Allah kahretsin böyle insanları, içleri benim gibi cayır cayır yansın

Ay ben herkesi İstanbul'da gibi sanıyorum dimi ya da ille de her yerde kar var gibi
Pardon
Rica ederim, evet 4 yıllık evliyim
Abuk subukta çok insan gördüm
Merhaba der geçerim, giderken de hoşça kal. Yeter işte
Zaten çok sıcak biri değilim zamanla bakarım zararsız biri doğal biri e o zaman samimiyet kurabilirim

benim eşim çok üstüme geldi o dönemlerde,
soğuksun vs yada başka suçlamalarla, o yüzden bu kadar koydu bana yapılanlar....

benim eşim çok üstüme geldi o dönemlerde,
soğuksun vs yada başka suçlamalarla, o yüzden bu kadar koydu bana yapılanlar....
Nasılsan öyle davran
Eşine ne oluyor ?
Onlara birşey demiyorsa sana da demesin
Herkesle kanki canki olmak zorunda değilsin
Asıl sıkıntı burada başlıyor 'eşin istedi diye başka bir kalıba girmeye çalışıyorsun' sonra da mutsuzluk başlıyor, çünkü sen o değilsin öyle olmayı istemiyorsun hatır gönül derken iş uzuyo

aynen canım aynen öyle,
zaten evliliğim için bi çok değişiklik yaşadım ki bu değişiklikler beni mutsuz edenlerdi,
bi de aile böyle olunca hele de eşim ....
Rabbim hepimize huzur ve ferahlık versin inş.

aynen canım aynen öyle,
zaten evliliğim için bi çok değişiklik yaşadım ki bu değişiklikler beni mutsuz edenlerdi,
bi de aile böyle olunca hele de eşim ....
Rabbim hepimize huzur ve ferahlık versin inş.
Amin
Eşin değişti mi? ailene göre ya da senin direktiflerine göre
Yoo
De ki ben niye değişiyorum. Yapım bu soğuğum evet ne olmuş ? saygısızlığım yok bişeyim yok herkesle samimi olmak istemiyorum bitti bu kadar.

eski konularını bilmiyorum ama kimsenin istediğini yapmak zorunda değilsin. eğer sana birşeyler yaşatıyorlarsa sende aynısını onlara yaşat. kimse kırılır gücenir diye düşünme, kimseye eyvallahın olmasın. o zaman kabuslardan krizlerden ilaçlardan kurtulursun.

Eşinin ailesi sana bu kadar ne travma yaşatmış olabilir ki? Her gece kabus görecek kriz geçirtecek kadar??? Somut bir kaç örnek verebilir misin? Sen mi kafanda kurup kurup abartıyorsun acaba?

Ben de kimseyle canim cicim olamam.
Hatta kendi dunyamda gibiyim.
bu halimden hicte sikayetci degilim.
Evlendim esimin ailesi oyle degil.hep gelinsin istiyor.bi gittim iki gittim.baktim rahatliyacam yerde iyce dolup geliyorum.esimde gitmiyon vsvs diyince hadi sorun cikmasin diyodum gidiyodum.kendim sIKIntiya girdigimle kaliyodum.bigun dedim bak boyle boyle oluyor gidince ben halimden memmunum kimsede karismasin.ustumden nasil bi yuk kalkti laf sokarlar cvp veremezsin.abuk sabuk muhabbetler.kimse kirilmssin diye kendimi uzdigimle kaldim.simdi yolda gorsem gormezlikten geliyorum.evimde rahatim huzurluyum lafta duymuyorum moralimde bozulmuyo.

Ben hala anlam veremiyorum madem esin yüzünden bu insanlardan çektin meseleyi kökten çözüp yanındaki eşini birakacaksin

Huzurlu olmana çok sevindim de eşin ne diyor gitmemene , hiç mi gitmiyorsun, senin ailene karşı Nasıl peki eşin ?

Ben hala anlam veremiyorum madem esin yüzünden bu insanlardan çektin meseleyi kökten çözüp yanındaki eşini birakacaksin
Hatalıyım evet diyor eşim artık ama ben eski ben olamıyorum , bi de ailesinin iğreti tavırları devam ediyor , yapıcı olan ben oluyorum bu da hasta etti beni. Yaklaşık bir yıldır evlerine gitmiyoru bayram doğum ölü harici görüşmüyorum , oralarda gördükten sonda bile bi travma ile dönüyorum

Eşinin ailesi sana bu kadar ne travma yaşatmış olabilir ki? Her gece kabus görecek kriz geçirtecek kadar??? Somut bir kaç örnek verebilir misin? Sen mi kafanda kurup kurup abartıyorsun acaba?
Annesi sürekli ağlar tm sülale beni tanımadan tavır aldılar , ya ayrıntıya girmek istemiyorum, gerçekten şok olup olup günlerce gecelerceüstümden atamadığım onlarca olay.

her sayfayı okumadım ama ne yazıkki ülkemizde bu ailelerin evliliklere müdahalesi yüzünden çok yuvalar yıkılıyor. eşinizi seviyorsanız aman onun gönlünü hoş tutun eğer kızdığınız bi şey varsa onu bile tatlı dille kırmadan söyleyin yanlış anlamayın ezdirin kendinizi demiyorum üslup çok onemli. zaten bu tavrınızdan sonra kim haklı kim haksız görecektir. ben evli değilim ama annem de olmak üzere bu tarz olayları yaşayan oakdar çok insan varki çevremde. siz hep iyi niyetli olun. inşallah çok mutlu olursunuz kayınvalidenizin içine de merhamet düşer. hoşçakalın:)

Amin diyorum sadece
Bende bu konuda ici yanmis biri olarak okadar cok soylicek sozum var ki
Allah 2cihanda karsima cikarmasin hic birini

Yahu yaz rahatla tabi ki ama 6 sayfa okudum sadece yaşattılar yaşattılar kelimesi gördüm insan haliyle merak ediyor ne yaşattılar acaba diye keşke dört başı mamur yazssaydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…