Moda Haberleri allah rızası için bu elbiseyi nerden bulabilirim

hahaaha :):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok zor bişey değil ki bu
Evdeki siyah elbisenin üstünü cart diye yırt tamamdır
Cinnet geçirince yapıyolar ya hani 'yeteeeer' gibisinden yakasından cırtlatıp

napıcan yırtık pırtık elbiseyi ..
git düzgün dikilmiş bişey bul ..

Paylaştığınız resimde elbise yok ki üst kısmı var sadece gögüs dekoltesi şehvetli bir poz var ortada nasıl bilebiliriz elbiseyi bu şekilde nirden

Çok zor bişey değil ki bu
Evdeki siyah elbisenin üstünü cart diye yırt tamamdır
Cinnet geçirince yapıyolar ya hani 'yeteeeer' gibisinden yakasından cırtlatıp

Süper ya aynen öylebende bişey sandım elbise demeye bin şahit ister

zaten güzel olan dekolte kısmı ben bu modeli her yerde bulamıyorum kumaşıda sanki kadife her dekolte güzel olmuyor.Poz konusuda ayrı zaten ona ayrı bittim adam güzel kadın güzel acaba elbise ondanmı güzel

zaten güzel olan dekolte kısmı ben bu modeli her yerde bulamıyorum kumaşıda sanki kadife her dekolte güzel olmuyor.Poz konusuda ayrı zaten ona ayrı bittim adam güzel kadın güzel acaba elbise ondanmı güzel

Bak canim bu bildigin askili elbise. Herif kadina niyetlendigi icin askilari yariya indirmis. Estetik olsun diye yavas yavas soyacak kadincagizi. Simetrik olmayan memelerinin ozgurluklerini ilan etmesi an meselesi. Tabi gozleri kapali oldugu icin dunyadan habersiz. Ayrica. Bu fotolar cekildikten sonra kac tane filtreden geciyor haberiniz var mi?

haklısın canım aslında orjinali nasıl onu bilmiyoruz

Ben de resime bakarken çok güzel bir elbise göreceğimi zannettim..

Ama meydanda elbise bile yok sanki...

Elbisenin alt kısmı nasıl o bile belli değil , sadece yarı açık göğüsler ve aşşağı düşmüş 2 tanecik askı var..Nasıl beğendiniz hayret..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…