- 31 Mayıs 2008
- 1.122
- 161
- 648
- Konu Sahibi elizanelizan
-
Tetkiklerin tamami geldiginde ne olur Yarabbi BAbam kanser olmuş olmasin... Bana onun acisini gosterme.. beni bu acıyla imtihan etme. Bu yuk cok agir. BeN babama dayanamam. Ben yapamam ne olur Allahim !! Ne olurrr !
canm cok gecmis olsun bende de ayni tanik konulmustu bogazimi kesip bir parca aldilar ama patelojiden gelen sonuc iyidi cpk sükür rabbim sifasini veriri insallah bol bol dua edin
rabbimin mucizeleri sonsuzdur
Hayirli sabahlat olsun...
En son 7 8 yaslarindayken boyle aglarken uyuyakalmistim. Pek tatli bir uyku o... keske canim babam diye uyanmasaydim.. keske uyandigimda her sey farkli olmis olsaydi...
Yorum yapan pamuk kizlara cok tesekkur ederim Allah razi olsun hayir dualariniz icin..
Babamin tam olarak sah damari diye tabir edilen kisimda var bu sislik ve kendi farketti. Bunun filmini de kendi istedi. Inaniin bu zamanda asla doktorlara guven olmuyor.
Bir yil once de defalarca şiddetli karin agrisi nedeniyle acile kaldirdik babami. Hemde unlu bir ozel hastaneye. Elimizde test sonuclari oldugu halde o kagida bakip babamin safra kesesi tasi oldugunu anlamadi sevguli doktor ve her seferinde gaz sancisidir deyip serumlar dayadi babamaa.
Canım babam da kendini o kadar iyi tanıyor ki baska birsey oldugunu sezdi. Internetten tek tek testte yazan degerlerin nr manaya geldiğini buldu ve safra kesesi tasi oldugubu anladi. Keseyi aldirdi.
Simdi de oyle.. babama dokunmamis bile ilk gittigi doktor.
Babam yonlendirmis tiroid guatr testi de istiyorum mr tomografi de istiyorum diye.
Babam kulturludur bilgilidir tibbi terminolojiden haberdardir ama yurdumun diger guzel insanlari ne yapsin herkes latince terimlerden anlar mi herkesin aklina gelir mi netten arastirmak.
Insanlar pisi pisine bu yüzden öluyorlarmis onu anladim...
Sonuçların tamami en az 7 gun sonra cikacak... hayirli olur insallah...
yok canm bende gece terlemesi felan yoktu bir o yoktu sürekli uyku ve istahsizlik vardi parcasdanda anlasildiki kötü olmayan bir virus kapmisim kediden geciyormus ama ben inaniyorumki baban iyi olacak hic korkma canim allah var
birde canim ben kulak burun bogaz doktoruna gittim o doktorum ilglinedi sürekli benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?