Bebek Beslenmesi Allah rızası için yardım :( bebeğim kusuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
meme ucum yok o yuzden sütümü sağıyorum ama sütüm az yetmiyor doktor bu cocuk ac iki göğüsünde boşaldıktan sonra ne kadar isterse mama hakkı var dedi.. evolvia önerdi yavrum fışkıra fışkıra kusuyor aptamil aldım onuda kusuyor sütümü kusmuyor ama oda yetmiyor ne yapıcam ben bebeğim 23 günlük

Allah yardımcın olsun azar azar vermeyi dene bakalım zaten daha çok küçükmüş 30 ml ver bir iki saat sonra birdaha ver

Doktorunuza sorsanız keşke. O sizi daha iyi bilgilendirir. Fışkırır tarzda kusmalar bildigim kadarıyla iyi degil.

Bugün 30 ml verdim sütümden sonra onuda kustu
Emzirdikten hemen sonra vermeyin 1 saat sonra falan verin bizde 1 yemek kaşığı ile doyar derler böyle küçük çocuğa şimdilik yetiyor olabilir ama süt oluşması uzun sürebilir birde reflu olabiliyor yinede doktorunuza bir sorun bence

Kusan bebekler icin AR mamalar var. Aptamilin humananin AR mamalari doktorunuza danisarak bu mamalardan kullanabilirsiniz.

Oglumda reflu vardi 7 doktor gezdik. En son doktor bize AR mama onerdi orda kabus bitti.

Sutten sonra hemen vermeyin mamayi. 1 saat sonra verebilirsiniz. Siz ve bebeginiz usutmemeye dikkat edin o yuzden de kusabilir. Tabi en sagliklisi doktora danismak. Gecmis olsun

Canim Allah sifa versin sutunu cogaltmaya calis rezene ic ve booool bol sag mama da humana ar mama varmis (anti reflu) kusmayi engelleyen bi dene istersen umarim iyi gelir faydam dokunmustur insallah

Emzirdikten yada mama verdıkten snra hemen yatrmayn biraz dik tutarak besleyn ve gazını mutlaka cıkarın gazı ckmadgı zamanda kusuyolar

Sütün kaç cc çıkıyor? Ve doğum kilosu ne kadar? En son ne zaman tartıldı ve kaç geldi?

Bir sorun yok bunda. Mamayı kes sütü sağma. Gerekirse saat başı emzir. Mama fazla geliyor bebeğine. Tartısına baktır yarın. 7. Gün yine tart 200 gram dan az almadıysa anne sütüne devam.

Zırt pırt mama diyen kişilere dr veya hemşire olsalar bile sinir oluyorum, bir hemşire olarak... Nasıl emzirme süt dostu olmuşlar anlamıyorum.

Benim bebeğimde mamadan sonra kusuyordu doktor tavsiyesiyle aptamil conformil aldık şimdi daha rahat kusması kesildi

allah şifa versin doktorunuza sorsanız daha sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…