simdi hic gitmiyorum.Huzurlu olmana çok sevindim de eşin ne diyor gitmemene , hiç mi gitmiyorsun, senin ailene karşı Nasıl peki eşin ?
Kiziniz kac yasinda bilmiyorum ama umarim onu doldurcak kadar cahil degillerdir.Aynı şeyleri bende yaşadım. Hemde daha 2 aylık evliyken ve sonra karnım burnumda 9aylık hamileyken. İçtiğim bir bardak çay bile dillerindeydi. Hamileyken geçirdiğim sinir krizleri,lohusalığımın zehir olması ağlama krizleri sonuç ne biliyormusun doğumdan bu yana ağrısız tek günüm yok.
Önce romatoid artrit hastalığı çıktı sonra psikolojik uykusuzluk ve tam ben tam herşeyi atlattım derken utanmadan torunlarını görmek için baskı yaptılar.
Şimdi haftada bir gün 3 saat eşim götürüyor kızımı oraya 2 yıldır görüşmüyorum ben. Aklıma gelince bile midem bulanıyor ama anladım ki herkes çektiğiyle kalıyor hepsi cephe aldı ama artık umrumda değil. Bence takma umursadıkça sağlık sorunları yaşarsın
Kiziniz kac yasinda bilmiyorum ama umarim onu doldurcak kadar cahil degillerdir.
Bende hicbisim yokken onlar yuzunden panikatak ve sedef hastasi oldum
Guatr cikti tamamen stresden
Cok agladigimi bilirim Allahim ya beni kurtar yada canimi al diye
Gorusmuyorum suan cocugumda gorusmuyo yani hic gosrusme ortamlari olmuyo.
İlerde ne olur bilmiyorun.
Tek bildigim onlarla yuzyuze gelmek istemedigim ve nefret ettigim
Evde mevzulari gectiginde esimle birbirinize giriyoruz yani bu insanlari gormesemde varliklari bile huzursuzluk sebebi
Esim göturme talebinde hic bulunmadi 5yildirKızım daha 19 aylık yavrum hiçbişeyden haberi yok tabi. Ama gün gelecek karnındayken ona verilen değeri o da bilecek. Örneğin; kvnin mutfak tezgahı baya geniş bende 8-9 aylık hamileyim mutfak lavabosunda iş yapmak işkenceydi karnım dolabın kulpuna batardı. Bir gün anne karnım çok batıyor dolaba dediğimde dolabı aç karnın girsin içine.dedi. Ve bu insan dışardan çok kültürlü,ince düşünceli biri görünür ama iki yüzlünün önde gideni.
Siz şanslısınız en azından çocuğunuz gitmiyor benim.kızım her gittiğinde nefretim bir kat daha artıyor. Ama şu bir gerçek bu insanlardan ne kadar uzak durmaya çalışsakta kara bulut gibi evlerimizde olacaklar illa ki eşlerimizle bu insanlar yüzünden aramız bozulacak. Allah yardımcımız olsun
Arkadaşlar ben bu konu yüzünden zaten terapi alıyorum , eşimle birlikte , ilaç da kullanıyorum , Dr son bi kaç terapimizde illa ki Kv lere gitmem onlarla yüzleşmem yani giderek onları görerek vs gerektiğini yoksa içimde büyütüp büyütüp öfkfnle boğuşup duracağımı söyledi , hatta Dr çok takıntılı olduğumu söyledi eşimin yanında , ve bunun illa ki bi şekilde tedavi edilmesi gerektiğini ve eşimin ailesi ile bu takıntı hastalığımın patladığını , zaten illa bi ilaç tedavisi görmem gerektiğini ( bu olaylar yaşanmamış olsaydı bile ) söyledi , ama eşimin yanında , eşim bile ailesi için ruh hastası diyordu artık yeni yeni , Dr şimdi böyle söyleyince ;(((( sanki ben takmışım gibi oldu , hiç böyle olmamıştım ben Hayatımda dedim , bi cips yer rahatlardım dedim , Dr Israrla ailesi ile görüşmemi bu tarz aşırı kendini yıpratmaların o yıpratan şeylerle yüzleşmedem geçmeyeceğini söylüyor , yani arkadaşlar kısaca kimse ne olur takmasın ben gibi , görülmesek bile içimizdeki nefret bile yıpratıyor bizi , nefret bile etmeni istemiyorum dedi Dr , sıradanlaştır onları gözünde diyor ..... Kısaca yaşadıklarım yanıma kaldı .... Benim gibi çok yıpranıp Da böyle umursama dan görüşmeye devam edip içindeki öfkeyi yenebilen var mı ??
çocuğum yok canım olamadı hırgür den,çok yıprandım.iyi niyetim suistimal edildi.ama içimde ne var ne yoksa onlara söyledim.onlarda bana. yüzleştik.rahatladım.ama küsmedik.görüşüyoruz ama ben ne zaman istersem.yani çok sık değil. eşimde bu konuda bişey demiyor. karışmıyor. ben allaha havale ettim. eşimi de...
bu dünyada en değerli sizsiniz bunu unutmayın. ben eşim ve ailesi için hiiiiç fedakarlık yapmıyorum kendimi hiiiç yormuyorum belkide o yüzden şu anda içim rahat. kendi kendinizin doktoru siz olacaksınız.sizi ne mutlu ediyorsa onu yapın. kim mutlu ediyorsa onunla görüşün. kendinize yazık etmeyinn. millet hayatına bakar siz hastalıklarla kalırsınız eşinizede çok güvenmeyin
sizde yüzleşme anı nasıl gelişti,çok yıprandım.iyi niyetim suistimal edildi.ama içimde ne var ne yoksa onlara söyledim.onlarda bana. yüzleştik.rahatladım.ama küsmedik.görüşüyoruz ama ben ne zaman istersem.yani çok sık değil. eşimde bu konuda bişey demiyor. karışmıyor. ben allaha havale ettim. eşimi de...
bu dünyada en değerli sizsiniz bunu unutmayın. ben eşim ve ailesi için hiiiiç fedakarlık yapmıyorum kendimi hiiiç yormuyorum belkide o yüzden şu anda içim rahat. kendi kendinizin doktoru siz olacaksınız.sizi ne mutlu ediyorsa onu yapın. kim mutlu ediyorsa onunla görüşün. kendinize yazık etmeyinn. millet hayatına bakar siz hastalıklarla kalırsınız eşinizede çok güvenmeyin
sizde yüzleşme anı nasıl gelişti,
eşime de zaten güvenemiyorum elimi versem kolumu kaptıracam gibi hissediyorum ailesi ile ilgili, hep beni suçladı en yalnız dönemlerimde
Çok güzel yazmışsın Allah razı olsun , onların evine gitme ödevi verdi dr bana , Nasıl Nasıl yapacam bilmiyorum , fobi ile yüzleşme gibi düşün diyor , buna Nasıl pozitif bakacam, dost düşman belli ama o düşmanları hayatımdan çıkaramıyorum malesef evli kaldığım sürece , bununla Nasıl başedecem ?Sevgili konu sahibesi kendinize yuklenmeyin acilar insanlari guclendirir kimse bosuna girmiyor haytimiza cildirmayin buna benzer krizler hatali davranislarla karsilasinca bilinki zamanla gececek insan yarasina tuz basinca konstrolden cikar buna musade etmeyin yasandi bitti inaninin incittikleri yerden incinecekler ha bu dunyada ha ahirette ..mesafenizi koyun kendinize vakit ayirin nasil hasta oldugumuzda izin alir ise gitmeyiz doktora gideriz sizde aynen boyle caniniz yaniyor ama tevadi olamiyorsunuz bol bil psikoliji tasavvuf ki ozellikle tasavvuf kitaplari okuyun Efendimizin(sallahualeyhivesellem)im hayatini okuyun ne eziyetler cekti neler yasadi bundan guzel ornekmi olur? Acilar sizi olgunlastirir Allaha (cellecelaluhu)yaklastirir bunu bilin sabrettiniz kazandiniz mukafatini alacaksiniz yasandi bitti diye dusunun dost dusman bir kenara ayrildi sizde gordunuz ne acidirki aci tecrubelerle goruluyor malesef ama bunlarda bosuna degil simdi size zor gelir ama inanin 5 sene sonra ne kadar farkli bakacaksiniz olaylara uzulmeyin eden bulacak kul hakki var siz sormasaniz Allah sorar tevekkul edin Allaha havale edin biz insanlar aceleciyiz hemen onunda basina kotu birsey gelsin isteriz bazen gelir ama yapan anlamaz hatasini...ama Allaha havale rahat edersiniz Allah El Adl dir adildir uzulmeyin kendiniz mutlu edecek seyler yapin bir zaman icinizde bir uzuntu olur zamanla oda gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?