Allah Rızası Icin Bakin....! :(

Allah yardımcınız olsun,her şey biz insanlar için ama acı çektiğini göstermesin mevlam sizlere ,inşallah güzel haberlerini alırsınız dualarım sizinle

Kizlar bugunku Filmler temiz cikmis o noduller herkeste olabilecek nodullermis. Annemle konuştum o kadar mutlu ki Allahim sukurler olsun. Insallah oteki sonuclarda temiz cikar. Cok mutluyum :) cok tesekkur ederim desteginiz icin herbirinize...

Allah acil şifalar versin babanıza inşallah.
Moralinizi yüksek tutmaya çalışın ve tabi babanızında.
İnşallah kanser degildir babanız ama öyleyse bile ailece elele verip atlatırsınız bugünleri dilerim.

Kizlar bugunku Filmler temiz cikmis o noduller herkeste olabilecek nodullermis. Annemle konuştum o kadar mutlu ki Allahim sukurler olsun. Insallah oteki sonuclarda temiz cikar. Cok mutluyum :) cok tesekkur ederim desteginiz icin herbirinize...
Cok sevindim gercekten...insallah digerleri de iyi cikar.cok merak etmistim

çooooooook sevindim.
Allah sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah

çok sevindim gerçekten sonuçların iyi çıkmasına.. gözlerimden yaş süzülerek okudum konunuzu ve içten dua ettim babanıza ...çok iyi bilirim bu tahlil sonuçlarını beklemeyi

Ah canlarim benim. Ah benim guzel kardeslerim. Rabbim de sizi güldürsün inşallah... :)
Insallah diger sonuclari da temiz çıkar da tamamen rahat ederiz..
Yine de baska doktorlara da gostermeyi istiyorum . Bakalim

Ah canlarim benim. Ah benim guzel kardeslerim. Rabbim de sizi güldürsün inşallah... :)
Insallah diger sonuclari da temiz çıkar da tamamen rahat ederiz..
Yine de baska doktorlara da gostermeyi istiyorum . Bakalim

Bugün aldığım en güzel haberdi gerçekten çok sevindim tatlımm dualarımız seninle umarım her şey iyi olur,haberlerini bekliyoruz

canım benim en yakının bu hastalığa yakalandığını öğrenmek zor bişey ama günümüzde lenfomaya kanser bile denmiyor tedavi başarısı çok yüksek hem tahliller çıkmadan niye karaları bağlıyorsun ki.sonuçlar çıksında ondan sonra üzül diyicem ,hadi babanızın o hastalığa yakalandığını farzedelim ona yapacağınız en büyük kötülük çevresinde ağlayan sızlayan insanlar görmek.bunu kendimden iyi bilirim bende lösemi geçirdim ahkam kestiğimi zannetme bunu sadece gören ve çeken bilir.acil şifalar diliyorum.

ah canım ya çok sevindim rabbim herkesin yanında olsun benimde rahatsızlığım var ömür boyu geçmeyecekmiş. o yüzden böyle iyi haberlere daha çok seviniyorum darısı bana olsun :)

Olmuyor Olmuyor Olmuyor. ... ;(

Igneler ise yaramadi.
Gittigimiz profesor de....

"Ben bu isin altinda kalkamiyorum. Kandaki iltihabi kontrol altina alamiyorum. Ne var sende neden var bilmiyorum bulamıyorum "

Dedi...

Babamin nesi var bilmiyoruz...
Kime gidecegiz onu da bilmiyoruz. Elimizde tetkiklerle kalakaldik.
Yasini.bAsini almis profesor dahi bulamafi nneoldugunu ve bu beni daha cok korkutuyo.

Neler oluyor yahu ! (((

Canimm ya rabbim yardimcin olsun bi yol gostersin dua et bol bol

Allah düşmanıma bile kanser vermesin,çok kötü bi durum.3-4 gün önce dedemi kaybettim 65 yaşında kanserden..
Allah yardımcınız olsun,bol bol dua edin,güçlü durun,babanızın yanında hüzünlü durmayın..
Allahtan umut kesilmez,inş. kanser değildir..

Basin sagolsun. Rabbim rahmet eylesin insallah...

Insallah degildir kanser..
Bu belirsizlik insani cok yipratiyor...
Birde zamanin aleyhimize isliyor olabilme ihtimali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…