- Konu Sahibi elizanelizan
-
Kızlar moralim çok bozuk. Dizlerim titriyor. Elim ayağım bosaliyor. Biranda yere yigiliverecekmis gibi hissediyorum kendimi.
Boyle bir aci yok. Boyle bir üzüntü yok. Insanin caninin parcasina birsey olunca nasil da yaniyormus cani...
Canim babam, benim canim babam son 3 ay icinde cok zayifladi. Bacaklari incecik oldu. Onu öyle gorunce icten ice sebebini sorguluyor icten ice üzülüyordum.
Sebepsiz cikmadi bu hissim üzüntüm.
Dort tup kan alindi kendisinden, bir dizi tetkik, rontgenler, tomografiler...
Bu tetkiklerin tamaminin sonucunu almadik henuz. Tetkiklerin ilkinde babamda dalak büyümesi oldugunu, ikincisinde ise kaninda buyuk oranda iltihap olduğunu ogrendik...
Bunlar buyuk sorunlar degildi, icim rahatlamisti taa ki bugune kadar....
Bugun boyun kısmındaki sislikten dolayi o bolgeden de bir film cekildi...
Doktorlar diğer tetkiklerin sonucunu da gormeden kesin konusmak istemiyor ama babamdaki tum belirtiler onda HODGKIN (HOCKIN) HASTALIGI olduğu yönünde.
Bu bir cesit kanser turuymus lenflerde olan.
Duyar duymaz bunu gozlerim doldu. Bunu bana söyleyen annrmdi. Gozlerimi kacirdim ondan dinleyemedim tamamen. Kendimi lavaboya attim sesimi duyurmadan agladim agladim ağladım..
Kardeslerimse habersizler herseyden. internetten arastirmaya başladım. Burasi geldi aklima ...
Sizlerden dua istiyorum.
Ve lutfen kendis veya cevresinden biri bu hastaliga yakalanmis olan ve kurtulan biri varsa beni bilgilendirsin.. kendimi hic bu kadar caresiz hissetmedim ben
Tetkiklerin tamami geldiginde ne olur Yarabbi BAbam kanser olmuş olmasin... Bana onun acisini gosterme.. beni bu acıyla imtihan etme. Bu yuk cok agir. BeN babama dayanamam. Ben yapamam ne olur Allahim !! Ne olurrr !
İnşallah oyle olur ama diger belirtiler de tami tamina uydugu için hodgkin lenfoma olma olasiligi güçleniyor.
Ben en kotu ihtimale karsi hastane ve doktor arastirmak istiyorum.
Bildiginiz iyi bbirdoktor veya hastane varsa bu alanda yazar misiniz?
Devlet veya ozel farketmez. Ancak oyle gunlerce aylarca bekletilmesin... ilk evredeyse dahi ilerlemesin
Af Yarabbi
Insallahh. Allah razi olsun.
O kadar zor ki. Bakamiyorum babamın yuzune. Benim bildigimi bilmiyor... dayanmak cok güç. Ben güçlü degilim o kadar.
Hep dua ettim Rabbime ailemden kimsenin acisini agrisini.gosterme yasatma bana diye. Hep boyle dua ederdim.
Rabbim beni bunla imtihan etmeyi takdir etti. Amenna.. Ama olmasinn. Ne olur olmasin.
Allah Razi olsun hepinizden
Hala gelmediler annemle hastaneden..
Aramaya korkuyorum. Arayamiyorum.... :/
hangi ildesiniz:44::44:
Istanbul avrupa yakasindayiz...
ankarada olsaydınız dr ve hastane tavsiyesinde bulunacaktım
Rabbim tez zamanda babanızı eski saglıgına kavuştursun inş.
Allahımm acil şifalar versin2 yıl önce annem kanser atlattı..
umarım senin baban da bu durumu atlatanlardan olur.
bi an kendi babamı düşündüm de inan düşüncesi bile elimi ayağımı titretti..
Dualarımdasın...
Insallah Allah razi olsun canım kardesim...
Benipekcim arayamiyorum ki istemedigim seyleri duyma korkusundan... simdiye dek gelmis olmalilardi...
korkunun ecele faydası yok canım. hadi ara bakalım...inşallah kötü bir şey yoktur.
Aradim simdi annemi. ..sesi cok kotu geliyordu fazla konusamadi. Hala hastanedelermis..
Doktorun yanina girmis simdi babam..
Birsuru sey cikmis bugun çekildiği filmde...
Bogazinda bir suru noduller kitleler varmis.
Patolojiye gonderilecekmis ama simdi mi olacak biyopsi bilmiyormus annem. Zaten bir telasla hizli hizli saydi kapatti telefonu...
Ben masayi yemegi bile hazirlamis gelmelerini bekliyordum oysa....
Allah şifa versin arkadaşım..ben de cuma günü biyopsi oldum tiroid nodülüm için. kolay bri işlem merak etmeyin,bayıltma falan da yok,incecik bir iğneyle girip ,şırıngaya çekiyorlar..2 hafta da sonuç çıkıyo..
umarım temiz gelir tüm sonuçlar...inşallah benimkiler de tabii..
Aradim simdi annemi. ..sesi cok kotu geliyordu fazla konusamadi. Hala hastanedelermis..
Doktorun yanina girmis simdi babam..
Birsuru sey cikmis bugun çekildiği filmde...
Bogazinda bir suru noduller kitleler varmis.
Patolojiye gonderilecekmis ama simdi mi olacak biyopsi bilmiyormus annem. Zaten bir telasla hizli hizli saydi kapatti telefonu...
Ben masayi yemegi bile hazirlamis gelmelerini bekliyordum oysa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?