Allah Rızası Icin Bakin....! :(

Benim annem ve babam ikisi de yaşlı ve bünyeleri çok zayıf biri kalp diğeri astım hastası babam astimi olduğu halde hiç bakmıyor kendine yemiyor zorla yediriyoruz çocuk gibi ama surekli sigara içiyor bende senin gibi çok uzuluyorum babamdanda dört tüp kan aldılar ama göz ameliyati öncesi bakmak için 7ocakta yeniden göz amelyti var katarakt olmustu gözünde yırtık olustu yeniden olcak amelyt boyunca hava vericekler astım hastası oldugu için seni çok iyi anliorum insallah babanin sonuçlar tertemiz çıkar moralini yüksek tut herşeye hazırlıkli ol ki allahkorusun kötü bişey yoktur ama herşey bizler için hazirlikli ol diyorum çünkü annenin eşi o daha çok ykilacaktir güçsüz olacaktır kardeşlerine ve ailene destek olman lazim.Rabbim yardımcınız olsun babana acil sifalar dilerim.bende annem babam telefonu iki dakika geç arasa kalbim duracak gbi oluyor heyecandan bişey oldu diye ama güçlüolmak zzorundayız hayat bu

bir nevi lenf kanseri,allahtan babana acil şifalar diliyorum biliyorsun ki moral çok önemli bu dönemlerde ve babanıza daha fazla destek olmalısınız şu zamanlarda

İnşallah oyle olur ama diger belirtiler de tami tamina uydugu için hodgkin lenfoma olma olasiligi güçleniyor.
Ben en kotu ihtimale karsi hastane ve doktor arastirmak istiyorum.
Bildiginiz iyi bbirdoktor veya hastane varsa bu alanda yazar misiniz?
Devlet veya ozel farketmez. Ancak oyle gunlerce aylarca bekletilmesin... ilk evredeyse dahi ilerlemesin
Af Yarabbi

özel mesaj attım canım sana

Acilar insana güclü olmak zorunda oldugunu hatirlatiyor,ister istemez güclü oluyosun.güclü oldugunu farkettikce daha agir yükler biniyor insanin omzuna. Onu da kabulleniyosun çunku baska çaren yok. Çünkü yaradandan geldi.. ve inan bana herkesin bi imtihani var farkli farkli.benimkide baska türlü,bilirim her sabah kalbindeki agirlikla uyanmayi.benimkinde umut bile yok,çünkü artik burda degil.ölümü bekliyoruz kavusmak icin..demem o ki asla yalniz degilsin ve ailen icin guclu olmak zorundasin.. inanmalisin 'baban iyi olacak'!!! Rabbim yardimciniz olsun. Dilerimki kimseye aci gormesin.

yazmadan edemedim
yani içinde kanser kelimesi geçen bir konuda kendimi tutamıyorum
tam 1,5sene aynı acıyla kıvrandım durdum
mayıs gibi annem aşırı derecede kilo vermeye başladı
sonra bacak agrıları
artık agrılardan yürüyemiyor
dayanamıyor solugu acillerde alıyoruz
acilde konulan teşhis iye(idrar yolları enf.)
kutularca antibiyotik içti ne fayda
günden güne eridi bitti annem
yüzü sapsarı sanki kanı çekildi
bişey yapamıyorum eşimle aramız çok kötü ve melegim çok küçük
annemin yanında olamıyorum
koluna girip hastaneye götüremiyorum
zorla onu gündüz poliklinik muaynelerine gitmeye ikna ettim
aşırı derecede kansızlık başka bişey yok dendi
kan degeri5 bu arada hiç bir dr tenezzül edip araştırmadı araştırmayı bırak
bir kutu kan hapı yazan olmadı
pes etme anne az daha dayan şuraya buraya derken
en son immüyoloji bölümünün istegi üzerine
kemik iligi mamografi kısacası kanser tanısına yardımcı olacak testler istendi
dünyam yıkıldı herşey durdu kötü giden evlilik küçücük kızım annem
herşey bitmiş benim için
annem kemik iligini vermek istemedi kanser oldugundan şüphelendi ögrenmek istemedi
tamam dedim özel has.git tüm sonuçlarınıda al göster onlar yaptırma derse yaptırma kemik iligi verme dedim
ama istedigimizi duyamadık özeldeki dr dk kaybetmeden testini yaptır dedi
ve tekrar yıkım
uzun süre testlerin yapılma ve sonuç bekleme aşaması oldu
hepsi bir ayı buldu
geçen sene ramazanın ilk günü
annem sonuç alacak hastalıgı belli olacak elimde telefon arasam aramasam
dayanamadım aradım annem aglıyordu artık ben onkoloji hastasıyım dediginde dünyam bir kez daha yıkıldı başıma
hiçbişey demeden kapattım telefonu eşim aradı ona söyledim
ondanda ses çıkmadı bir süre bişey diyemedi teselli bile edemedi beni
izin aldı geldi annemlere gitmeye cesaret edemedim
1,5 yıl oldu annem meme kanseri
önce kemoterapi aldı 6 kür
şimdi sadece kemik ilacı alıyor
düzelme var
21 günde kontrolle gidiyor
bugünümüze şükürki yendi sayılır
tedaviyi uzatan kanserin yayılmasıydı
onun için şuan kemik ilacı alıyor
annem kendisi yendi bu hastalıgı
moral çok önemli
babanıza destek olun
karşısında aglamayın
mümkün oldugunca beraber eglenceli vakitler geçirin
uzun oldu kusura bakmayın
sizi anlayan biri olarak duygularımı yazmak istedim

Allahımm acil şifalar versin 2 yıl önce annem kanser atlattı..
umarım senin baban da bu durumu atlatanlardan olur.
bi an kendi babamı düşündüm de inan düşüncesi bile elimi ayağımı titretti..
Dualarımdasın...

Insallah Allah razi olsun canım kardesim...

Benipekcim arayamiyorum ki istemedigim seyleri duyma korkusundan... simdiye dek gelmis olmalilardi...

korkunun ecele faydası yok canım. hadi ara bakalım...inşallah kötü bir şey yoktur.

Aradim simdi annemi. .. sesi cok kotu geliyordu fazla konusamadi. Hala hastanedelermis..
Doktorun yanina girmis simdi babam..
Birsuru sey cikmis bugun çekildiği filmde...
Bogazinda bir suru noduller kitleler varmis.
Patolojiye gonderilecekmis ama simdi mi olacak biyopsi bilmiyormus annem. Zaten bir telasla hizli hizli saydi kapatti telefonu...

Ben masayi yemegi bile hazirlamis gelmelerini bekliyordum oysa....

Allah şifa versin arkadaşım..ben de cuma günü biyopsi oldum tiroid nodülüm için. kolay bri işlem merak etmeyin,bayıltma falan da yok,incecik bir iğneyle girip ,şırıngaya çekiyorlar..2 hafta da sonuç çıkıyo..
umarım temiz gelir tüm sonuçlar...inşallah benimkiler de tabii..

Insallah insallah

inşallah iyi çıkar. dur bakalım hemen kötü düşünme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…