Allah rızası için bakın lütfen!!!

O zaman şifa ayeti okuyalım. Kuran'dan ayetler okuyalım arkadaşlar. Kuran şifa kaynağıdır. Sadece Kuran'dan okuyalım.
Şu an muayen günümdeyim okuyamam sanırım. Siz bu konularda bilgili birisiniz anladığım kadarıyla. Ben ne yapabilirim lütfen bi yol gösterin bana da

Şu an muayen günümdeyim okuyamam sanırım. Siz bu konularda bilgili birisiniz anladığım kadarıyla. Ben ne yapabilirim lütfen bi yol gösterin bana da

Dua niyetine okuduğumuz için bu yazdığımı okuyabilirsiniz ezbere. Regl döneminde uzun süreler ve Kuran'dan yüz yüze ayetler okunmaz. Ama dua niyetine okunur..

kuzenim akciğer kanseri yarın ameliyat olucak ciğerinin ön lobunu alıcaklar. Hamileyken göğüs kanseri teşhisi konulmuştu. Hem hamilelik hem kemoterapiyi birlikte götürdü çok şükür çocuğu sağlıklı doğdu. Sonra kanser kemiklerine ve ciğerlerine sıçradı. Daha baharda gelip bize müjdeyi vermişti kanser hücreleri kurumuştu tedavi yanıt vermişti sonunda. Lanet olası kanser yeniden uyanmış ciğerlerinde. Kuzenim daha 30 yaşında gencecik oğlu daha 2.5-3 yaşında bir minik :KK43: hepimiz perişan olduk yalvarıyorum dua edin lütfen konumu taşımayın ne kadar çok kişi görürse o kadar iyi olur lütfen lütfenn dua edin hepiniz Allah herkesten razı olsun
ALLAH YARDIMCISI OLSUN ŞİFA VERSİN CANIM KUZENİNE İSMİ NE BEN DE DUA EDERİM

Rabbim evladina bagislasin.hayat oyle acimasizki.her aciyi her zorlugu yasatiyor insana ve DAyan diyor.soylemesi kolay birde bize sor HAyat....

Dua niyetine okuduğumuz için bu yazdığımı okuyabilirsiniz ezbere. Regl döneminde uzun süreler ve Kuran'dan yüz yüze ayetler okunmaz. Ama dua niyetine okunur..
Başlıyorum ben de hemen Allah razı olsun senden Allah ne muradın varsa versin

dert,hastalık hiç gelmeyecek sanıyoruz,böyle çarpıyor yüzümüze. Allahım ailesine yavrusuna bağışlasın,şifa versin inşallah.

Back
X