Allah rızası için fikir verin çok bunaldım nolursunuz...

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
123
Erkek arkadasımla 1 bucuk yıldır ılışkımız var uzak sehırlerde yasıyoruz askerden yeni geldi gelmesine daha 2 ay varken soğuktu zaten bana yada ben cok takıntılıydım bilmiyorum. Neyse geldi 1 hafta benım oldgum sehirde kaldı teyzesi burdaydı guzeldi hersey ayrılırken agladı hatta. sonra ablasına gitti ankaraya eskisi gibi mesaj atmıyor ilgilenmyordu. sorsam musait olmuyorum yenı geldim durulmam lazım ailemleyim falan dyodu bende sinirlenince içim içimi yiyo bı msj atmak cok zor değilki üstelik her dk da istemyorum attıgındada soğuk olmasın sıradan olmasın bari . neyse hep boyleydı defalarca ayrılmak ıstedım ondan kızdım bagırdım falan biliyorum abarttm bazen ama bende bunaldım askerdeyken bekledm onu aylarca yanında oldum gelmiş simdi serbest benden bi msjını esirgemesi zoruma gidiyodu neyse ailesiyle her aksam netten knusurduk göruntulu ailesi benı cok sevyo anlattım durumu sen ustne gitme o simdi bıraz bunaldı falan dyolar herkes benı istiyo ama bız bunla 3 gun falan knusmadık tabi ilişki durumu falan kaldırdım kapattım facemi bliyorum cok abarttm ama cok bunalmıstım. zoruma gidiyodu resimler falan koyuyo bensız gayet mutlu gezıp eglenıyodu yani görmek istemyodum bende. dun aksam işte gene knustuk ailesi aranızı duzeltn herkes cok uzuluyo falan ddi annesi alttan al falan ddi yazdım mesaj işte tamam duzelelim nolur eskisi gibi olalım falan bana zaman ver ddi ara verelm bi sure kmse vazgecilmez degl ddi bu surede nolur km blr ddi ben cok bunaldm cok bunalttın benı falan ddı ama seviyorum o ayrı ddi tabı fenalastm cok krız geldi bana birden sinirden :/ bugun annesi aradı ddi gene guzel seyler yaz guzel knus ddi cokta sıkma o sana cevap verir ddi 2 hafta sonra onların oldugu sehire gidicem tatıl amaclı burda zaman geçirince duzelirsnız o sımdı gelsın buraya bızde knuscaz diyolar.
Nolur ne yapmalıyım onu seviyorum çok seviyorum alıstım sizce ne yapmalıyım bundan sonra nolur fikir verin ?

bu sık boğazlık nedir.çocuk askerden gelmiş.kim bilir neler yaşamıştır.bunalmıştır bide üstüne sen bunaltmışsın.bak aileside güzel açıklamalarda bılumuş.

bu sık boğazlık nedir.çocuk askerden gelmiş.kim bilir neler yaşamıştır.bunalmıştır bide üstüne sen bunaltmışsın.bak aileside güzel açıklamalarda bılumuş.

çok özledim sadece ona ıhtıyacım vardı knusmak istiyordum abarttm evet ama sadece özlediğimden hem uzak sehirdeyiz hem knusmayalım bu beni kahrediyo :/

bir kere ailesiyle neden bu kadar samimi oldun anlamadım. yani en azından benin bakış açıma uygun değil. hatta onların yaşadığı şehire tatile falan gitmen....
ikinci anlamadığım, annesi seni seviyor olabilir ama şu an çocuğunu gören o.. biraz zamana ihtiyacı olduğunu anlamıyor diyelim, oğlu açık açık söylüyor... kadın hala ara mesaj yaz durumlarında.. kadın neden sürekli oğluyla barışmanı istiyor. anlamsız soru işareti..
son olarak da sıkılmıştır bir şeylerden ya da askerde çok sıkıntı çekmiştir, şimdi rahata erince bocalama dönemi yaşıyordur. ben olsam olayın üstüne inatla ve inatla, burnumun dikine azimle gitmezdim, yaşadıkları şehire hiç gitmezdim. biraz zamana bırakmak en güzeli..

bunlar bizim uzaktan akrabamız ve orası bızım memleketimiz biz zaten gidicektik onun için gitmiycem yani

Bırakında adam nefes alsın sizin hiç bunaldığınız dönemler olmuyor mu yeni gelmiş adam bence biraz saygıyı hakediyor...

Öyle üstüne düşmeyin annesininde size akıl vermesine müsade etmeyin gitsin oğluyla ilgilensin...

bundan sonra ustune dusmek istemiyorum zaten. ama benden vazgeçmişmidir soğumuşmudur bu sure içerisinde kaybetmek istemyorum onu ..

bunlar bizim uzaktan akrabamız ve orası bızım memleketimiz biz zaten gidicektik onun için gitmiycem yani

anladım şimdi. ama yine de sende hiç olmadı mı böyle bir durum. artık uzaklaşmayı bırak köşe kapmaca oynarsınız. biraz bırak bakalım kendi çapına, neler yapmak istiyor yapsın...deşarj olsun.. sonrasında dönerse eyvallah, dönmezse yine eyvallah. dünyanın sonu mu?

okurken ben bile bunaldım.. erkek arkadaşınızı düşünemiyorum

çok baskıcısın.. biraz nefes aldır.

ayrıca daha arada resmiyet yokken ailesi ile bu kadar samimi olman hoş değil..

ilerde kimin kime döneceği belli olmaz çünkü.

Tabiki değil ama bu sureci atlatmak çok zor çok iyiydi çünkü ilişkimiz büyü bozuldu sanki..

İnanın baskıcı biri değilim.. sadece umursamaz olması ilgisiz olması beni sarstı . Düşmiycem üstüne artık .. Pişmanım..

Tabiki değil ama bu sureci atlatmak çok zor çok iyiydi çünkü ilişkimiz büyü bozuldu sanki..

tüm filmler güzel mi bitiyor? ya da güzel kavramı neye göre güzel?hüsranları yaşamasaydık güzellerin adı güzel olur muydu?
tek noktaya saplanıp kalma..hayatında o olmazsa yapabileceğin başka bir şey yok mu?
daha da ilerisi tek erkek de o değil demi?

bunların hepsinin bilincindeyim ama sevdiğini biliyodum ve seviyorumda harcansın istemiyorum..

düzelirmi sizce ilişkimiz sonu ne olur sizce

düzelirmi sizce ilişkimiz sonu ne olur sizce

seni çok iyi anlıyorum , baya bir ihmal etmiş seni sende elinde olmadan üstüne gitmişsin iş bu noktaya gelmiş

ama herşeyden önce akrabada olsanız sevgilinin annesiyle bu kadar kanka olmaya gerek yok , olayları çok fazla detayıyla anlatmana da gerek yok aslında bir durum olur açıklarsın da üstü kapalı tabi çok içli dışlı olmuşsunuz

sen oraya gidene kadar sevgilinin üstüne düşme ilgini alakanı kes dediği gibi bırak kendi haline yanına gidince bence de konuşur halledersiniz , daha fazla üzerine giderek yıpratma ikinizi de

tamda bunları yazacaktım

kardeşim.. az panik yapma rahat ol.. çocuğuda boğma.. benimde bi tanıdığım var artık ona mesaj hakkım yok dedim çok bunalttı walla beni. buda bu biçim.. senin yanında huzur bulamıyor demekki

yorumun inanki çok rahatlatıcı oldu bi nebzede olsa beni anlayan birinin olması güzel burda herkes üstüme geldi ben sıkmadımki gezme gitme demedim ama msj atmak gunumuz kosullarında o kdar zor değil ben çalısırken bile her an ona yazıyorum yazmak istediğim için yazabıldiğim için değil.

bunların hepsinin bilincindeyim ama sevdiğini biliyodum ve seviyorumda harcansın istemiyorum..

nasıl harcanacak ki?kötü insanlarla mı beraber, yoksa azılı bir çetenin elinde, organ mafyası da olabilir tabi..
seni seviyor mu bilemeyiz ama sen onu seviyorsun diye beraber olmak zorunda değil seninle.. çok fazla yaptırımcı bir yapın var buradan bakınca...
bunları seni üzmek için söylemiyorum, benim penceremden bakınca gördüğüm gerçekler..

sağol ne güzel destek oldun

aslında öyle değilm sadece bu aralar hassasım ondan böyle oldu yoksa baskıcı bı ınsan değilm yıkıcı değil yapıcıyım böyle bırı değildim piskolojim bozuldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…