- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi Vanilya Bitter
-
İyi aksamlar hanimlar . TV de Mert adında 9 yasında bi çocuğun haberini gormussunuzdur çocuğun katili bulunmuş 23 yaşındaki hayvanın teki gerçi hayvanlara hakaret etmiş oluyorum neyse cocugu kandırıp şehir dışına götürüp önce araba kullandirmis sonra çocuğa defalarca tecavüz edip çocuğu öldürmüş ş.refsiz ulan genelevler ne güne duruyor o kadar merakliysan gitsene oraya it resmen kanım dondu bide sonra hiçbirşey yokmuş gibi arabasını yıkatip TV de haberleri görüp baskasinin arandığını sanıp işine hiçbirşey yokmuş gibi geri dönmüş yakalanınca deli takliti yapmış Allah belasını versin boylelerini vercekler halkın eline öldürsünler yasamak haram !
İyi aksamlar hanimlar . TV de Mert adında 9 yasında bi çocuğun haberini gormussunuzdur çocuğun katili bulunmuş 23 yaşındaki hayvanın teki gerçi hayvanlara hakaret etmiş oluyorum neyse cocugu kandırıp şehir dışına götürüp önce araba kullandirmis sonra çocuğa defalarca tecavüz edip çocuğu öldürmüş ş.refsiz ulan genelevler ne güne duruyor o kadar merakliysan gitsene oraya it resmen kanım dondu bide sonra hiçbirşey yokmuş gibi arabasını yıkatip TV de haberleri görüp baskasinin arandığını sanıp işine hiçbirşey yokmuş gibi geri dönmüş yakalanınca deli takliti yapmış Allah belasını versin boylelerini vercekler halkın eline öldürsünler yasamak haram !
ohaaa çüşşş
rahatlığa bak.
Allah senin bin belani versin inşallah.rezil.
yav o değilde 9 yaşında ki çocuk hiç tanımadığı birisine nasıl takılıp gider.
kesin bunu yapan tanidik birisidir.
lanet olsun.ne biçim bir ülke olduk anlamiyorum.
DEVLET BÜYÜKLERİNE SESLENİYORUM.BU ADİ ADAMA MÜEBBET VERİLSİN.
IÇERDE GÖRÜR EBESİNİN A...Nİ...
ALLAH ASKİNA BUNLARIN YAPTIĞI YANINA KALMASIN.
tüylerim diken diken oldu.
Tanıdıkmış maalesef..
Fotoğraflarını çarşaf çarşaf yayınladılar,sonu hayır olmaz inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İslam hukuku hakim olması lazım onun için. Kısas. Hem genelevdeki kadınlara da yazık. Oraya yönlendirmişsiniz de sapık herifi.
Aynen benimde tuylerim diken diken oldu kanım dondu resmenohaaa çüşşş
rahatlığa bak.
Allah senin bin belani versin inşallah.rezil.
yav o değilde 9 yaşında ki çocuk hiç tanımadığı birisine nasıl takılıp gider.
kesin bunu yapan tanidik birisidir.
lanet olsun.ne biçim bir ülke olduk anlamiyorum.
DEVLET BÜYÜKLERİNE SESLENİYORUM.BU ADİ ADAMA MÜEBBET VERİLSİN.
IÇERDE GÖRÜR EBESİNİN A...Nİ...
ALLAH ASKİNA BUNLARIN YAPTIĞI YANINA KALMASIN.
tüylerim diken diken oldu.
İlla o hapishane koğusuna alınacak ve odasında kendini asarak intihar edip ölü! bulunacak. Hapishanede genelde yarım kalan adaleti tamamlıyorlar.
Malesef bunun gibi pislikleri ,yine aynı suçtan içerde yatanlarla aynı koğuşa koyuyorlar ,yani hepsi birbirinden pislik ,hiçbişey olmaz ona içerde .olan 9 yaşındaki çocuğa oldu ,allah ailesine sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?