Allah rizasi icin yardim edin:(

Bende zitlasma baslama asamasinda bunu yenmeye cok calistim ama yapamadim ve bu durumu guzellikle halletmem gerek.

Hanımefendi o bebek bir tek sizin değil esinizin de bebeği!!!

Sizin söz hakkiniz oldugu kadar onunda söz hakki var!!

Ayrıca ailesi umursamiyor diyorsunuz esiniz hic mi sizin için?kimse umursamiyorsa
esiniz umursuyor ve istiyor buna hakki olmadigini mi soyluyorsunuz?

Ben basta herkesin istedigi ismi kullanma konusunda esimle anlastim ama esimin koydugu ismi pek hitap eden olmayindpca bana ikisini soyleme konusunda baski yapti.ve ileride cocuguma da ayni durumu yapmasini bekliyorum cunku asiri kiskanc bir esim var.

Ee tamam da sonra eşin de iki ismi kullanmaya başlamış zaten,siz de kullanın ilerde çocuğunuz istediğini kullanır belki amcasının ismini daha çok sevecek?

Ne kadar zor ve bencilsiniz..

Asıl bastan onunda gönlü olsun koyayim nasilsa söylemem diye plan yaptiginiz için hatalisiniz en bastan..

Ne kadar zor ve bencilsiniz..

Asıl bastan onunda gönlü olsun koyayim nasilsa söylemem diye plan yaptiginiz için hatalisiniz en bastan..
Ben esimle bunu basta konustum herkes bi taraf ceker razi geldi suan esim benim ikisini soylememi istiyor bende soylemem kardesim ben mi koydum o ismi

Ben esimle bunu basta konustum herkes bi taraf ceker razi geldi suan esim benim ikisini soylememi istiyor bende soylemem kardesim ben mi koydum o ismi

Bu kadari da olmaz çocuktan farkiniz yok!!

O da sizin koyduğunuz ismi soylemez kardeşim Eşiniz mi koydu o ismi siz koydunuz..

Sonra çocuk büyüyünce vah haline aranizda saskina dönecek yavru..!!!

Cocugumun hangi ismi kullanmak istiyorsa kullansin iki ismi sildirip ortak tek isim koymak isterim
Tamam da çocuk nerdeyse 1 yaşına girecek,haklı olarak neden sildiniz derlerse ne demeyi düşünüyosun,ayrıca yeni ismini benimseyebilir misin? Bu arada şuanki ismi ne?

Bu kadari da olmaz çocuktan farkiniz yok!!

O da sizin koyduğunuz ismi soylemez kardeşim Eşiniz mi koydu o ismi siz koydunuz..

Sonra çocuk büyüyünce vah haline aranizda saskina dönecek yavru..!!!
İsim beraber konuldu ama istedigimi soyleme konusunda esim israrci bende razi gelem

En kisa zamanda mahkemeye başvurup yepyeni bir isim.koyun yavrunuza bu is başka türlu olmaz..

ümit murat bence çok güzel bir isim
merak etmeyin çocuğunuz büyüyünce kendi zaten kullandırmaz murat adını,daha havalı bir isim sonuçta ümit ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…