balkupuu Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2015 1.561 1.417 133 14 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi balkupuu #41 BALveBADEM .!.: Bu çocuk aç. Demiş ya. Sütün yettiğini düşünse öyle demezdi sanırım. Her ne ise. Allah kolaylık versin. Genişletmek için tıkla... Sütümün yettiğini bende düşünmüyorum yada besleyeci değil burda okumuştum biri sütü çokmuş bebek kilo almıyormuş doktoru öyle demiş
BALveBADEM .!.: Bu çocuk aç. Demiş ya. Sütün yettiğini düşünse öyle demezdi sanırım. Her ne ise. Allah kolaylık versin. Genişletmek için tıkla... Sütümün yettiğini bende düşünmüyorum yada besleyeci değil burda okumuştum biri sütü çokmuş bebek kilo almıyormuş doktoru öyle demiş
balkupuu Popüler Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2015 1.561 1.417 133 14 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi balkupuu #42 Sevdaozdemir .!.: Usutmus olabilir mi balkupuu Genişletmek için tıkla... Onuda düşündüm inan ama evim sıcacık boynu boğazı hep kapalı ayyaklRı patikli kakasıda sarı sanırım üşütme değil
Sevdaozdemir .!.: Usutmus olabilir mi balkupuu Genişletmek için tıkla... Onuda düşündüm inan ama evim sıcacık boynu boğazı hep kapalı ayyaklRı patikli kakasıda sarı sanırım üşütme değil