Allah rızası için bana yardım edin çok mutsuzum

kusura bakma da bunlar bi sevgiliye söylenecek sözler değil yanındayken nasıldı o zamanda mı böyle diyordu hher neyse ben tartışmak istemiyorum sizinle oturunda ders çalışın finalleriniz daha önemli bir daha cvp vermeyeceğim bu konuya

kendi dedi ama onu yalnız bırakmakda içimden gelmiyor.onu unuttum mesafe var diye onu sallamadığımı düşünmesinden çok korkuyorum ikisini birden nasıl halledebilirim acaba ? Annemle malesef aramız düzelmiyor.ergenliğimdede böyleydi,şimdide böyle

ben anlatamıyor muyum ? Kaç kere güzelce konuştu anlattı dinleyemedim en sonunda patladı bu lafları demedi direkt.keşke zahmet edip hiç yazmasaydınız.

ayrıntısıdamı var gerçekten çok ilginç ya bende hep onu izliyorum komik geliyor bir iki gün dayanıyorum sonra gene başa sarıyorum birde pinpirikliyim aramadığında başına birşey geldi sanıyorum buda aramamı fişekliyor

kavga çıktı esrada şuanda sana da diyorum ki yağmurum tutmalısın kendiniiiii :) yoksa daha kötü davranır sana bu çocuk canına tak edince :s :s

kavga çıktı esrada şuanda sana da diyorum ki yağmurum tutmalısın kendiniiiii :) yoksa daha kötü davranır sana bu çocuk canına tak edince :s :s

aynen böyle garip olaylar çok oluyor ya tutmasına tutucam yoksa daha kötü oluyor farkındayım ama başına birşey geldi korkusu beni fişekliyor sendede oluyor mu sevgilim bana diyor sen kızsın başına birşey gelebilir ben endişelenirim normal ama sen neden endişeleniyorsun ben kızmıyım tecavüz mü edicekler bana diyor.ama psikolojisi etkilendi ya kendine birşey yapar gibi geliyor.benim içimi yiyen beni aramaya iten bu korku aslında

Cnm seni çok iyi anlıyorum sen kötü zamanında yanında olmak istiyorsun ama o bu durumu yalnız atlatmak istiyor. Aynı şekilde sürekli iletişimde olup onu yalnızlığını unutturmak istiyorsun ama onlar öyle düşünmüyor malesef(

Bak sana bi önerim var kendini rahar bırak arama bi süre o aradığında da aç mutlaka açmamazlık yapma çok güzel konuş hiçbir sorun yokmuş gibi herşey gayet normalmiş gibi tatlı tatlı konuş ona ancak bu şekilde yalnızlığını unutturabilirsin unutma! Sen arama sakın dediğim gibi o arasın bir kaç gün dene hiç değilse göreceksin değişecek herşey dışarıya mutlaka çık. çıkmak istemesen bile zorla çünkü insan kendine geliyor evde oturdukça hiçbirşey yapmayacaksın unutma.

sevgilin doğru söylemiş o kendine dikkat eder sen hiç başına bişey mi geldi acaba diye düşünmemeye çalış.. ama elinde olmuyor bazen insanın. ondan haber alamadığında en çok korktuğun şey ' başına birşey mi geldi acaba ' ise o zaman sen ona de ki ' benim elimde deil merak etmemek.. o zaman şöyle yapalım.. sen bana günde en az 3 kere çağrı at en azından =) ' gibi bir öneri sunabilirsin.. hem senin de için daha rahat olur. ' en az 3 çağrı atmazsan ararım görürsün bak hee ' de o da atar mecbur

Allah iyiliğini versin onu dersem inadıma atmaz ki çoçukmusun der hiç atmaz inat eder o kuşkum olmasa süper olucak ama bazen içim diyor birşey oldu kesin ara kızsın boşver sesini duyunca rahatlarsın.bak kesin birşey oldu diyor o sırada bir karın ağrısı aramadı hala diyorum bakıyorum facebookada girmemiş ama girerdi Allah Allah kendine birşey mi yaptı acaba diyorum ve sonuç tekrar arıyorum.bazen telefona peçete koyup akrabalarını arıyorum yanlış numara diye sesleri nasıl geliyor diye anlam yoruyorum kafayı yedim valla

cnm annenin durumu falan burdan tavsiyeyle olcak gibi değil sanki, bence psikolojik yardım al tek başına bnların üstesinden gelemezsin..annen bile yanında değil ki

kız allah iyiliğini versin dedektif gibisin valla
canım bak gidişat iyi değil.kendini sınırlaman lazım.1 hafta şöle düşün.askere gitti ve görüşmeniniz imkansız handi bakalım o zman napıcaktın.15 ayda en fazla 1 ay görüşebilcektin 14 ay napıcaktın
böle düşünki kendi içini rahatlat

Son düzenleme:

ay üzüldüm bi anlam veremedim o halde annenize.
sevgiliniz size açık ve net şekilde sen arama ben seni arıcam demiş. bekleyin ararsa zaten herşey yolundadır. aramassada onu saplantı haline getirmeyin sakın. belkide kısmetinizde çok daha iyi, sizi seven, koruyup, kollayan biri vardır.

ne yapayım kafayı yedim valla arada böyle düşünüyorum şimdiden alışayım diyorum ama o içimdeki korku beni aramaya itiyor

ben aramadığımda sevgilim beni arıyor güzelde konuşuyoruz ama içime korku düştüğünde aramadan duramıyorum

cnm annenin durumu falan burdan tavsiyeyle olcak gibi değil sanki, bence psikolojik yardım al tek başına bnların üstesinden gelemezsin..annen bile yanında değil ki

evet gelemiyorum gelemediğim için konuyu açtım en kısa zamanda psikoloğa gitmeye ihtiyacım var annem böyle davranıyor bende sevgilime yükleniyorum yalnız kalmaktan korkuyorum üstesinden gelmeye çalışacağım

ne yapayım kafayı yedim valla arada böyle düşünüyorum şimdiden alışayım diyorum ama o içimdeki korku beni aramaya itiyor

işte önemli olan bu korkuyu yenmen canım benim.etrafındaki insanları örnek al
ne kadar mesafeler olmasına rağmen neler neler atlatıyo insan canım benim.kafanda kurmıcaksın o kadar

canım benim dayak yiyorum yazmışsın kafam takıldı, kaç yaşındasın, annen sana neden bu kadar kötü davranıyor?

canm sana psikolojik yardım al demiştimde bence annen almalı bu yardımı hangi anne isteyerek böyle yapar belkide psikolojik bi hastalığı var

Son düzenleme:
madem çok üzgünsün o da arama diyo o zaman bırak tamamen üzül.. madem zaten bi hal içindesin onu tamamen acı acı yaşa..hem böyle yapman onu sana getirecektir hem de sonra için güçlenmiş olacaksın..yani acı acı yaşa dediğim onu arama ağlamak istediği zaaman canın ağla..yatmak istediğin de yat kendini zorlama.. dışarı çık ve bence en iyisi yeni insanlarla tanış çok iyi bir çözüm bu yeni kız arkadaşlar sana iyi gelecektir onları tanıma çabası onlarla vakit geçirmek vs..derken bulunduğun durumun acısınıda atlatırsın bir süre sonra hem de sevgilin dönmüş olur bir taşta iki kuş

canım benim dayak yiyorum yazmışsın kafam takıldı, kaç yaşındasın, annen sana neden bu kadar kötü davranıyor?

20 yaşındayım.annemle babam ben küçükken ayrıldılar.ananem aizhemier hastasıydı 15 yıl annem baktı yatalaktı annem benimle ilgilenemedi babam hiç ilgilenmezdi zaten ergenliğimi aile sevgisiz etrafta yada televizyonda gördüğüm mutlu aile tablosuyla ağlayarak geçirdim.hala içim burkulur.ananem geçtiğimiz aylarda vefat etti.annem çöküntü yaşadı.ben hep anneciğim yaşı gelmişti nefes almakta güçlük çekiyor su bile içemiyor böyle acı çekmesi daha üzerdi.çok iyi baktın ama artık ikimiziz birbirimize destek olmamız lazım dedim ama annem her lafımı yanlış anladı örnekte verdim zaten bana kötü davranıyor.hala sevgisizim çok kıskanıyorum mutlu aileleri annem kendini öptürmediği için hep uyurken öpüp saçını okşuyorum çok zor dönemler anlattım ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…