- 15 Kasım 2011
- 1.299
- 526
- 323
- Konu Sahibi elizanelizan
-
inşallah iyi çıkar. dur bakalım hemen kötü düşünme...
Allah yardımcınız olsun,her şey biz insanlar için ama acı çektiğini göstermesin mevlam sizlere ,inşallah güzel haberlerini alırsınızdualarım sizinle
Allah acil şifalar versin babanıza inşallah.Kızlar moralim çok bozuk. Dizlerim titriyor. Elim ayağım bosaliyor. Biranda yere yigiliverecekmis gibi hissediyorum kendimi.
Boyle bir aci yok. Boyle bir üzüntü yok. Insanin caninin parcasina birsey olunca nasil da yaniyormus cani...
Canim babam, benim canim babam son 3 ay icinde cok zayifladi. Bacaklari incecik oldu. Onu öyle gorunce icten ice sebebini sorguluyor icten ice üzülüyordum.
Sebepsiz cikmadi bu hissim üzüntüm.
Dort tup kan alindi kendisinden, bir dizi tetkik, rontgenler, tomografiler...
Bu tetkiklerin tamaminin sonucunu almadik henuz. Tetkiklerin ilkinde babamda dalak büyümesi oldugunu, ikincisinde ise kaninda buyuk oranda iltihap olduğunu ogrendik...
Bunlar buyuk sorunlar degildi, icim rahatlamisti taa ki bugune kadar....
Bugun boyun kısmındaki sislikten dolayi o bolgeden de bir film cekildi...
Doktorlar diğer tetkiklerin sonucunu da gormeden kesin konusmak istemiyor ama babamdaki tum belirtiler onda HODGKIN (HOCKIN) HASTALIGI olduğu yönünde.
Bu bir cesit kanser turuymus lenflerde olan.
Duyar duymaz bunu gozlerim doldu. Bunu bana söyleyen annrmdi. Gozlerimi kacirdim ondan dinleyemedim tamamen. Kendimi lavaboya attim sesimi duyurmadan agladim agladim ağladım..
Kardeslerimse habersizler herseyden. internetten arastirmaya başladım. Burasi geldi aklima ...
Sizlerden dua istiyorum.
Ve lutfen kendis veya cevresinden biri bu hastaliga yakalanmis olan ve kurtulan biri varsa beni bilgilendirsin.. kendimi hic bu kadar caresiz hissetmedim ben
Tetkiklerin tamami geldiginde ne olur Yarabbi BAbam kanser olmuş olmasin... Bana onun acisini gosterme.. beni bu acıyla imtihan etme. Bu yuk cok agir. BeN babama dayanamam. Ben yapamam ne olur Allahim !! Ne olurrr !
Cok sevindim gercekten...insallah digerleri de iyi cikar.cok merak etmistimKizlar bugunku Filmler temiz cikmis o noduller herkeste olabilecek nodullermis. Annemle konuştum o kadar mutlu ki Allahim sukurler olsun. Insallah oteki sonuclarda temiz cikar. Cok mutluyum :) cok tesekkur ederim desteginiz icin herbirinize...
Kizlar bugunku Filmler temiz cikmis o noduller herkeste olabilecek nodullermis. Annemle konuştum o kadar mutlu ki Allahim sukurler olsun. Insallah oteki sonuclarda temiz cikar. Cok mutluyum :) cok tesekkur ederim desteginiz icin herbirinize...
Ah canlarim benim. Ah benim guzel kardeslerim. Rabbim de sizi güldürsün inşallah... :)
Insallah diger sonuclari da temiz çıkar da tamamen rahat ederiz..
Yine de baska doktorlara da gostermeyi istiyorum . Bakalim
Bugün aldığım en güzel haberdi gerçekten çok sevindim tatlımmdualarımız seninle umarım her şey iyi olur,haberlerini bekliyoruz
Olmuyor Olmuyor Olmuyor. ... ;(
Igneler ise yaramadi.
Gittigimiz profesor de....
"Ben bu isin altinda kalkamiyorum. Kandaki iltihabi kontrol altina alamiyorum. Ne var sende neden var bilmiyorum bulamıyorum "
Dedi...
Babamin nesi var bilmiyoruz...
Kime gidecegiz onu da bilmiyoruz. Elimizde tetkiklerle kalakaldik.
Yasini.bAsini almis profesor dahi bulamafi nneoldugunu ve bu beni daha cok korkutuyo.
Neler oluyor yahu !(((
Canimm ya rabbim yardimcin olsun bi yol gostersin dua et bol bol
Allah düşmanıma bile kanser vermesin,çok kötü bi durum.3-4 gün önce dedemi kaybettim 65 yaşında kanserden..
Allah yardımcınız olsun,bol bol dua edin,güçlü durun,babanızın yanında hüzünlü durmayın..
Allahtan umut kesilmez,inş. kanser değildir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?