• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

allah rızası için bir bakın

Asıl test tarıhı yarındı ama 23 nısan olduĞu ıÇın bu gÜn yanı 14 gÜn yaptık testı.deĞerım 1237 olmuŞ.Öyle sevındım kı anlatamam.ınŞallah 5 mayısta muaynem var.hayırlısı olsun.Öyle mutluyumkı yarım kalacak dıe korkuyom bırde bende kan pıhtılaŞması var onun ıÇınde ıĞne kullanıyom ınŞallah bıŞey olmaz.ıĞneden gÖbeĞım mosmor ama umurumda bıle deĞıl.allah hepımıze dıledıĞımızı versın

çok sevindim canım inşallah sorunsuz hamılelık geçırırsın bızlerede bol dua et kendıne ve bebişine çok ıyı bak

Asıl test tarİhİ yarındı ama 23 nİsan olduĞu İÇİn bu gÜn yanİ 14 gÜn yaptık testİ.deĞerİm 1237 olmuŞ.Öyle sevİndİm kİ anlatamam.İnŞallah 5 mayısta muaynem var.hayırlısı olsun.Öyle mutluyumkİ yarım kalacak dİe korkuyom bİrde bende kan pıhtılaŞması var onun İÇİnde İĞne kullanıyom İnŞallah bİŞey olmaz.İĞneden gÖbeĞİm mosmor ama umurumda bİle deĞİl.allah hepİmİze dİledİĞİmİzİ versİn

canim bu deger cok fazla degilmibilmiyorumkismile

tebrikler gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eyler inşallah

sağolun ya.valla bende çok yüksek bir anarmollik olmasın diye sordum dr değerler gayet ii ve nornal dedi ama bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek

kaç gündür sessiz sedasız takip ediyordum.allah rızası demişsin bakmadan geçememiştim.dualarımız seninle bundan sonra da.değerin gayet iyi.lütfen vesvese yapıp kendini de bebeğini de üzme.inşallah allah tamamına erdirir.

çok sevindim allah tamanını erdirsin sorunsuz geçirirsin günlerini darısı hepimizin başına diyorum şuanki durumun ne?

Asıl test tarİhİ yarındı ama 23 nİsan olduĞu İÇİn bu gÜn yanİ 14 gÜn yaptık testİ.deĞerİm 1237 olmuŞ.Öyle sevİndİm kİ anlatamam.İnŞallah 5 mayısta muaynem var.hayırlısı olsun.Öyle mutluyumkİ yarım kalacak dİe korkuyom bİrde bende kan pıhtılaŞması var onun İÇİnde İĞne kullanıyom İnŞallah bİŞey olmaz.İĞneden gÖbeĞİm mosmor ama umurumda bİle deĞİl.allah hepİmİze dİledİĞİmİzİ versİn

Ben de merakla test sonucunu bekliyordum ...

Tebriklerr ... Allah saglikla , hayirla kucaklamayi da nasip etsin ...

Güzel ve sorunsuz hamilelikler diliyorum ..

Sana ve tüm hamileleree .. :1hug:

tebrikler canım..allah tüm isteyenlere de versin inşallah..bu yolda kimseleri oyalamasın....

salı günü kanamam oldu doktora gittim ikizlerimden biri düşmüş rapor aldım evde dinleniyorum belim çok ağrıyor diğeride sağlıklı olsun diye dua ediyorum

Back
X