Öfff gözümün önüne mahalle serserisi gibi kıro bir adam ve yanında ne yapsa kul köle, saaftirik bir sevgili canlandı.Ya fazla hakkında konuşmak istemiyorum mübarek ramazan günğnds mafya tipli asarım keserim işte sana kim baktı, çok sinirli, herkese her şeye sataşan korkusuz bi tip aslında çok kavga etmiş bu zamana kadar
Bak tatlım, başından 2 evlilik geçmiş, birinde senin gibi sevilmemiş ama sevmiş biri olarak söylüyorum, bırak bu adamı yol yakınken. Sana kendini prenses gibi hissettireceği dönemde bunları yapan bir adam aynı evin içine girdiğinizde daha çok canını yakar. Ondan sonra gösterdiği şiddeti sevgi, kıskançlığı hor görmeyi değer olarak algılar hayatının en güzel yıllarını harcarsın.Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim... Nişanlıyım ve birbirimizi çok seviyoruz ama sürekli kavga ediyoruz, nişanlım çok sinirli hep haklı çıkmaya çalışıyor onu çok bunaltıyormuşum bana herkesin içinde bağırıyor bacağıma boynuma vurdu... Ben şiddete karşı birisiyim muhtaç olmasam yazmazdım cidden çokta seviyorum... Görüşmeden yapamıyorum. Beni ağlatıyor, 2 gün iyiyse 3 gün kötü oluyo...
ayyy ne romatik ne romantik... devm.et canim.devam et...Şöyle söyliyim bunlar yeni olan şeyler değil, mesela çok iyi konuşmamıza rağmen aklımda bunlar unutamıyorum. Bana vurduktan sonra elimi alıp gel sende bana vur deyip elimi alıp kendisinin kafasına vurdu. Bağırdı beni sıkmaman için ne yapbilirim diye, her şeyin sebebi benmişim. Doğruya doğru hep benim istediğim oluyor, onu çok kıskanıyorum o da gerek yok diyor ve ona güveniyorum. Benim ilgimden bunalmış. Patavatsız olduğumu düşünüyor, ailesine karşı beni savunuyor, bir mevzu olduğunda bana gizlice sçylüyor, patladığında böyle şeyler yapmaya başlamıştı. Aklını başına al küçüksün ama olgunlaş uyanık ol diye bana kızıyır her seferinde. Hayaller kurardık hep mesela, herkes bize imrenerek bakardı
Allah yardımcın olsun kardeşim ama sevmekte biryere kadar bence evlenme o adamla seven sevdiğine kıyamaz o çok sinirli biri gibi şimdi tamam dersin ama evlendigin zaman anne baba uzak oyle zoruna gidiyorki anlatamam sana Allah yardımcın olsun kardeşim yinede sen bilirsin canım hakknda hayırlısı olsunÖncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim... Nişanlıyım ve birbirimizi çok seviyoruz ama sürekli kavga ediyoruz, nişanlım çok sinirli hep haklı çıkmaya çalışıyor onu çok bunaltıyormuşum bana herkesin içinde bağırıyor bacağıma boynuma vurdu... Ben şiddete karşı birisiyim muhtaç olmasam yazmazdım cidden çokta seviyorum... Görüşmeden yapamıyorum. Beni ağlatıyor, 2 gün iyiyse 3 gün kötü oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?