim içimi soğutmuyor
açıkcası eşimden yana umutsuzum diyemem , ama ailesinden yana umudum yok , bu kalp kabul etmez onları asla...çok üzüldüm senin adına keşke en başında çabalamasaymışsın. zira evlendiğin günden beri sana hayatı zindan ettiler ya da uyuşamadınız..
şayet umut görmüyorsan kendini daha fazla hırpalamadan bu evliliğe son verebilirsin.. ama umut var evliliğimde kurtarılacak ışık görüyorum diyorsan Allah yardımcın olsun da inş çabucak toparlayın..
inş o gülerek laf sokacak duruma gelirim çünkü o durum daha az yaralılar için geçerli bi durum,Yoo gitme peşinden tabi ama takma da
Çok aklına takılıyosa içeri geçince ortada söyle 'x beni gördü selam vermeden odaya kaçtı' diye gül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?