Allah rızası için nişanlımla barışmamız için dua

Bilbabak

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2025
11
3
1
29
Nişanlımla barışmamız için kabul olan dualar Esmalar ve dualarınızı bekliyorum Allah rızası için

nisanliniz da sizin kadar istiyormu barismayi acaba
Bilmiyorum ama çok üstüne gittim çok kırdım onu. Ağır sözler söyledim. Barışmak istese de şu an bana hem kırgın hem kızgındır

Annesinin ağzına bakar mı? Niye bu kadar çabuk vazgeçti? Üzülmeyin ama belki böylesi daha hayırlıdır.
Bakmaz tabii normalde hiç bakmıyor da çok üstüne gittim kırıcı sözler söyledim. Keşke söylemeseydim. Yazın sonunda düğünümüz olacaktı

Bilmiyorum ama çok üstüne gittim çok kırdım onu. Ağır sözler söyledim. Barışmak istese de şu an bana hem kırgın hem kızgındır
belliki hata sizde ozmn cok kırdim uzdum diyorsunuz ozur diledinizmi hic kavganizin nedeni neydi nisanliniz naptiki sizi bu kadar kizdirdi durduk yere olmamistir sonucta o kavga

Biraz zaman tanıyın o zaman ama yenilecek yutulacak sözler değilse biraz zor gibi.
Zaman verdim sadece düzelsin diye dualarınızı bekliyorum lütfen. Ağır laflar değildi ama kırıcıydı. Keşke ölseydim de kırmasaydım onu

belliki hata sizde ozmn cok kırdim uzdum diyorsunuz ozur diledinizmi hic kavganizin nedeni neydi nisanliniz naptiki sizi bu kadar kizdirdi durduk yere olmamistir sonucta o kavga
Özür diledim evet fakat affetmicem dedi. Kıskançlık yaptım kavgamız bundan başladı ama uzattım baya. Aslında hiç bir suçu yoktu yıllar önceki olayı sorun ettim.

Zaman verdim sadece düzelsin diye dualarınızı bekliyorum lütfen. Ağır laflar değildi ama kırıcıydı. Keşke ölseydim de kırmasaydım onu
Öyle demeyin, olacağı varmış ve olmuş, hayırlısı olsun hakkınızda

Özür diledim evet fakat affetmicem dedi. Kıskançlık yaptım kavgamız bundan başladı ama uzattım baya. Aslında hiç bir suçu yoktu yıllar önceki olayı sorun ettim.
bundan sonraki yorumum şu olaylari bu noktaya siz getirmişsiniz düzelmesi icinde siz ugrasicaksiniz ki eger nisanliniz barismak istemiyorsa anlattiginiza gorede hakli yani daha da zorlamayin belkide boylesi daha hayirli

bundan sonraki yorumum şu olaylari bu noktaya siz getirmişsiniz düzelmesi icinde siz ugrasicaksiniz ki eger nisanliniz barismak istemiyorsa anlattiginiza gorede hakli yani daha da zorlamayin belkide boylesi daha hayirli
Elimden gelen her şeyi yaptım. Şu an beklemekten ve dualarımın kabul olmasından başka bir çarem kalmadı. Dualarınızı bekliyorum Allah rızası için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…