Allah Rızası Icin Bakin....! :(

Lenf kanseri, kanserler içerisinde en iyi kanser olarak adlandırılır.Bunun iyisi mi olur diyebilirsiniz.Ama tedavide başarı oranı yüksektir.
Tüm kalbimle iyileşmesini diliyorum.Allah babanızı size bağışlasın dilerim ki.

Çevremde lenf kanserinden kurtulan çok var, hatta biri 23 yaşında yakalanıp atlattı, şu an 31 yaşında ve çocuğu oldu. Umarım babanıza bir an önce tanı konulur ve tedaviye başlanır. Hangi hastaneye gittiniz bilmiyorum ama bir araştırma hastanesine gitmeniz yararınıza olabilir. Çok geçmiş olsun.

dualarımı gönderdim Rabbim şifa versin
ben babama çok düşkündüm kazara başım ağrıyor dese ben sabaha kadar oturur dua ederdim
ölümüne kadar
hiç bişi yoktu hiç ama daha yeni muayene olmuştu
ama
dışarıdayım telefonum çalıyor açıyorum baban öldü
bikaç dk içinde
dünyada az görülen kalp durması
üzerinden neredeyse üç yıl geçti
yaşıyorum bak hani yapamazdım
arkadaşım şöyle düşün savaşma şansın var sabır diliyorum ama herşey bizler için biliyoruz zor ama sabır iyi olma şansı var yeterki inanın pozitif olmak herşeymiş
ben o günden beri panik atağım depresyondayım başa çıkamıyorum ama inanıyorum geçecek
Allah ım kalan sevdiklerime ve bana uzun ömür versin
size ve sevdiklerinize de
şifa diliyorum

Allah rahmet eylesın dayanma gücü versin. ölüm hak.. Ama insan konduramıyor işte... Hele ki ailesinden en yakınlarından bırını hıc kaybetmemıs bırının boyle bır tecrube yasaması ne zordur...

Allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın. Hakkımızda hayırlı olana gönüllerimizi razı eylesin inşallah...

Korktuğum oldu... 3 ay süren tahlil tetkik sürecinden sonra bugun babamin lenf kanseri oldugunu ogrendik...

Babacim uzulme guclu olacagiz yeneceguz bunu diye bana teselli veriyor...

Beynim kulaklarimdan cikacak sanki. Oyle basinc yapiyor ki kafatasima...

Allahim bu bir imtihan ; bilirim.
Sen hayirla muvaffak olmamizi nasip et bu imtihandan...

Dua dua dua....

Geçmiş olsun Allah'tan babana acil şifalar dilerim inşallah; babacığınla uzun,mutlu ömür geçirirsin.Allah kimseyi baba acısıyla sınamasın

hiç görmemiş gibi olursunuz inşallah

yer gök dua üzerine ve bu hastalığın en iyi ilacı moral

ayrıca kanserin iyisi kötüsü mü var evet var

bnm arkadaşım gencecik yaşta 2.cocuğuna hamileyken öğrendi maşallah gayet iyi suan da

eminim babanız da öyle olacak

Insallah kardesim Allah razi olsun...

Cok korkuyorum. Cok...
Kemoterapi suresince yorgun olacak saclari kaslari kirpikleri dokulecek.
Onu o halde gormeye nasil dayanacagim ben

Insallah kardesim Allah razi olsun...

Cok korkuyorum. Cok...
Kemoterapi suresince yorgun olacak saclari kaslari kirpikleri dokulecek.
Onu o halde gormeye nasil dayanacagim ben

sen güçlü olacaksın ki o da güçlü olacak ve duracak

öncelikle herşeyin ALLAHtan geldiğini bil

muhakkak kabul ediyorsundur ama her şey biz insanlar için

bak ALLAH göstermesin kalpten de gidebilirdi bir anda ama teşhis konmuş tedavisi var

kurtulacak sen inan ve inandır canım

biliyorum demesi kolay ama gerçek de bu

sen inan ve inandır

Dusununce ne devasiz dert sahipleri var yeryuzunde hamdetmem lazim icinde bulundugum duruma ama bi dağdi babam arkamda. Hep gucluydu. Her seyi hallederdi. Elinden her sey gelirdi. Cok hos sohbetti. Candi... simdi konduramiyorum ona bu hastaligi. Yakistiramiyorum.
Ama mevlanin takdiri tasarrufu her seyin uzerinde...

Canim yaniyor. Canımın cani yanacak diye canim yaniyor.
Sabir ve güç istiyorum rabbimden. Her zamankinden daha cok ihtiyacim var buna...

Geçmiş olsun arkadaşım, Rabbim babana şifa versin size de sabır.

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah..en kısa zamanda kurtulur ve eski sağlığına kavuşur. ve inşallah o hastalığa yakalanmamıştır.inşallahhhhhhhh

"ALLAH'ın adıyla sana okuyorum! Sende olan her hastalığa karşı, düğümlere üfleyenlerin şerrine, hased ettikleri zaman hasedcilerin şerrine karşı ALLAH şifa versin." Amin..

Allah yardımcınız olsun kardeşim..

Yunus suresii 81...

Allah razi olsun kardesim... Allah razi olsun. ..

Cuma günü huyu suyu hürmetine Rabbimden babanıza acil şifalar diliyorum,, dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…