- 9 Temmuz 2013
- 488
- 467
- 123
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
-
İyi aksamlar hanimlar . TV de Mert adında 9 yasında bi çocuğun haberini gormussunuzdur çocuğun katili bulunmuş 23 yaşındaki hayvanın teki gerçi hayvanlara hakaret etmiş oluyorum neyse cocugu kandırıp şehir dışına götürüp önce araba kullandirmis sonra çocuğa defalarca tecavüz edip çocuğu öldürmüş ş.refsiz ulan genelevler ne güne duruyor o kadar merakliysan gitsene oraya it resmen kanım dondu bide sonra hiçbirşey yokmuş gibi arabasını yıkatip TV de haberleri görüp baskasinin arandığını sanıp işine hiçbirşey yokmuş gibi geri dönmüş yakalanınca deli takliti yapmış Allah belasını versin boylelerini vercekler halkın eline öldürsünler yasamak haram !
Hapishanede alırlar onu aşağı..
Herkes kendi başlığında özgürdür bu başlıktan daha farklisinida atabilirdim ama en söylenebilir belki de en ağırı budur ve emin olun su ne der bu ne der diye dusunmedim dusunmuyorum ayrica bir yorumunuzda ozur dilemem gerektigini soylemissiniz ama dilemiyorum basligimin konumun arkasindayim ozur dilencek hicbisey yok yarasi olan gocunur bi basliga ben ne kadar uzuldugumu halimizin ne kadar kotu oldugunu evlatlarimiza daha da dikkat etmemiz gerektigini mimledim ince hesaplara basvurmadim. Bu sinirle söylenmiş bisey bende neden sizin bu kadar takildiginizi anlayamadım eğer bir başlıktan vs durumlardan etkilenip başkalarına saldırıp öldürmeyi düşünüyorsanız buyrun , konumu dini içeriklere cevirmezseniz memnun olurum. Düşüncelerimi anlayan arkadaşlara teşekkürlerben bu başlığı atarken alıntı yaptığım yorum sahibi gibi art niyetli dusunup atmadim bilginize.
bir insanın sapitmasi için hiç bir korkusu olmaması lazım.
BURASI MÜSLÜMAN BİR ÜLKE.BİZDE MÜSLÜMANSAK TABİKİ BÖYLE BASLİK NORMAL.
ha ablacim yanlış anlayıp üstüne alınacağın bir durum yok.
sonuçta müslümanın müslümana işkence ettiği bir dünya burası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?