evlenince daha çoookk dayak yersin.Öncelikle yardımınız için çok teşekkür ederim... Nişanlıyım ve birbirimizi çok seviyoruz ama sürekli kavga ediyoruz, nişanlım çok sinirli hep haklı çıkmaya çalışıyor onu çok bunaltıyormuşum bana herkesin içinde bağırıyor bacağıma boynuma vurdu... Ben şiddete karşı birisiyim muhtaç olmasam yazmazdım cidden çokta seviyorum... Görüşmeden yapamıyorum. Beni ağlatıyor, 2 gün iyiyse 3 gün kötü oluyo...
Tokat atmadı ama beni yollarda rezil etti bir de diyor ki beni rezil ediyorsun senSana vuruyor ağlatıyor ama sen hala sevgi bekliyorsun. .
Biraz düşün tatlım bu sevgi mi yoksa bağımlılık mı?
Ayrılmakta aklımın ucundan geçse başkasıyla nasıl sevgili olur düşüncesi beynimi yiyorevlenince daha çoookk dayak yersin.
ayrıl.
Sevince çok seviyor sövünce de tam sövüyor öyle diyetim haklısınızMaalesef sağlıklı bir ilişkiniz olmadığı görülüyor anlattıklarınızdan. İyi düşünmeli, evlenmeden önce doğru kararı vermelisiniz bence. Allah yardımcınız olsun.
Şiddete karşıyım demişsin .Tokat atmadı ama beni yollarda rezil etti bir de diyor ki beni rezil ediyorsun sen
Her türlü şiddete karşıyım ama tokat atmadığını belirtmek istedim, gördüğünüz gibi ona laf söyletemiyorum görün halimi... nolur yardımcı olunŞiddete karşıyım demişsin .
Senin için şiddet tokat yemek mi?
Onu mu bekliyorsun.
ilk başlarda öyle olur ama zamanla alışırsın.Ayrılmakta aklımın ucundan geçse başkasıyla nasıl sevgili olur düşüncesi beynimi yiyor
Ya fazla hakkında konuşmak istemiyorum mübarek ramazan günğnds mafya tipli asarım keserim işte sana kim baktı, çok sinirli, herkese her şeye sataşan korkusuz bi tip aslında çok kavga etmiş bu zamana kadarilk başlarda öyle olur ama zamanla alışırsın.
baksana o kadar bağırışa, şiddete bile alışmış gibisin, onsuzluğa da alışırsın, mecbursun.
yok benim kocamın vurduğu yerde gül biter, küfrü en güzel sözdür diyorsan devam et.
ayrıca nişanlın seni sevmiyor, çünkü insan sevdiğine böyle davranmaz. sen onun için kum torbası olmuşsun, sinirini sokaktaki adamdan çıkaramayacağı için (ödlek muhtemelen) senin gibi zayıf birini kullanıyor.
bacağa boyuna vurmak da tokatın çeşidi değil mi?Tokat atmadı ama beni yollarda rezil etti bir de diyor ki beni rezil ediyorsun sen
Yok zaten kimse istemiyor ama ben ayrılamıyorumNasıl bir acil yardım gerekiyor? Size vuracağı zaman nişanlınızla aranıza mı girelim?
Ailenize söyleyin, daha evli bile değiliz bu adam bunları yapıyor ben geleceğimden endişeliyim,
ben seviyorum, biraz da şiddet görmekten aklımı etkin kullanamıyorum siz bana yardım edin, bizi ayırın diyin.
+1 seven insan sevdiği ile tartisirken bile sözlerini özenle seçer.ilk başlarda öyle olur ama zamanla alışırsın.
baksana o kadar bağırışa, şiddete bile alışmış gibisin, onsuzluğa da alışırsın, mecbursun.
yok benim kocamın vurduğu yerde gül biter, küfrü en güzel sözdür diyorsan devam et.
ayrıca nişanlın seni sevmiyor, çünkü insan sevdiğine böyle davranmaz. sen onun için kum torbası olmuşsun, sinirini sokaktaki adamdan çıkaramayacağı için (ödlek muhtemelen) senin gibi zayıf birini kullanıyor.
Bir de görseniz herkes beni ona yakıştırmıuor kendimi övmek için söylemiyorum ama çok güzeö bir kızım onun benden çirkin olduğunu hatta yakışıklı olmadığını benim ona nasıl baktığımı soruyorlarbacağa boyuna vurmak da tokatın çeşidi değil mi?
tokat sadece yüze vurmakla olmaz.
şimdiden o kadar ezilmiş, sinmişsin ki şiddeti saçma türlere bölüp, nişanlını aklıyorsun. yapma. bir tek sana yazık olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?