Allah kahretsin böyle insanları, içleri benim gibi cayır cayır yansın

Eşiniz görüşmediğiniz için mutsuz olmuyor mu ? Kaç yıllık evlisiniz

Gerceklerle.yuzlesmezseniz asla iyilesemezsiniz kendinize yatirim yapiyorsunuz ustelik sizi hasta eden buna sebep olan onlar bunu unutmayin yoksa sevilmeyen insanin yuzunu gormekten kim hoslanir?zor cok zor insana celik gibi sinir lazim ama baska turlude cikilmazi sin icinden birincisi esten dolayi akraba hayatinizdan belki hemen cikaramazsiniz hani bir laf vardirya dostuna yakin ol ama dusmanina daha yakin... bakin Kurani kerimde Rabbul alemin (cellecelaluhu)bize yol gosteriyor

(Kötülüğü, en güzel şekilde önle! [Öfkeyi sabırla, cahilliği yumuşaklıkla, kötülüğü afla önle ki] o zaman düşman sana, yakın dost gibi olur.) [Fussilet 34]

Siz asla kaybetmiyorsunuz hem dunyda hem ahirette bunu bilin imtihan hersey kazanin hersey gececek Allaha siginin bol bol basinda Besmeleyle La havle okuyun Allah size yardim eder kafaniza takmayin rahat olun haksizlik zulum cok zordur ama iciniz rahat olsun yeterki.siz zulmetmeyin mazlum olda zalim olma demis Mevlana hz.ahirette zordur bunlar bunun rahatligini yasayin rahatliginizi hissettirin hatta kibar davranin unutmayin Allah sabredenleri sever....siz inanclisiniz buradan destek alarak atlatacaksiniz bunlari insaAllah

"Affet ve unut"
"Ödet ve unut"
"Umursama ve unut"
"Kaç ve unut"

4 temel seçenek var önünüzde. Tabi hangisi seçerseniz seçin hepsinden önce yapılcak şey "Kabullenmek"

Önce içinde bulunduğunuz durumu tüm iyi ve kötü yönlerini tartarak kabullenin. Eşinizi de ailesini de dışarıdan bi gözle her davranışları bakımından değerlendirin ve bunlarla yüzleşin. Yok saymayın, düzelir demeyin.

Ondan sonra ya geçmişe sünger çekip o kısmı affedin ve olumlu davranışlarla ilişkiyi kendi lehinize çevirmeye çalışın. Tatlı dil, iyiniyet, güleryüzle yılanı deliginden cıkmaya ikna edin yani.

Ya skoru eşitleyin ve öne geçin. Olumsuz davranışla karşı tarafı yola getirmeye çalışın yani ne bileyim evde terör estirin, korku imparatorluğu yaratın, deli deliyi görünce sopasını saklasın. Sinsi ofis ilişkileri gibi yüze gülerken alttan alttan baskı ve sindirme yoluna gidin. Ha tabi yıpranırsınız şimdiden uyarayım, size doğustan biraz umursamazlık ve gaddarlık gerek ki sanırım o sizde yok. Ki sonunda dönüstügünüz insan olmaya değmez emin olun.

Ya umursamayın, bi kulagınızdan girsin öbüründen çıksın, delidir ne yapsa yeridir bakışı atın eşinizin ailesine. Dalga geçin, tatlı tatlı ugraşın, laf sokun, küçük gıcıklıklar yapın, üstünden yarım dakika geçmeden de unutun gitsin.

Son seçenek olarak da tehlikenin kaynagıyla tüm bağlarınızı sökün atın. Eğer eşinizi de alıp kaçabiliyosanız eşinizle (ama tam katı mesafe koymaktan bahsediyorum), yok alamıyorsanız onu pek degerli anacıgına ve atacıgına bırakıp koşarak kaçın o aileden. 2 celse bi mal paylaşımına bakar. Ruh sağlıgınıza yazık.

Medeti eşinizden ummayın, kendiniz yapın ne yapacaksanız. Ama her ne yapacaksanız derhal hatekete geçmeyi unutmayın cünkü psikolojik durumunuzun fiziksel belirti vermeye başlaması tehlike çanları sizin için çalıyor demek.

Eşiniz görüşmediğiniz için mutsuz olmuyor mu ? Kaç yıllık evlisiniz

İki senedir yapisal bir durum bu kendisi gorustugu icin problem olmuyor ben ne dersem o olacak diyen insanlar ailesi teker teker iyi fakat bir araya gelince bana tavirlari degisiyorlar. esimde yasananlarin farkinda bana ve aileme yapilan haksizligin, yasadiklarimiza adapte olmayan herkes soyle olur boyle olur dedi ama muhtac olmayacak bir durumdaysan hic sorun olmuyor... kendisi gorusuyor ben mecbur kalmadikca gorusmuyorum bi zararini gormedim sorun yasamak surtusmekten daha saglikli herkes herkesle anlasacak diye bir sey yok kimisi öz kardesleriyle bile gecinemiyor ... gonul isterdi farkli olsun evlenmeden once nisanlilikta vs cok adim attim ama bazi kalin duvarlar olusturan insanlara yaklasmak zor olabiliyor...

hıncımı almak istiyorum, benim yaşadıklarımı yaşasın istiyorum, eşim onlar yüzünden bana yaşattıklarını şimdi de onlara yaşatsın istiyorum

sakin olmayı dene, hobi edin, düşünmemeye çalış. nefes al.

Dün terapistten çıktıktansonra dan itibren eşime öyle öfke doluyum ki , onun yüzünden diye, böyle patlayacak bomba gibiym. Dr onlara gitmemi söylediği için

Dün terapistten çıktıktansonra dan itibren eşime öyle öfke doluyum ki , onun yüzünden diye, böyle patlayacak bomba gibiym. Dr onlara gitmemi söylediği için
insan gerilir ama terapist iyiymiş yüzmeşle iyi gelecek eger görüşmezseniz uzak durursanız bu zamanla geçmez hatta içinize oturur sizi hasta eder kindar bir insan olursunuz onun için bir an önce toparlanın ve gidin bazen çok kötü olacağını düşündüğümüz şeyler çok daha kolay geçer inşaAllah sizinkide öyle olur ilaç acıdır ama aynı zamanda şifa sebebidir

tam manaı ile yenemedim ama epey sakinim.
sen takıntılısın ve ilaçlanmak ayrı bir durum. bende danışmana gittim 2-3 kere sonra gitmedim.
şimdi doktrorun dediği doğru önemsediğin insanların dediklerine kızar üzülür agla öfkeleniriz. önemsemediğimiz insanların dediklkerine takmayız.bu yüzden onları önemsizleştirmelisin.
sen onlara el sin. onlar da sana el.
onlar yıllarca birlikte aynı şeklilde yaşamış ve mutluj olmuşlkar. sende kendi tarafınla . her iki tarafa buna zor da olsa saygı duyacak. onlar duymuyorsa sende onlara bulaşmazsın, olduğunca uzaaakk durursun.
öfkeni de dile getir. siz benden ne istiyorsunuz, ben neyim kimim, oğlunuzun eşiyim sonuna kadar bana saygı duymak zorundasınız diyeceksin yada eşin bunu gidip s ike s ike anasına babasına anlatacak..
he ikinizde diyemiyorsanız boşverip haa siieeee diyip geçeceksiniz.

manyak mısın kızım sen başka işin gücün mü yok depresyona sürüklemişsin klendini.bir kendine gel, kalk diril bu ne la..aalahım sümüklüleri seni ne hale getirmiş.
sana ne bir kere onlardan sana bulaşmasınlar yeter. gel git yedir içir demedikleri takdirde ne halt ediyorlarsa etsinler.
ne gidiyorsun bayram seyran sana ne onların bayramından. kocan gitsin gelsin.
kocanda gelmek istemiyor mu kalsın anasının eteği altında...
bu şoktan cıkartma tokatı gerekli oluyor
bir de bağır cagır eline gecen şeyleri fırtlat saga sola oohhhh varya paammuuk gibi oluyorsuın. ben anasını da danassını en son evden kovmuştum. yeterr lennn diyip ki benim eşime aşkım hala ilk gun ki gibidir. ama aşk sevginin de bir sınırı var. sonra bir baktım bağırdım sustum eşim boka bakar gibi bana bakıyor. o suratınla bana değil anana bak dedim. ben gidersem evin kirasını nasıl ödeyeceksin dedi. su kapından çıktıktan sonra nasıl ödediğim seni hiiiçç ilgindirmez dedim. elimde de dana ciğer vardı akşama hazırlıyordum fırlatmışım fırının arkasından cıktı koca ciğer huheuueuhe

birde arkadaşım sende takıntıdan biraz fazlası oluşmuş gibi .şimdi fark ettim. kabul etmeme veya başkasını sorumlu tutma huyun varsa dokt. madem gidiyorsun bunu da dile getir. naçizane..

birde arkadaşım sende takıntıdan biraz fazlası oluşmuş gibi .şimdi fark ettim. kabul etmeme veya başkasını sorumlu tutma huyun varsa dokt. madem gidiyorsun bunu da dile getir. naçizane..
Evet biraz faZlaca etkilendimkısa dönemde bi çok olumsuzluk yaşadım, Dr la herşeyi konuşuyorum ilaçlarımı kullanıyorum ama ailesi ne gitmek çok zor geliyor , Dr Israrla gitmem yüzleşmem bu durumla ve onları önemsizleştirmemde ısrarcı , buna da gücüm kalmadı sanki

ben hep cfalışırkende, kendi ailemde de eşimde de ark. ile sorun yaşadığımda dag daga küsmüş haberi yok yapmaktansa yüzlerine söyleyip tartışma taraftarı oldum. bu yüzden kendi ev içi sorunumu zor da olsa çözdüm. içinde tutma.
zaten sana dürüst olacaklarını düşünme. sen abartıyorsun, cek karını önümüzden, biz öyle demedik yapmadık diyeceklerdir ama asla kendini salma.
sen kimsenin patates çuvalı değilsin. kendine gel.
kaçtım kociş geldi

Doktorun erkek mi veya erkek anası mı? taraflı bence
dr um erkek evet
ama bana şunu söylüyor hep annem le eşim tartışsa asla karışmam çünkü eşim anamla ilgili sorunum olsa gelip bana saracak sen onu tutuyorsun bak gördünmü vs diye, annemle ilgili herşey beni anımsatacak eşime o yüzden asla karışmam diyor, emin msi,iniz dedim evet dedi
bu konu defalarca konuştuk asla karışmam diyor ama kendi bekar yaşı da var biraz
anamı dünyaya değişmem hatta dedi ama eşimle saç başa olsalarda karışmam diyorısrarla
ben niye gidecekmişim onlara dedim dr a ısrrala o da diyor ki sorun eden takan sensin git ve gereken yerde içini boşalt hatta sık sık git ki gör nasıl bi insan oldukalrını diyor,korkma kaçma vs vs
ama gitmek elbette öçok zor durduk yere,
eşime çok öfke duyuyırum onlara bi adı attığımda , dr sa sadece kendin için git diyo ısrarla ,
bilemiyorum o o yüzden sizlere dabışmak istedim, giderek çözülebilir mi diye, ama asla iyi niyetli olduklarını ve affedeceğimi düşünmeyecekmişim gibi geliyor ömrümce

Burda konu sahibine moral vereyim derken bi fotoğrafımı paylaştım
Pat gümledim
Tipten altı ay yedim diye düşündüm
Neyse ki 4 gün yemişim ve bu konudan değilmiş

Nasıl oldun konu sahibi ?

Aynen katılıyorum ya kızlar ben kime gidersem gideyim eşimin ailesi tarafında kayınvalide görümce dahil az konuşurum resmidirim her daim asla laçkalaşmam şaka yapıldımı hıhh yaparım çok fazla gülmem ondanmıdır nedir hepsi benle merhaba tarzında ne bir dedikodu nede başka birşey he onlar kısır börek günü yapar eğlenirler azıcık içim gider ben katılmam çünkü ertesi gün dedikodu kazanı kaynarda kaynar işte bende bundan uzak durmak için o ortama hiç girmiyorum ve kafam rahat takmayın bu kadar canınız istemiyorsa görüşmeyin canınızdan değerlimi allasen

senin doktorunda manyakmış.

böyle taraflı bi konuşma mı olur.

ben sana eşimin sülalesini anlatsam emin ol eşinin sülalesini gidip öpersin.

hiç takma kafays boşver onlar seni taksın.

eşin taraf mı tutuyo söyle onların yanında kalsın.

sen de eşinde ayrı bi bireysiniz eşin senin velin sende onun çocuğu değilsin ama çözüm bulmalı yok bulmuyosa

asla ya yanlarına gitme yada gerkese hakkettiği gibi davran

beni yoksayanı ben hiçsayarım

Burda konu sahibine moral vereyim derken bi fotoğrafımı paylaştım
Pat gümledim
Tipten altı ay yedim diye düşündüm
Neyse ki 4 gün yemişim ve bu konudan değilmiş

Nasıl oldun konu sahibi ?
Ne 4 gün mü,ben geçen sefer 2 gün banlanmaya zor sabrettim.Çenemi tutayım en iyisi.

Geçmişte aynı durumları yasamisiz. Ben de geçmişte yaptıklarını unutmadim ama geçmişle de yasamiyorum. Eşim de her zaman ben de ailem de sana haksızlık yaptık affet der. Biraz da geleceğe bakmak lazım. Istemiyorsaniz gorusmeyin ama geçmişi sürekli düşünmek size zarar verir.

Zaten eşim taraf tutmasaydı bende bu denli travma oluşmazdı , çok yalnız bıraktı beni üstelik gidip geldiğim arayıp sorduğum halde ailesini eşim doymadı doyamadı, resmen bu konuda bi pdikopat gibi yetiştirilmiş , eşim şimdi karışmıyor gibi , onlarda da özellikle bende çok hata var defalarca özür dikerim diyor ara ara ben patlama yaşadığımda ama ne fayda , kolay mı o kadar safken bu kadar çingeneliğin içine düşmek , senin eşin arkanda mı peki ailesinin anormalliği nin karşısında , çok sıkıntılar yalnızlıklar uykusuz geceler kabuslarla uyanmalar yaşadım ki .. Eşim yanımda olsaydı hiçbiri olmazdı , o güveni bi defa kaybetti ya eşim ne kadar özür dilese de ben gerginim hep yine ailesinin bi beklentisi yüzünden bana patlayacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…