Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benazirim çok sağol Allah razı olsun. Yanındayız şimdi hastahanedeyiz çok iyi gördüm Maşallah iyi geçicek inanıyorum benBermuda'm dualarım kuzeninle Rabbim şifa versin inşallah çok üzüldüm![]()
kuzenim akciğer kanseri yarın ameliyat olucak ciğerinin ön lobunu alıcaklar. Hamileyken göğüs kanseri teşhisi konulmuştu. Hem hamilelik hem kemoterapiyi birlikte götürdü çok şükür çocuğu sağlıklı doğdu. Sonra kanser kemiklerine ve ciğerlerine sıçradı. Daha baharda gelip bize müjdeyi vermişti kanser hücreleri kurumuştu tedavi yanıt vermişti sonunda. Lanet olası kanser yeniden uyanmış ciğerlerinde. Kuzenim daha 30 yaşında gencecik oğlu daha 2.5-3 yaşında bir minikhepimiz perişan olduk yalvarıyorum dua edin lütfen konumu taşımayın ne kadar çok kişi görürse o kadar iyi olur lütfen lütfenn dua edin hepiniz Allah herkesten razı olsun
Ve izâ maridtu fe huve yeşfîni
Bunu okuyalım arkadaşlar 10 bin tane. Hasta olduğumda bana şifayi O verir demek.
bende okuyacagim insallah@papyonkilikli
@jonguil
@Avrenim
@Nautilus
tubatesbih
@gulbera
@lilyumdelisi
@Senfonim
@bayanhope
@Veson
@arzm61
M mrym99
@betul8516
@guzbahar
@Sealand
@Avrenim
adyas
@meleek9090
@sevdakusum
@whiterose00
@mor868061
@altunn
@cansu_tr
@Enfal97
@aysemzumram
-Lisaaa-
Saye-
@hannaz
@Irmak-986
@goxall
damla_22
@kitapseverim
@cansu_tr
eilenn
@Sealand
tubatesbih
@Seriii
@ay__060
@selince3
@PembeLokum
@guzbahar
@kubdef
H hmtsyma
@betul8516
@kalemero
@milad_tb
@Irmak-986
@esmerm91
@The Black
@ozzge81
@DeryaLi
@tkglcn
@hadinur
@Nevreste
arkadaşlar burda bir arkadaşımızın kuzeni kansermis ve aşağıdaki ayeti okuyoruz 10 bin taNe. Okur musunuz ?
Ve izâ maridtu fe huve yeşfîni
canım Rabbim şifasını versin.... okuyup sayıyı bildiririm...aaynaa
damla_22
tubatesbih
pozitifhatun
ozgecan19
D Debusi
ZEYNEP0682
8.whitepearll
9.Mlkem
10.synulox