Dediğini yapın
Kaçın kovalasın
Siz ilgi göstermeyince haliyle o size geri döner tabi dönmek isterse
Yaşadığı yere alışana kadar bekleyin
üzgünüm ama insan sevdiğine böyle bişey diyemez. boş yere anneni üzüyorsun. biliyorum biraz ağır gelecek sözlerim ama ben başka biri olduğundan şüphelendim. yani yurtdışında baska birini buldu diye düşünüyorum
Ay nedir bu yaaaa hergün farklı farklı hikayeler okuyorum burada ve her seferinde içim gidiyor
Biz bukadar derdi kederi hak edecek naptık acaba?
Erkekler bizi bukadar düşüyor mudur acaba??
herkes dışardan bakınca çok güçlü görür ama içimizde kopanı bilemez iştebence erkeklerde bayanları düşünüyor ama biz bayanlar daha çok belli ederken onlar içinde yaşıyor
uyku mahmurluğu yanlış okumuşum konunu canım o şekilde bişey sölediğini atlamışım...
yorumunumu düzelttin tam cevap veriyordum anlamadım ben neyi atladın :26:
bana biri böyle dese bi daha aramam. tamam fazla telefon görüşmesi yapmayı sevmeye bilir ama o ne öyle sen beni arama orospu gibi demek. demek ki sevgiliniz sizi yeterince aramıyor ki siz aramak zorunda hissediyorsunuz kendinizi ama tepkisi çok terbiyesiz olmuş. aradığınız zaman annenizden şikayet ettiyseniz birazda bunaltmış olarabilirsiniz adamı sanırım. kötü bi izlenim bırakmış olabilir. bence sizde dediğini yapın vearamayın onu ararsada sorunlarınızdan bahsetmeyin neşeli konuşun veeee anneninizin kıymetini bilin valla ben de bekarken hergün kavga ederdik annemle hayatta beni en çok üzen insan annem der sızlanırdım kaç kere evden kaçasım gelirdi ama evlenince çok farklı oluyor. şimdi gelmiş geçmiş bütün dertlerimi, sırlarımı paylaştığım, neredeyse hiç bişeye söylenmeyen, kendi çıkarını düşünmeden maddi manevi beni koruyup kollayan tek insan annem.
ya öyle saçmalıkmı olur ya nasıl bır akıldır nasıl bir mantıkdır.bence ne kadar seversen sev o lafları duymaya hakkın yok . senın ve onun zor durumundayken böyle yapması ya gerçekden akıl saglıgı yavaştan gıdıyor yada sizden sogudu .annenıze gelınce neden öyle ağır bir jestte bulundu gerçekden merak edıyorum bır anne neden böyle yapar? bence ılk once annenle çöz sorununu sonra sevgili gelir .cünkü ne olacagı belli olmaz sevgılı değişir ama anneyı değiştiremessın yapamassın .ben çok sık arıyordum birkaç ay öncesinde işteyken arıyordum,işten çıkmasının dakikasında arıyordum.bazen örnek vereyim arardım açmadığında 1 saat mi 1 saatin her dakikası arardım açana kadar.açmadığında korku oluşuyor ve hep arama isteği duyuyordum.o huyumu bitirdim.aramadığımda aramıyorum ama onu çok bunalttım utanarak arıyordum açıkçası.ben annemle kavga etmiyorum.annem hep üstüme geliyor.cevap vermemem susmam bile onu sinirlendiriyor.sevgilimle aram kötü diye ona yansıtmıyorum.gizli ağlarım,içimde yaşarım ona gülerim ama bana gerçekten çok kötü davranıyor dayak da yiyorum ben bu durumdayken sevgilime ihtiyaç duyuyorum.benimde sevilmeye ihtiyacım varböyle oluncada sevgilime ihtiyaç duyuyorum ağır geliyor herşey.yoksa tabikide annem kıymetli onu öpmek istiyorum öpme beni diyor ben sevgilime sorunlarımı yansıtmamaya çalışıyorum onunda sorunları var hangisiyle uğraşıcak ama ben nasıl davranıcağımı şaşırdım hem sevgilimi sıkmamak hemde ben bu durumdayken onun sıcaklığını hissetmek istiyorum
ben o sözü sevgilin değil annen söledi sandım canım o yüzden sildim yorumumu.ama şöle bişey var.belli bunaldığı orda.ama eşin olarak görüyosan ki ben öle anladım yanında olman gerekiyo.evlendiğinizde başka yere gitse çalışmaya yine yanında olmak için çabalıcaksın.
kaçan kovalanır mantığı kadar gereksiz mantıkta yok bence.ee sen kaçtın için rahat olucakmı peki.olmıcaksa neden eziyet çektiresin kendine.sölediği söze gelincede millet neler neler sölüyoda yüzyüze bakıp aynı yatağı paylaşıyo.ayrıl yada arama demicem o yüzden.en yakın zamanda yüzyüze olmasada telfonda konuşmanda fayda var.zaten belli eder sana durumunu.
bizde çok stres yaşadık iş nedeniyle okul nedeniyle.benim moralim bozukken canım sıkkınken kimseyi istemem yanımda sevdiğimde üstüme gelmez o yüzden.o da aynı şekildedir.belki erkek arkadşında o dönemden geçiyo ve sende öle düşünüyosun zaten o yüzden sıkma canını
yorumun için çok teşekkür ederim herşey güllük gülistanlık olamaz her durumda tabiki de yanında olmak isterim ama oda böyle durumlarda kimseyi istemiyor.aynen sizin dediğiniz gibi kimler ne laf duyuyor da devam ediyor.açıkçası bende sinirlenince ağır konuşurum hemen parlar sönerim.ama ağır laflar konuşmam onu sevmediğimi göstermiyor aksine çok seviyorum.ama ben onu arada bu kadar sıkmak istemiyorum onun aramasına merak etmesine hiç fırsat vermiyorum onun aramasını beklemeden arıyorum arada aramadığımda kendi arıyor hatta güzel konuşuyoruz ama benimde sorunlarım olduğu için ona ihtiyaç duyuyorum burada da okuyorum araya uzaklık girince yapamayıp ayrılan yada aldatan.ben onu bu kadar aramadığımda araya uzaklık girdi diye onu umursamadığımı düşünmesini de istemiyorum hem onu sıkmamak hemde yanında olduğumu ona hissettirmek istiyorum
ya öyle saçmalıkmı olur ya nasıl bır akıldır nasıl bir mantıkdır.bence ne kadar seversen sev o lafları duymaya hakkın yok . senın ve onun zor durumundayken böyle yapması ya gerçekden akıl saglıgı yavaştan gıdıyor yada sizden sogudu .annenıze gelınce neden öyle ağır bir jestte bulundu gerçekden merak edıyorum bır anne neden böyle yapar? bence ılk once annenle çöz sorununu sonra sevgili gelir .cünkü ne olacagı belli olmaz sevgılı değişir ama anneyı değiştiremessın yapamassın .
Tatlım herşeyden önce erkek arkadasin seninle konuşurken özenli olmalı sana karşı kötü konuşmasına izin verme. Derslerim var diyorsun bence okulunun üstüne düş kafanı dağıt biraz kendine yeni bir hobi bulmalısin bu sayede erkek arkadaşını sürekli arayıp bunaltmamis olursun. Annen de bir insan neticede kendi psikolojik sorunları olabilir ve bunu sana yansıtabilir ama bu seni sevmediğini göstermez.
sevgilim bana kaçkere iyi niyetle konuştu hep tamam dedim ama dinleyemedim en sonundada patladı direkt bunları demedi banacanım hiçbir şey yapmak istemiyor okula bile gitmek istemiyorum anneminde psikolojisi iyi değil benimde iyi değil birbirimize destek olmamız lazımken neden böyle yapıyor anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?