- 15 Ocak 2009
- 260
- 31
- 118
bana beni bu kadar arama.sen kızsın ağır ol biraz.sanki sana birşey yapıp bırakmışım o..p gibi arıyorsun sürekli hafifleşiyorsun böyle aradığın sürece senden soğuyorum benim aklıma ilk sen gel ben özleyeyim seni ben merak edeyim ben arayayım diyor.
canım bence onun üzerine gitmeyi bırakmakla başlayabilirsin bu durumdan kurtulmaya bak ağzıyla söylemiş gelme üzerime diye kendini başka şeylere yönelt ne bileyim çık gez farklı arkadaş ortamların olsun alışveriş yap net başında değişik konular araştır annenle aranızı düzeltmek için güzel şeyler düşün araştır yani hayat onu düşünüp üzerine gitmekle geçmez istesen kendini geliştirip kafanı başka şeylere yorarak çok mutlu olabilirsin
kusura bakma da bunlar bi sevgiliye söylenecek sözler değil yanındayken nasıldı o zamanda mı böyle diyordu hher neyse ben tartışmak istemiyorum sizinle oturunda ders çalışın finalleriniz daha önemli bir daha cvp vermeyeceğim bu konuya
sorma yaa ilk defa böyle bir rüya görüyorum. bi de bütün gece bu rüyayı gördüm film gibi daha ayrıntıları da var da girmiyim bende de esra açık şuanda evde olduğumda hep izlerim o zaman eğer sevgilini kaybetmeyi bırakmayı istemiyorsan onun dediği gibi yapmayı dene.. arama biraz bikaç gün.. tut kendini.. ben senin ilgiye ve sevgiye olan isteğini hissettiğim için o çocuk senin bu isteğini karşılayamaz diye dedim ayrılmanızın zamanı gelmiş diye.. ama çok seviyorsanız ve birşeyler soğumuyorsa ayrılmayın tabi :) umarım hakkında hayırlısı olur canım benim :)
ayrıntısıdamı vargerçekten çok ilginç ya bende hep onu izliyorum komik geliyor bir iki gün dayanıyorum sonra gene başa sarıyorum birde pinpirikliyim aramadığında başına birşey geldi sanıyorum buda aramamı fişekliyor
kavga çıktı esrada şuanda sana da diyorum ki yağmurum tutmalısın kendiniiiii :) yoksa daha kötü davranır sana bu çocuk canına tak edince :s :s
aynenböyle garip olaylar çok oluyor ya tutmasına tutucam yoksa daha kötü oluyor farkındayım ama başına birşey geldi korkusu beni fişekliyor sendede oluyor mu sevgilim bana diyor sen kızsın başına birşey gelebilir ben endişelenirim normal ama sen neden endişeleniyorsun ben kızmıyım tecavüz mü edicekler bana diyor.ama psikolojisi etkilendi ya kendine birşey yapar gibi geliyor.benim içimi yiyen beni aramaya iten bu korku aslında
sevgilin doğru söylemişo kendine dikkat eder sen hiç başına bişey mi geldi acaba diye düşünmemeye çalış.. ama elinde olmuyor bazen insanın. ondan haber alamadığında en çok korktuğun şey ' başına birşey mi geldi acaba ' ise o zaman sen ona de ki ' benim elimde deil merak etmemek.. o zaman şöyle yapalım.. sen bana günde en az 3 kere çağrı at en azından =) ' gibi bir öneri sunabilirsin.. hem senin de için daha rahat olur. ' en az 3 çağrı atmazsan ararım görürsün bak hee ' de o da atar mecbur
Allah iyiliğini versinonu dersem inadıma atmaz ki çoçukmusun der hiç atmaz inat eder o kuşkum olmasa süper olucak ama bazen içim diyor birşey oldu kesin ara kızsın boşver sesini duyunca rahatlarsın.bak kesin birşey oldu diyor o sırada bir karın ağrısı aramadı hala diyorum bakıyorum facebookada girmemiş ama girerdi Allah Allah kendine birşey mi yaptı acaba diyorum ve sonuç tekrar arıyorum.bazen telefona peçete koyup akrabalarını arıyorum yanlış numara diye sesleri nasıl geliyor diye anlam yoruyorum kafayı yedim valla
ben çok sık arıyordum birkaç ay öncesinde işteyken arıyordum,işten çıkmasının dakikasında arıyordum.bazen örnek vereyim arardım açmadığında 1 saat mi 1 saatin her dakikası arardım açana kadar.açmadığında korku oluşuyor ve hep arama isteği duyuyordum.o huyumu bitirdim.aramadığımda aramıyorum ama onu çok bunalttım utanarak arıyordum açıkçası.ben annemle kavga etmiyorum.annem hep üstüme geliyor.cevap vermemem susmam bile onu sinirlendiriyor.sevgilimle aram kötü diye ona yansıtmıyorum.gizli ağlarım,içimde yaşarım ona gülerim ama bana gerçekten çok kötü davranıyor dayak da yiyorum ben bu durumdayken sevgilime ihtiyaç duyuyorum.benimde sevilmeye ihtiyacım varböyle oluncada sevgilime ihtiyaç duyuyorum ağır geliyor herşey.yoksa tabikide annem kıymetli onu öpmek istiyorum öpme beni diyor ben sevgilime sorunlarımı yansıtmamaya çalışıyorum onunda sorunları var hangisiyle uğraşıcak ama ben nasıl davranıcağımı şaşırdım hem sevgilimi sıkmamak hemde ben bu durumdayken onun sıcaklığını hissetmek istiyorum
kız allah iyiliğini versindedektif gibisin valla
canım bak gidişat iyi değil.kendini sınırlaman lazım.1 hafta şöle düşün.askere gitti ve görüşmeniniz imkansız handi bakalım o zman napıcaktın.15 ayda en fazla 1 ay görüşebilcektin 14 ay napıcaktın
böle düşünki kendi içini rahatlat
ay üzüldüm bi anlam veremedim o halde annenize.
sevgiliniz size açık ve net şekilde sen arama ben seni arıcam demiş. bekleyin ararsa zaten herşey yolundadır. aramassada onu saplantı haline getirmeyin sakın. belkide kısmetinizde çok daha iyi, sizi seven, koruyup, kollayan biri vardır.
cnm annenin durumu falan burdan tavsiyeyle olcak gibi değil sanki, bence psikolojik yardım al tek başına bnların üstesinden gelemezsin..annen bile yanında değil ki
ne yapayım kafayı yedim vallaarada böyle düşünüyorum şimdiden alışayım diyorum ama o içimdeki korku beni aramaya itiyor
canım benim dayak yiyorum yazmışsın kafam takıldı, kaç yaşındasın, annen sana neden bu kadar kötü davranıyor?ben çok sık arıyordum birkaç ay öncesinde işteyken arıyordum,işten çıkmasının dakikasında arıyordum.bazen örnek vereyim arardım açmadığında 1 saat mi 1 saatin her dakikası arardım açana kadar.açmadığında korku oluşuyor ve hep arama isteği duyuyordum.o huyumu bitirdim.aramadığımda aramıyorum ama onu çok bunalttım utanarak arıyordum açıkçası.ben annemle kavga etmiyorum.annem hep üstüme geliyor.cevap vermemem susmam bile onu sinirlendiriyor.sevgilimle aram kötü diye ona yansıtmıyorum.gizli ağlarım,içimde yaşarım ona gülerim ama bana gerçekten çok kötü davranıyor dayak da yiyorum ben bu durumdayken sevgilime ihtiyaç duyuyorum.benimde sevilmeye ihtiyacım varböyle oluncada sevgilime ihtiyaç duyuyorum ağır geliyor herşey.yoksa tabikide annem kıymetli onu öpmek istiyorum öpme beni diyor ben sevgilime sorunlarımı yansıtmamaya çalışıyorum onunda sorunları var hangisiyle uğraşıcak ama ben nasıl davranıcağımı şaşırdım hem sevgilimi sıkmamak hemde ben bu durumdayken onun sıcaklığını hissetmek istiyorum
canım benim dayak yiyorum yazmışsın kafam takıldı, kaç yaşındasın, annen sana neden bu kadar kötü davranıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?