Bugün 30 ml verdim sütümden sonra onuda kustuAllah yardımcın olsun azar azar vermeyi dene bakalım zaten daha çok küçükmüş 30 ml ver bir iki saat sonra birdaha ver
Emzirdikten hemen sonra vermeyin 1 saat sonra falan verin bizde 1 yemek kaşığı ile doyar derler böyle küçük çocuğa şimdilik yetiyor olabilir ama süt oluşması uzun sürebilir birde reflu olabiliyor yinede doktorunuza bir sorun benceBugün 30 ml verdim sütümden sonra onuda kustu
Sordum reflüsü vardır zamanla geçer dedi yavrum içi dışına cıkıyor zamanlası mı varyaDoktorunuza sorsanız keşke. O sizi daha iyi bilgilendirir. Fışkırır tarzda kusmalar bildigim kadarıyla iyi degil.
Canim Allah sifa versin sutunu cogaltmaya calis rezene ic ve booool bol sag mama da humana ar mama varmis (anti reflu) kusmayi engelleyen bi dene istersen umarim iyi gelir faydam dokunmustur insallahmeme ucum yok o yuzden sütümü sağıyorum ama sütüm az yetmiyor doktor bu cocuk ac iki göğüsünde boşaldıktan sonra ne kadar isterse mama hakkı var dedi.. evolvia önerdi yavrum fışkıra fışkıra kusuyor aptamil aldım onuda kusuyor sütümü kusmuyor ama oda yetmiyor ne yapıcam benbebeğim 23 günlük
Geçmiş olsun canım. Tez zamanda gecer insallahSordum reflüsü vardır zamanla geçer dedi yavrum içi dışına cıkıyor zamanlası mı varya
Emzirdikten yada mama verdıkten snra hemen yatrmayn biraz dik tutarak besleyn ve gazını mutlaka cıkarın gazı ckmadgı zamanda kusuyolarmeme ucum yok o yuzden sütümü sağıyorum ama sütüm az yetmiyor doktor bu cocuk ac iki göğüsünde boşaldıktan sonra ne kadar isterse mama hakkı var dedi.. evolvia önerdi yavrum fışkıra fışkıra kusuyor aptamil aldım onuda kusuyor sütümü kusmuyor ama oda yetmiyor ne yapıcam benbebeğim 23 günlük
Sütüm 3 saatte bir 90-120 cc cıkıyor 3550 doğdu sonra düştü en son 15 günlükken 3700 düSütün kaç cc çıkıyor? Ve doğum kilosu ne kadar? En son ne zaman tartıldı ve kaç geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?