Allah rızası için bakın lütfen!!!

Yüce Rabbim yardımcısı olsun inşAllah biran önce sağlığına kavuştursun.
Dualarımız onunla.

Çok geçmiş olsun canım Allah u Teala bir kolaylık verir İnşaallah

@Bilgece 100 tane de ben okudum

Son düzenleme:
bermuda bermuda allahım yavrusuna bağışlasın inşallah benimde kuzenim göğüs kanseri 5 yaşında evladı var çok iyi anlıyorum sizi rabbim şifalar versin

@Bilgece canım 200 tane okudum

Çok üzüldüm ya 30 çok genç bir yaş :(
Allah yardımcısı olsun, çocuğuna bağışlasın inşallah.
Acil şifalar diliyorum.

وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ
arapça bilenler buşekikde okurlarsa mahraçlar tam çıkması daha iyi olurinş ..ayrıca okuyacağım ama bi kaç gün giremeyebilirim sayıyı ne şekilde bilderebilirim sadece fac.gire bilirim bıkaçgünlüğüne

kuzenim akciğer kanseri yarın ameliyat olucak ciğerinin ön lobunu alıcaklar. Hamileyken göğüs kanseri teşhisi konulmuştu. Hem hamilelik hem kemoterapiyi birlikte götürdü çok şükür çocuğu sağlıklı doğdu. Sonra kanser kemiklerine ve ciğerlerine sıçradı. Daha baharda gelip bize müjdeyi vermişti kanser hücreleri kurumuştu tedavi yanıt vermişti sonunda. Lanet olası kanser yeniden uyanmış ciğerlerinde. Kuzenim daha 30 yaşında gencecik oğlu daha 2.5-3 yaşında bir minik :KK43: hepimiz perişan olduk yalvarıyorum dua edin lütfen konumu taşımayın ne kadar çok kişi görürse o kadar iyi olur lütfen lütfenn dua edin hepiniz Allah herkesten razı olsun

aaynaa aaynaa
damla_22 damla_22
tubatesbih tubatesbih
pozitifhatun pozitifhatun
ozgecan19 ozgecan19
D Debusi
ZEYNEP0682 ZEYNEP0682
8.whitepearll
9.Mlkem
10.synulox

Ve izâ maridtu fe huve yeşfîni

Bunu okuyalım arkadaşlar 10 bin tane. Hasta olduğumda bana şifayi O verir demek.

Çok geçmiş olsun inşallah Rabbim acil şifalar versin yavrusuna bağışlasın.
Dualar okuyacağım.

Cok ama cok üzüldüm Rabbim şafi isminin yüzü suyu hurmetine sifalar nasip etsin insallah Allahim ailesine ve cocuguna bagıslasin:KK42:

Rabbim sifa versin, kuranda sifa ayetleri var suara suresindeydi sanirim,elimde bi yara cikmisti okudum usanmadan mucize gibi biseydi gecti..mevla icin mucize yoktur hikmet vardir tabii..

okusun ihmal etmesin, sifayi veren o derdi veren o..

Back
X