ALLAH RIZASI İÇİN ACİL YARDIM

Şiddet sadece fiziksel olmuyor canım. Seni küçük düşürmesi de psikolojik şiddettir. Evliliğinin fragmanını yaşıyorsun şu an. Hem fiziksel hem psikolojik şiddete katlanırim diyorsan biz ne diyelim ki sana? Kimse hayatında biri olmadığı için ölmüyor, herkesin hayatından çıkan vazgeçmem dediği birileri olmuştur herhalde. Bir de annesine çok düşkün biri olarak annesiz bile yaşayabiliyorsam ben, siz de o saçma insan olmadan yaşarsınız hatta belki de daha güzel yaşarsınız.

Ya fazla hakkında konuşmak istemiyorum mübarek ramazan günğnds mafya tipli asarım keserim işte sana kim baktı, çok sinirli, herkese her şeye sataşan korkusuz bi tip aslında çok kavga etmiş bu zamana kadar
Öfff gözümün önüne mahalle serserisi gibi kıro bir adam ve yanında ne yapsa kul köle, saaftirik bir sevgili canlandı.
Ben böyle birini sokakta görsem yolumu değiştiririm.

bana vuruyor
benı kucuk dusuruyor
ama ayrılamam cunku sevıyorum
baskasıyla evlenırse cok uzulurum

dusuncesındekı tum kızlar
evlılık bambaska bırsey ve kımse boşanmak ıcın aldatılmak ıcın dayak yemek ıcın evlenmez
bile bıle lades demek hıc akıllıca degıl.

dunyada erkek kıtlıgımı var ?

bu adamları nerden buluyorsunuz ?

bırde bunca yasadıgınız kotu muameleye ragmen hala onu sevıyorum demenız hıc normal degıl gercekden ? aılenızle aranız nasıl sıze hıc sevgı gostermıyorlar mı kı boyle bı adamı sevebılıyorsunuz

gercekden cok merak edıyorum

Bugün bunu yapan adam yarın tekme tokat girişir, şimdiden hareketlerinden belli herşey ve sen hala çok seviyorum diyebiliyorsun ya pess sana...

Böyle adamların neyini seversiniz? Baba sevgisimi arıyorsunuz, çocukluğunuzu yaşayamadınız mı?

Yoksa çok güzel ilgili, hoşgörülü bir ailede yetiştinde birde hır gür, dayak nasılmış onu tadayım diye mi uğraşıyorsun?

Bak tatlım, başından 2 evlilik geçmiş, birinde senin gibi sevilmemiş ama sevmiş biri olarak söylüyorum, bırak bu adamı yol yakınken. Sana kendini prenses gibi hissettireceği dönemde bunları yapan bir adam aynı evin içine girdiğinizde daha çok canını yakar. Ondan sonra gösterdiği şiddeti sevgi, kıskançlığı hor görmeyi değer olarak algılar hayatının en güzel yıllarını harcarsın.
Bırak o adamı bir ömür ağlayacağına bir ay ya da bir sene ağla...
Sonra bir ömür dizlerini döversin.
Ben ondan boşandım yeniden evlendim ama seneler geçti hala yanıyorum giden yıllarıma...

ayyy ne romatik ne romantik... devm.et canim.devam et...

bir dediğini iki etme, böylece daha az dayak yersin,
zaten yüzüne vurmuyormuş bacağına falan vuruyormuş sıkıntı yok,
daha çok sev çünkü tam sevilmelik ideal erkek,
her genç kızın hayallerindeki gibi, agresif, dayakçı, kompleksli bir piskopat,
bir hata eder de bırakırsan kızlar kapısında sıraya girer

Evlendikten sonra çok pişman olur başını duvarlara vurarsın bırak en azından başkasıyla evlendiği için üzül sonra daha çok üzülürsün

Ayrıl

Bakın bu tamamiyle psikolojik. Çoğu kadın kendisine böyle davranan erkeklere bağlanıyor. Hatta ilişki böyle ilerledikçe şiddeti hak ettiklerini düşünüyorlar. Henüz nişanlısınız. Evlendikten sonra da değişmeyecek bu davranışları. Lütfen cesaretinizi toplayın, mahvolmak pahasına da olsa benliğinizden vazgeçmeyin.

Evlenmek istiyorsun dayak yediğin adam müsvettesiyle öyle mi? Başkası ile düşününce deliriyorsun?

Ye dayağını otur.

Şiddete karşısın, dayak yiyorsun,ayrılamıyorsun.Allah aklını tez zamanda başına getirsin senin 3. sayfalara düşmeden ..Kızım var daha fazla konuşmak istemiyorum.

Allah yardımcın olsun kardeşim ama sevmekte biryere kadar bence evlenme o adamla seven sevdiğine kıyamaz o çok sinirli biri gibi şimdi tamam dersin ama evlendigin zaman anne baba uzak oyle zoruna gidiyorki anlatamam sana Allah yardımcın olsun kardeşim yinede sen bilirsin canım hakknda hayırlısı olsun

Sana birşey söyleyeyim şu mübarek günde kırmak İstemiyorum ama şu yazdıklarından anladığım kadarıyla sen hayatta ayrılamazsın yani buradaki herkes boşa konuşuyor . Sen de o göz Yok canım muhtemelen evlendiğinde de dayagını yiyeceksin ama yine boşanmayacaksın . Tek tavsiyem çocuklarının gözünün önünde hakaret dayak yeme gizli saklı itişip kalkışın . Yazık günah onlar travma yaşamasın , ileride sizi görüp normal olan bu sanmasınlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…