Amin inşaallah...Yerlerin ve göklerin sahibi olan ALLAH, Şafi ismyile Şifa versin İnşaALLAH
Canım ameliyattan 6'ya yakındı çıktı.İyi geçmiş..Yoğun bakıma almışlar herhangi bir kanama falan olmazsa duruma göre normal odaya alacaklar..İnşaallah bir aksilik olmaz..
Allah razı olsun canım..İnşaallah...Annesiyle az önce görüştüm.Solunum cihazına bağlıymış.Doktorlar ondan çıktıktan sonra iyi olacak inşaallah demişler..Umarım o olmadan nefes alabilir..Bütün gün aklıma geldikçe okudum nevom , Allahın izniyle aksilik olmaz , sağlığına kavuşur yavrum .
Amin inşaallah...Allah şifa versin inşallah..
Allah razı olsun canım..İnşaallah...Annesiyle az önce görüştüm.Solunum cihazına bağlıymış.Doktorlar ondan çıktıktan sonra iyi olacak inşaallah demişler..Umarım o olmadan nefes alabilir..
Allah razı olsun canım..Duaya devam inşallah canım .
Allah razı olsun canım...Okudummmm allah acil sifalar versin gecmis olsun canimm
Bende yarına okuyorum şimdi gordum, Allah kabul etsin
Allah razı olsun.11 fatiha, 11 ihlas okudum.
Ameliyatla ilgili bir haber var mi?Allah razı olsun.
Allah kabul etsin...
Ameliyat iyi geçti,şu an yoğun bakımda ve solunum cihazına bağlıAmeliyatla ilgili bir haber var mi?
Allah sifa versin..
vay aslan kardeşim benimAmeliyattan az önce çıkmış çok başarılı geçmiş.İki gün yoğun bakımda kalacak.Bir aksilik olmazsa servise alacaklar.
Dua eden herkese çok teşekkür ederim.Hepinizden Allah razı olsun.Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..Dualarınızı eksik etmeyin...
Rabbim tüm hastalar şifa versin inşaallah..
bende 11 ihlas 11 fatiha okudum rabbim sifa versin insallah anne babasina bagislasin
Allah razı olsun.Allah kabul etsin dualarınızı inşaallah..11 ihlas 11 fatiha okudum ..
İnsallah tez vakitte sağlıgına kavuşur..
Çok sağolun.Allah hepinizden razı olsun inşaallah..vay aslan kardeşim benimhastaneden çıkana kadar duaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?