- 11 Aralık 2013
- 409
- 287
- 88
- Konu Sahibi elizanelizan
-
dualarımı gönderdim Rabbim şifa versin
ben babama çok düşkündüm kazara başım ağrıyor dese ben sabaha kadar oturur dua ederdim
ölümüne kadar
hiç bişi yoktu hiç ama daha yeni muayene olmuştu
ama
dışarıdayım telefonum çalıyor açıyorum baban öldü
bikaç dk içinde
dünyada az görülen kalp durması
üzerinden neredeyse üç yıl geçti
yaşıyorum bak hani yapamazdım
arkadaşım şöyle düşün savaşma şansın var sabır diliyorum ama herşey bizler için biliyoruz zor ama sabır iyi olma şansı var yeterki inanın pozitif olmak herşeymiş
ben o günden beri panik atağım depresyondayım başa çıkamıyorum ama inanıyorum geçecek
Allah ım kalan sevdiklerime ve bana uzun ömür versin
size ve sevdiklerinize de
şifa diliyorum
Geçmiş olsun Allah'tan babana acil şifalar dilerim inşallah; babacığınla uzun,mutlu ömür geçirirsin.Allah kimseyi baba acısıyla sınamasın
hiç görmemiş gibi olursunuz inşallah
yer gök dua üzerine ve bu hastalığın en iyi ilacı moral
ayrıca kanserin iyisi kötüsü mü var evet var
bnm arkadaşım gencecik yaşta 2.cocuğuna hamileyken öğrendi maşallah gayet iyi suan da
eminim babanız da öyle olacak
Insallah kardesim Allah razi olsun...
Cok korkuyorum. Cok...
Kemoterapi suresince yorgun olacak saclari kaslari kirpikleri dokulecek.
Onu o halde gormeye nasil dayanacagim ben
sen güçlü olacaksın ki o da güçlü olacak ve duracak
öncelikle herşeyin ALLAHtan geldiğini bil
muhakkak kabul ediyorsundur ama her şey biz insanlar için
bak ALLAH göstermesin kalpten de gidebilirdi bir anda ama teşhis konmuş tedavisi var
kurtulacak sen inan ve inandır canım
biliyorum demesi kolay ama gerçek de bu
sen inan ve inandır
Korktuğum oldu... 3 ay süren tahlil tetkik sürecinden sonra bugun babamin lenf kanseri oldugunu ogrendik...
Babacim uzulme guclu olacagiz yeneceguz bunu diye bana teselli veriyor...
Beynim kulaklarimdan cikacak sanki. Oyle basinc yapiyor ki kafatasima...
Allahim bu bir imtihan ; bilirim.
Sen hayirla muvaffak olmamizi nasip et bu imtihandan...
Dua dua dua....
Geçmiş olsun arkadaşım, Rabbim babana şifa versin size de sabır.
Rabbim yardım etsin, şifalar versin inşallah..
Mübarek cuma günü, dualarıma katacağım sizi de..
Kızlar moralim çok bozuk. Dizlerim titriyor. Elim ayağım bosaliyor. Biranda yere yigiliverecekmis gibi hissediyorum kendimi.
Boyle bir aci yok. Boyle bir üzüntü yok. Insanin caninin parcasina birsey olunca nasil da yaniyormus cani...
Canim babam, benim canim babam son 3 ay icinde cok zayifladi. Bacaklari incecik oldu. Onu öyle gorunce icten ice sebebini sorguluyor icten ice üzülüyordum.
Sebepsiz cikmadi bu hissim üzüntüm.
Dort tup kan alindi kendisinden, bir dizi tetkik, rontgenler, tomografiler...
Bu tetkiklerin tamaminin sonucunu almadik henuz. Tetkiklerin ilkinde babamda dalak büyümesi oldugunu, ikincisinde ise kaninda buyuk oranda iltihap olduğunu ogrendik...
Bunlar buyuk sorunlar degildi, icim rahatlamisti taa ki bugune kadar....
Bugun boyun kısmındaki sislikten dolayi o bolgeden de bir film cekildi...
Doktorlar diğer tetkiklerin sonucunu da gormeden kesin konusmak istemiyor ama babamdaki tum belirtiler onda HODGKIN (HOCKIN) HASTALIGI olduğu yönünde.
Bu bir cesit kanser turuymus lenflerde olan.
Duyar duymaz bunu gozlerim doldu. Bunu bana söyleyen annrmdi. Gozlerimi kacirdim ondan dinleyemedim tamamen. Kendimi lavaboya attim sesimi duyurmadan agladim agladim ağladım..
Kardeslerimse habersizler herseyden. internetten arastirmaya başladım. Burasi geldi aklima ...
Sizlerden dua istiyorum.
Ve lutfen kendis veya cevresinden biri bu hastaliga yakalanmis olan ve kurtulan biri varsa beni bilgilendirsin.. kendimi hic bu kadar caresiz hissetmedim ben
Tetkiklerin tamami geldiginde ne olur Yarabbi BAbam kanser olmuş olmasin... Bana onun acisini gosterme.. beni bu acıyla imtihan etme. Bu yuk cok agir. BeN babama dayanamam. Ben yapamam ne olur Allahim !! Ne olurrr !
"ALLAH'ın adıyla sana okuyorum! Sende olan her hastalığa karşı, düğümlere üfleyenlerin şerrine, hased ettikleri zaman hasedcilerin şerrine karşı ALLAH şifa versin." Amin..
Allah yardımcınız olsun kardeşim..
Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah..en kısa zamanda kurtulur ve eski sağlığına kavuşur. ve inşallah o hastalığa yakalanmamıştır.inşallahhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?