Allah Rızası Icin Bakin....! :(

Tetkiklerin tamami geldiginde ne olur Yarabbi BAbam kanser olmuş olmasin... Bana onun acisini gosterme.. beni bu acıyla imtihan etme. Bu yuk cok agir. BeN babama dayanamam. Ben yapamam ne olur Allahim !! Ne olurrr !

çok üzüldüm duaların kabul olur inşallah.

Son düzenleme:
canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin inşallah babana......ne desem bilemedim kelimelerin bittiği yer olsa gerek baba kelimesi bile içimin titremesine yetiyor....rabbim babanı sizlere bağışlasın inşallah canım hepimizin imtihanı farklı işte Allah hastalıkla ve sevdiklerimizle sınamasın hiçbirimizi....

Allah şifa versin , çok çok geçmiş olsun.

tüm sonuçlar ne zaman belli olacak ?

canım bir sorum olacak babanın tam olarak boynunun neresinde başına yakın mı şişlik filan varmı nasıl anlaşıldı:18:

canm cok gecmis olsun bende de ayni tanik konulmustu bogazimi kesip bir parca aldilar ama patelojiden gelen sonuc iyidi cpk sükür rabbim sifasini veriri insallah bol bol dua edin
rabbimin mucizeleri sonsuzdur

Allah acil şifalar versin çok üzücü,ama şimdi ona moral lazım kanserin en büyük ilacı moral.

canım benim kıyamam Allah şifa verir inşallah bende onkoloji hastasıyım babacığın lenf kanseri olsa bile tedaviye yanıt veren bir tür bu inan ama hep dua ve olumlu düşünmeyi ihmal etme selam ve dua ile

Alışırsın arkadaşım, alışırsın...
Ölüm bile olsa alışıyor insan....
Ama inşallah böyle bir acıyla karşı karşıya gelmezsin, büyük geçmiş olsun...

Hayirli sabahlat olsun...
En son 7 8 yaslarindayken boyle aglarken uyuyakalmistim. Pek tatli bir uyku o... keske canim babam diye uyanmasaydim.. keske uyandigimda her sey farkli olmis olsaydi...

Yorum yapan pamuk kizlara cok tesekkur ederim Allah razi olsun hayir dualariniz icin..
Babamin tam olarak sah damari diye tabir edilen kisimda var bu sislik ve kendi farketti. Bunun filmini de kendi istedi. Inaniin bu zamanda asla doktorlara guven olmuyor.
Bir yil once de defalarca şiddetli karin agrisi nedeniyle acile kaldirdik babami. Hemde unlu bir ozel hastaneye. Elimizde test sonuclari oldugu halde o kagida bakip babamin safra kesesi tasi oldugunu anlamadi sevguli doktor ve her seferinde gaz sancisidir deyip serumlar dayadi babamaa.
Canım babam da kendini o kadar iyi tanıyor ki baska birsey oldugunu sezdi. Internetten tek tek testte yazan degerlerin nr manaya geldiğini buldu ve safra kesesi tasi oldugubu anladi. Keseyi aldirdi.
Simdi de oyle.. babama dokunmamis bile ilk gittigi doktor.
Babam yonlendirmis tiroid guatr testi de istiyorum mr tomografi de istiyorum diye.
Babam kulturludur bilgilidir tibbi terminolojiden haberdardir ama yurdumun diger guzel insanlari ne yapsin herkes latince terimlerden anlar mi herkesin aklina gelir mi netten arastirmak.
Insanlar pisi pisine bu yüzden öluyorlarmis onu anladim...

Sonuçların tamami en az 7 gun sonra cikacak... hayirli olur insallah...

canm cok gecmis olsun bende de ayni tanik konulmustu bogazimi kesip bir parca aldilar ama patelojiden gelen sonuc iyidi cpk sükür rabbim sifasini veriri insallah bol bol dua edin
rabbimin mucizeleri sonsuzdur

Allah razi olsun canım.
Peki sende de babaminki gibi zayiflama grce terlemesi gece baslayan ates istahsizlik bacakta kasinma gibi belirtiler var miydi?

hadı bakalım inşallah güzel sonuç alırsınız canım bunu bütün samimiyetimle istiyorum

çok geçmiş olsun çok üzüldüm...
ama artık eskisi kadar korkunç değil bu kanser konuları..
çok başarılı tedaviler var..
çevremde iyileşen insanlar var..
hemen kendini bırakma...

Allah razi olsun sizden.
Sizinde desteginizle bugun dune nazaran daha iyi hissediyorum kendimi. Daha guclu...

Bugun hastaligi anlattim anneme ben ona guc vermeye calisirken baktim ağlıyor. Zor tuttum kendimi.
Sizin verdiginiz basarili ornekleri anlattim.
Birsey olmayacak. En fazla 6 ayda hepsi bitecek dedim ama ya son evredeyse dedi yasli gozlerle...
Yutkundum... son evrede olsa bugun bile işe gidebilecek takati bbulur muydu kendinde sence diyebildim ancak...
Son evre cok kotudur degil mi?
Babam hala ayakta isinde gucunde hala dinc. Ya da bize oyle gorunuyor.
Degildir degil mi son evrede

yok canm bende gece terlemesi felan yoktu bir o yoktu sürekli uyku ve istahsizlik vardi parcasdanda anlasildiki kötü olmayan bir virus kapmisim kediden geciyormus ama ben inaniyorumki baban iyi olacak hic korkma canim allah var

birde canim ben kulak burun bogaz doktoruna gittim o doktorum ilglinedi sürekli benimle

Ne guzel cok sevindim kotu birsey cikmamasina. Insallah bnm babam da ayni neticeye ulasir...
Beklemek cok zor. Bir tomografi sonucu 10 gunde bakilir mi..

Bir saat sonra babamin boynundaki şişlik icin film cekilecek. Sanirim gun icinde sonuclari verirler. Diger sonuclar hala gelmedi.
Duaniza muhtacim

Arkadaşım hiç bir zaman ümidini kesme benim babamda akciger kanser hastasıydı 4 kemoterapi , ışın tedavisi görerek iyileşti şuanda bir sorunu yok artık kanseri tedavi edebiliyorlar sizin yapcagınızı babanıza manevi olarak destek vermeniz moral verin kesinlikle olumsuz bişey konuşmayın babanızın şuanda yuksek morale ihtiyacı var.

geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin.. boynundaki şişlik nasıl bir şey? sağ sola dönünce oynuyor mu? benim boynumda da var, ben de çok tahlil yaptırdım ama korktuğum gibi olmadı umarım babanda da aynı durum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…