Allah rızası için bakın lütfen!!!

Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah
Şafi adı ile şifa versin
Rabbim o ve onun gibi savaş veren tüm insanlarımızın yardımcısı olsun.Amin.....

Allah hepinizden binlerce kez razı olsun. Kuzenim çıktı ameliyattan yaklaşık 1-1.5 saat sürdü. Doktorlar beklediğimizden iyi geçti dedi sonuçlar da temiz çıkmış. Bir sonuç daha bekliyorız o da 15 gün sonra gelicek. İnşallah temiz bi sonuç gelicek inanıyorum ben. Dualarınız için çok teşekkür ederim ben de hep duacınız olucam. Allah kimseyi sağlığıyla sevdikleriyle sınamasın inşallah

Allah hepinizden binlerce kez razı olsun. Kuzenim çıktı ameliyattan yaklaşık 1-1.5 saat sürdü. Doktorlar beklediğimizden iyi geçti dedi sonuçlar da temiz çıkmış. Bir sonuç daha bekliyorız o da 15 gün sonra gelicek. İnşallah temiz bi sonuç gelicek inanıyorum ben. Dualarınız için çok teşekkür ederim ben de hep duacınız olucam. Allah kimseyi sağlığıyla sevdikleriyle sınamasın inşallah

Cok sevindim. Dualarin gucune cok inanirim. Ozellikle Kuran ayetleriyle dua ederim.
Gecen hafta ablamla konustum. Kizi var disleksi. 1.sinifa gidiyor ve daha okumayi ogrenememisti. Ablam okul harici gubde 7 saat onunla ugrasiyordu. Ablamla konusurken ablam dedi ki artik biktim dayanamıyorum cok yoruldum diye ( cocuklari hep hastaydi, bebekliklerinden beri hastalik peslerini birakmadi, cok yokluk cektiler bir donem falan filan)
Ben de dedim ki abla Allaha inan. O her seyin en hayirlisini verir. Ve sevdikleri inimtihan eder. Derken kapattik ben oyle icten dualar ettim ki. Rabbim sen yegenime zihin acikligi ver. Ablamin emekleri bosa cikmasin dedim.
Ve ablam bugun aradi. Yegenim o aksam annesinin yanina gelmis demis ki annecim ben okuyacagim. Acmis kitabi tikir tikir okumus.
Iste duanin gucu.
Yani demem o ki asla umudumuzu yitirmemeliyiz. Dua muminin kilicidir.

Umarim diger tetkikler de guzel cikar. Allah hayirli sifalar versin..

Rabbim yar ve yardimciniz olsun. Tez zamanda sagligina kavussun rabbim evladina sevdiklerine bağışlasın.

360 tane okudum.

Hadi arkadaslar duayi okuyup 10bine tamamlayalim. Kimin duasi kabul olur belli olmaz. Bir tane de bir tanedir..

10 bin tane ve iza maridtu fe huve yeşfini okuyoruz.

Okunan: 4.200
Kalan: 5.800

kuzenim akciğer kanseri yarın ameliyat olucak ciğerinin ön lobunu alıcaklar. Hamileyken göğüs kanseri teşhisi konulmuştu. Hem hamilelik hem kemoterapiyi birlikte götürdü çok şükür çocuğu sağlıklı doğdu. Sonra kanser kemiklerine ve ciğerlerine sıçradı. Daha baharda gelip bize müjdeyi vermişti kanser hücreleri kurumuştu tedavi yanıt vermişti sonunda. Lanet olası kanser yeniden uyanmış ciğerlerinde. Kuzenim daha 30 yaşında gencecik oğlu daha 2.5-3 yaşında bir minik :KK43: hepimiz perişan olduk yalvarıyorum dua edin lütfen konumu taşımayın ne kadar çok kişi görürse o kadar iyi olur lütfen lütfenn dua edin hepiniz Allah herkesten razı olsun

Allahım yardımcısı olsun. Dualarım sizinle

Back
X