Allah rızası için bakın lütfen!!!

bermuda

Shekh ma shieraki anni✨
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2013
1.122
2.275
208
kuzenim akciğer kanseri yarın ameliyat olucak ciğerinin ön lobunu alıcaklar. Hamileyken göğüs kanseri teşhisi konulmuştu. Hem hamilelik hem kemoterapiyi birlikte götürdü çok şükür çocuğu sağlıklı doğdu. Sonra kanser kemiklerine ve ciğerlerine sıçradı. Daha baharda gelip bize müjdeyi vermişti kanser hücreleri kurumuştu tedavi yanıt vermişti sonunda. Lanet olası kanser yeniden uyanmış ciğerlerinde. Kuzenim daha 30 yaşında gencecik oğlu daha 2.5-3 yaşında bir minik :( hepimiz perişan olduk yalvarıyorum dua edin lütfen konumu taşımayın ne kadar çok kişi görürse o kadar iyi olur lütfen lütfenn dua edin hepiniz Allah herkesten razı olsun

kuzenim akciğer kanseri yarın ameliyat olucak ciğerinin ön lobunu alıcaklar. Hamileyken göğüs kanseri teşhisi konulmuştu. Hem hamilelik hem kemoterapiyi birlikte götürdü çok şükür çocuğu sağlıklı doğdu. Sonra kanser kemiklerine ve ciğerlerine sıçradı. Daha baharda gelip bize müjdeyi vermişti kanser hücreleri kurumuştu tedavi yanıt vermişti sonunda. Lanet olası kanser yeniden uyanmış ciğerlerinde. Kuzenim daha 30 yaşında gencecik oğlu daha 2.5-3 yaşında bir minik :KK43: hepimiz perişan olduk yalvarıyorum dua edin lütfen konumu taşımayın ne kadar çok kişi görürse o kadar iyi olur lütfen lütfenn dua edin hepiniz Allah herkesten razı olsun
Dua edeceğim allah yardımcısı olsun. Çok üzüldüm.

kuzenim akciğer kanseri yarın ameliyat olucak ciğerinin ön lobunu alıcaklar. Hamileyken göğüs kanseri teşhisi konulmuştu. Hem hamilelik hem kemoterapiyi birlikte götürdü çok şükür çocuğu sağlıklı doğdu. Sonra kanser kemiklerine ve ciğerlerine sıçradı. Daha baharda gelip bize müjdeyi vermişti kanser hücreleri kurumuştu tedavi yanıt vermişti sonunda. Lanet olası kanser yeniden uyanmış ciğerlerinde. Kuzenim daha 30 yaşında gencecik oğlu daha 2.5-3 yaşında bir minik :KK43: hepimiz perişan olduk yalvarıyorum dua edin lütfen konumu taşımayın ne kadar çok kişi görürse o kadar iyi olur lütfen lütfenn dua edin hepiniz Allah herkesten razı olsun
Canım yaaa çok üzüldüm.
Rabbim acil şifalar versin.
Çocuğuna bagislasin.
Duâ ediyorum hemen.
Rabbim kabul etsin İnşallah

Rabbim şifa versin sevdiklerine ailesine evladına bağislasin... derler ya bir dua ederken peygberimizin yuzu suyu hurmetine diye rabbim peygberimize dayanamazmiş ya hani... rabbim peygamberimizin hurmetine saglik şifa nasip etsin evladina bağislasin..

Rabbim kuzeninize acil şifalar versin inş. O küçücuk yavrunun yuzune gülsün annesiz birakmasin inş..
Kanser tedavisinde anne sutu iyi geliyormus bugun bir arkadas konu acmisdi orda okudum arastirin.. Insallah sifa bulur ..
@Bilgece lutfen dua edebilecek arkadaslari etiketliyelim
Eileen Eileen

Rabbim acil şifalar versn.. yavrusunun yüzüne baksn

Allah sevdiklerine evladına bagıslasın.acil şifalar dilerim

dualarım onunla olacak bu gece

Allah acil sıralar versin, inşallah yine yener.

Çok üzüldüm, bu gece dua edeceğim onun için.

Allah, kuzeninizi ogluna bagislasin. Insallah iyi olur.

Rabbim şifasını versin çocuğuna bağışlasın inşallah :KK36:
Allah hepinizden razı olsun Rabbim hepimize sağlık versin inşallah

Rabbim şifa versin sevdiklerine ailesine evladına bağislasin... derler ya bir dua ederken peygberimizin yuzu suyu hurmetine diye rabbim peygberimize dayanamazmiş ya hani... rabbim peygamberimizin hurmetine saglik şifa nasip etsin evladina bağislasin..
Çok teşekkür ederim Allah Peygamberimizin yüzü suyu hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

Back
X