Son 5-6 gündür acayip derin düşünceler içindeyim beni rahatsız eden bişey var ama çözemiyorum ne olduğunu. canım çok sıkkın ne yapsam keyif alamıyorum. Erkek arkadaşımla konuşurken bazen mutluyum bazen mutsuz.bununla baş edemiyorum. Başına böyle gelip düzelen oldu mu?
Zaman zaman herkesin icinin daraldigi sebepsiz yere sıkıntıya girdigi olur bu normal bi durum kendini dinleme ugras bul bos durup dusuncek vaktin kalmasin yapmaktan keyf aldigin seyleri yap ama en onemlisi dua et boyle karamsar dusunceler daralmalar allaha yonelince bol bol dua edince cok rahatlatiyo insani birde sevdigin ugraslar bul gecici bi donemdir cok sorgulama elindekilerle mutlu olmaya calis bakalim
Maalesef içinizde bi sıkıntı var ve bu dediğinizi bende yaşıyorum
Geçmişte yaşadığınız sizi kıran bi olay beyninizde tekrar canlamış olabilir...
Beyninizi başka şeylerle meşgul edin kafanız karışık diye tahmin ediyorum benim sorunum o yani çok fazla can sıkıcı olaylar yaşayıp Kafa karışıklığı...
Eğer uzun sürerse de psikolğa gitmenizi öneririm...
Hayatınızdan memnun olmayabilirsiniz.Ben umutsuzluğa kapıldığımda böyle olurum ki genelde böyleyim.İnsanların arasında unutuyorum normalim, ama bir sessizlik olsun ya da yalnız kalayım daralıyorum istediğim hiç bir şey olmuyor
Psikologa başvurmayı deneyebilirsiniz.
zaman zaman bana da öyle oluyor. çok düşünme, içim sıkılıyor kesin bir şey olacak diye düşünüp durduğum zamanlarda gerçekten başıma bir şey geliyor. kötülüğü çağırma, iyi düşün iyi olsun
böyle hissettiğin anlarda açık havada tempolu yürüyüş yap, 1 saat yürümek 1 antidepresana bedeldir, kendini iyi hissedersin, düzenli nefes alıp verdikçe olumlu hislerin artar, timüs bezin büyür...