Allah rızası için bana yardım edin çok mutsuzum

Allah razı olsun senden anlamışsın halimi daha dikkatli olucağım olmam lazım bunu mutlu olmam için yapıyorum ama hem onu hemde kendimi istemeden mutsuz ediyorum onu istemeden sinirlendiriyorum oda bana yansıtıyor sevgilimde bir kere ara açmadım mı demekki müsait değilim ben ararım zaten diyordu hem güzellikle anlattı ama dinlemedim defterim var zaten yazıyorum laf unutulur yazı unutulmaz okudukça hayrete düştüğüm anlar oluyor ama kafam banamısın demiyor herşeyin farkında olmama rağmen istemeden yapıyorum

canım zaten bak olay sende düğümleniyo.biraz frenliceksin kendini
bizde yaşadık senin gibi.sevdiğimin ailesinle arasındaki gibi o kadar kuvvetli bi bağ yok benim ailemle aramda.msjlarıma cevap vermezdi sinirlenirdim niye cevap yok diye.ama sonra sonra düşününce kendine gel dedim.şimdide iyiyiz çok şükür.ben ararım 2 çaldırır kaparım çünkü müsaitse hemen açar.ama değilse üstelemem sonra arar hemen.zamanla öğrenilip alışılınıyo.sen yeterki sakin ol

okul biraz olsun yatıştırıyor kafam dağılıyor ama derslere odaklanamıyorum.tabikide okumam lazım.etrafta okumamış koca parasına mecbur olduğu için dayak yesede yada çoçuğunun geleceği için mecbur olup ayrılamayan o kadar kadın var ki.Allah korusun bir durum olur.ele bakmadan ayrılır kendi ayağının üstünde yetebilicek gücün olur.eşime,evime yardımcı olmam lazım benimde ama bu aralar her ne kadar okul kafamı dağıtsada derslere yorucak kafa bulamıyorum beynim o kadar meşgul ki dersi anlayamıyorum

peki kafan meşgulken o kadar çok şey kaçırıyosun ki farkındamısın
anlamaya çalışıcaksın.sevdiğim benden önce mezun olup gitti.ben tek başımaydım aklımda bi sürü şey vardı ama ilk şey okulum bitsin ki bi an önce kavuşalım birbirimize destek olıyım bendeydi.o yüzden sermek yok

Allah mutluluğunuzu daim etsin.evet olay bende bitiyor arada azim geliyor çaldırıyorum arıyor yada hiç aramıyorum o kendi arıyor ama bazen o kadar sorunum oluyor ki bana kızsın,bana patlasın ama sesini duyayım diyorum yada sıkıntılı olduğunda aramamı istemiyor kafasını dinlemek istiyor ama ben arayıp yanında olmak istiyorum bunlarda ters tepiyor malesef ki

evet aslında dediğin çok doğru biran önce mezun olup ona kavuşmak varken benim yaptığım zaman kaybı okulu ne kadar uzatırsam ona kavuşmamda uzuyor.ders çalışma isteğim olmadığında bu lafını hatırlayıp motive olucağım çok teşekkür ederim

saol canım amin.
bende ilk yılımızda senin gibiydim dayanamazdım.ama kendimi onun yerine koydum.o zmaan herşey daha iyi oluyo.sizde düzene giriceksiniz biraz sabret canım

saol canım amin.
bende ilk yılımızda senin gibiydim dayanamazdım.ama kendimi onun yerine koydum.o zmaan herşey daha iyi oluyo.sizde düzene giriceksiniz biraz sabret canım

inşallah herşey düzelicek inanıyorum ama iş bende bitiyor.inşallah kendimi düzeltip mutlu olurum artık dertlerimle yorduysam seni kusuruma bakma yorumların çok iyi geldi çok teşekkür ederim

inşallah herşey düzelicek inanıyorum ama iş bende bitiyor.inşallah kendimi düzeltip mutlu olurum artık dertlerimle yorduysam seni kusuruma bakma yorumların çok iyi geldi çok teşekkür ederim

kesinlikle bak amacın bi an önce okulu bitirmek olsun.alınması yapılamsı gerekn çok şey oluyo sonra.bak ben o telaştayım şimdi
yormadın canım benim ben senin içini rahatlattıysam biraz ne mutlu bana

Canım öncelikle arkadaşın yorumuna katılıyorum.şunuda düşün o zaten sensiz olamayacağını biliyor ve bazen ağırda gelse bunu ayarlayabilmelliyiz. yerine göre araman gereken yerde ağır olacaksın yeri geldiği yerde üzerine düşceksin eğer sürekli rahatsız edersen aranılan kadın asla olamazsın. güveni zaten ilk gidenler iyi bilir yurtdısı baslı basına bir travmadır. uyum süreci vs o sürede seni göremeyebilir haklı bırak o seni arasın. sana kimse unutturda demio ama bırak aranılan kadın ol.....

biliyomusun ben dün gece en son senin konunu okudum ve dün bütün gece rüyamda seni gördüm resmen annen biraz kısa saçlı bir kadındı rüyamda sana kötü davranıyomuş falan işte. sonra ben bunu kk da okuyunca etkilenmişim ve seni aramışım bulmuşum evini. abilerin falan da varmış galiba ama annenle ikiniz yaşıyomuşsunuz aslında evde :s herneyse. tam o sırada sen de kapıyı çarparak evden çıkıyosun ben x in yanına gidiyorum diyosun evi terkediyorum diyosun. halbuki terkedemiyosun annen sonuçta bırakamıyosun. kapının önüne oturuyosun. ben de kapının önündeyim ya meraba dün kk da konunuzu okumuştum ben gülşen diyorum. sen a meraba ben de yağmur diyosun. sonra senin sevgilin hakkında sorular soruyorum durumu düzeltmek için sen de cvp veriyosun. işte sen o çocukla evlenmeyi çok istiyomuşsun da annen o çocuğu istemiyomuş vanlı olduğu için :s :s hep bağırıyomuş sana falan. ben de bu işi çözse çözse esra erol kesin çözer ona çıkmak istiyomusun diyorum ciddi ciddi :d Sen de düşünüyosun en sonunda kabul ediyosun. çıkıyosun programa anlatıyosun durumu çok seviyorum annem istemiyo diye. sonra esra anneni ikna ediyo durumu tatlıya bağlıyo. program bitiyo esra diyo ki hadi çocuğun yanına gidiyoruz üçümüz. uçakla hemen gidip gelicez diyo. gidiyoruz çocuğun bulunduğu ülkeye buluyoruz çocuğu ailesini falan. çocuğun annesi ablası falan kapalıymış. herneyse herşey güzel geçiyo resim çekiliyoruz hep birlikte falan . finalde çocuk sana diyo ki yağmur ben seninle evlenmiycem istemiyorum sevmiyorum seni diyo :s :s :s sonra esra sen ben geri dönüyoruz ellerimiz bomboş :s böyle bir rüyaydı.. :s hayra çıksın inşallah.. ben ilk defa kk dan birini rüyamda gördüm :s

:) herneyse. rüyayı bir kenara bırakırsak gerçekten annenin sana öyle davranmasına çok üzüldüm. sen iyi davranmana rağmen ona yaklaşmana izin vermemesine.. sevgilin de öyle yapınca kendini çok kötü ve yalnız hissediyosundur heralde. sevgilin ne kadar süreliğine yurtdışına gitti bilmiyorum ama tuhaf olan ikiniz de depresyondasınız ve sen ilgi sevgi görmek istiyorsun o da tam tersi istemiyor.. eğer çok uzun süreliğine gittiyse iletişim daha da kopacaktır ve bence üzülme ama sizin ayrılma zamanınız gelmiştir :s ben isterim ki şuanda sana çok sevgi ve ilgi gösterecek biri çıksın karşına.. üzülme ama içimden böyle geçti benim..

bana beni bu kadar arama.sen kızsın ağır ol biraz.sanki sana birşey yapıp bırakmışım o..p gibi arıyorsun sürekli hafifleşiyorsun böyle aradığın sürece senden soğuyorum benim aklıma ilk sen gel ben özleyeyim seni ben merak edeyim ben arayayım diyor.bana resmen sen kaç ben kovalayım diyo

bu kadar lafı demiş bir adam için bu neyin çabasıı:26: kimsenin kahrını çekmek zorunda değilsin ki

anladığım şu ki senin yapıcak hiçbir şeyin yok ve sevgiline sarmıssın açmıyo diye 1 saat boyunca aramak ne demek poff sıkılır insanki o da sıkılmış. belkide bilerek açmıyo. bence onu o kadar düşünüyosan arama. sen kendini düşünüyosun onunda senin gibi davranmasını bekliyosun ama yanlış. o sendn farklı bi birey onunda huyları ve düşünceleri var. senin gibi davranmasını bekleyemezsin.
sevgilini biraz rahat bırak biraz ağır konuşmuş ama doğru söylemiş bırak o merak etsin seni. sende arkadaş çevresi yap gez dolaş beyninin tamamını onunla doldurma. saplantılı olma. yanında olmanı istemiyo işte zorlama bıktırırsın. derdini paylaşacağın dostun yokmu onu ara. boşla biraz onu değişiklik muhakkak olur
olmazsada salla gitsin sana değer verecek yanında olacak seni sevecek adammı yok ortalıkta...

diğer sayfaları okumadınız mı :26: sevgilim bana kaç kere güzellikle konuştu tamam değişiceğim dedim.ama benimde sorunum var onunda sorunu var hep iletişim halinde olmak istedim bu lafları en sonunda patladı yoksa direkt bunları demedi bana

çok şaşırdım bende esra erol'u izliyordum tam güldüm gerçekten baya baya uzun görmüşün gerçekten etkisinde kalmışın.esra erolu araya sokman komik olmuş hayır olsun ben ona depresyonda olduğumu söylemedim belli etmemeye çalışıyorum.onun için de benim için de yurtdışında olması sorun değil öyle karakterlerde değiliz kalplerimiz bir bizim uzaklık girsede benden kopmucak beni özleyecek biri ama ben ona yansıtmadan hem onu yalnız bırakmak istemedim hemde sesini duyarak mutlu olmaya çalıştım.bana kaçkere güzellikle anlattı ama dinleyemedim.sinirliyken aramamı istemezdi bana patlamamak için ama ben arardım onu yatıştırmak içindi amacım ama onu daha çok sinirlendirirdim bana patlardı ben kaşınıyorum yani ben bu huyumu yensem herşey düzelicek halbuki

o yurt dışının büyüsüne kapılmış bence psikoloji falan bahane onda hiç sanmıyorum ki mutsuz olsun giden gitmiştir dönmeyecek görde bak

aynen dediğin gibi ona sarıyorum. onu gerçekten çok sıktım benim kadar ailesi aramazdı ben çok sıktım ama istemeden.sıktığımın farkındaydım ama yalnız bırakmak istemedim onu.sevgilim kaçkere güzellikle konuştu.tamam düzeliceğim dedim.ama yapamadım hem onu yalnız bıraktığımı düşünmesini istemedim hemde sorunlarımı sesini duyarak unutmak istedim.onu aramadığımda yada bir kere arayıp açmadığında kendi arar güzelde konuşuruz ama o güveni kendimde bulamıyorum bir iki gün dayanıyorum gene başa dönüyorum artık bu sorunu halletmek istiyorum

sorma yaa ilk defa böyle bir rüya görüyorum. bi de bütün gece bu rüyayı gördüm film gibi daha ayrıntıları da var da girmiyim bende de esra açık şuanda evde olduğumda hep izlerim o zaman eğer sevgilini kaybetmeyi bırakmayı istemiyorsan onun dediği gibi yapmayı dene.. arama biraz bikaç gün.. tut kendini.. ben senin ilgiye ve sevgiye olan isteğini hissettiğim için o çocuk senin bu isteğini karşılayamaz diye dedim ayrılmanızın zamanı gelmiş diye.. ama çok seviyorsanız ve birşeyler soğumuyorsa ayrılmayın tabi :) umarım hakkında hayırlısı olur canım benim :)

canım bence onun üzerine gitmeyi bırakmakla başlayabilirsin bu durumdan kurtulmaya bak ağzıyla söylemiş gelme üzerime diye kendini başka şeylere yönelt ne bileyim çık gez farklı arkadaş ortamların olsun alışveriş yap net başında değişik konular araştır annenle aranızı düzeltmek için güzel şeyler düşün araştır yani hayat onu düşünüp üzerine gitmekle geçmez istesen kendini geliştirip kafanı başka şeylere yorarak çok mutlu olabilirsin

o yurt dışının büyüsüne kapılmış bence psikoloji falan bahane onda hiç sanmıyorum ki mutsuz olsun giden gitmiştir dönmeyecek görde bak

bu kadar emin nasıl konuşabiliyorsunuz? Benden daha iyimi tanıyorsunuz.kusura bakmayın ama gerçek bu yurt dışının havasına kapılcak biri değil hevesle gitmedi oraya.bilip bilmeden ben bu psikolojiyken buraya yardım almak için Allah rızası için diye başlık açmışken sizin beddua edercesine yorumunuz ne oluyor ? Benim asıl sorunum bu çok arama durumunu engellemek bu yüzden konu açtım. Acaba beni sevmiyor mu aldatılıyor muyum beni unuttu diye konu açmadım birşeyler eminim ki yazmadım benim asıl sorunumu ele alsaydınız keşke !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…