Allah kahretsin böyle insanları, içleri benim gibi cayır cayır yansın

Benim eşim psikopatça aşırı samimi olmamı istiyordu ve ben artık ne yapacağımı şaşırmıştım , sizin eşinizin böyle bi talebi yok sanırım

Kızlar hiç kimse için moralinizi bozdurtmayın hiç kimsenin birşeyinede karışmayın hayatınızdan detay vermeyin karıştıramasınlar Allah yar ve yardımcımız olsun cümlemizin amin hayat kısa deymez ona buna kızmaya ...

yoo hiçte arkamda değil hep onları tuttu sustuysa surat yaptı bana, sonra tarafsız kalmak zorunda kaldı.

şimdi biraz tarafsız biraz benden yana

3 halası var 2siyke görülmeyi yasakladım değil evime gelmek meraba desen sikerim seni dedim halalar bitti ki 2sinide mahkemeye vermediğime pişmanım

sokakta görsem çıt dese karakola gidicem o durumdayım.

babamlara gidelim dese yooo diyorum önceden bahane üretiyodum şimdi istemiyorum babanı görmek diyorum okadar meraklıysan babanla yaşa diyorum hiçbişey diyemiyo

Benim eşim psikopatça aşırı samimi olmamı istiyordu ve ben artık ne yapacağımı şaşırmıştım , sizin eşinizin böyle bi talebi yok sanırım
Şu ana kadar hiç dile getirmediki canım olsada yapmam belkide beni çok iyi tanıyor beni zaten sizin eşinizin bu tavrı yüzünden ezilen siz olmuşsunuz ne demek psikopatça samimi olmak keşke siz onu dinlemeseydinizde bu hale düşmeseydiniz sonuçda yıpranan kafayı takan sizsiniz oldum olası sevmem aşırı samimiyeti ben kendi aileme karşıda aşırı samimi değilim ne bileyim çok samimiyet tez ayrılık getirdiğine inananlardanım

tedavi olmalisiniz bence yardim alin yasadiklariniz cok etkilemis madem esinizle araniz duzelmis evliliginize yasik olmasin.

Sende ona uygula aynısını
Babanla kanka olsun, dayın amcan eniştenle de hatta
Olamıyosa senden de istemesin, kapasın o gagasını

Mesela Ben dertlerimden migren oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…