- 24 Mart 2014
- 80
- 5
- 18
- Konu Sahibi ankarasena
-
Bende zitlasma baslama asamasinda bunu yenmeye cok calistim ama yapamadim ve bu durumu guzellikle halletmem gerek.Saçma bir konu olmus ..Fazlasıyla bencıl davranıyorsunuz ..Eşiniz basta tek ısım kullanmıs ama bellkkı yaptıgı hatanın farkındakı ıkı ısmı kullanalım dıyor işte size uzlaşma yolu ..Şu varkı ıkı ısmı kullanmaya alışırsanız ılerde cocugunuzu zorlama gıbı bırsey olmıcaktır sizde eşinizde zaten ıkı ısme alışmıs olcaksınız .Böyle ufak şeylerı kafaya takarsanız iş zitlaşmaya ve daha cıddı sorunlara yol açabilir ..Eşinizin ve cocugunuzun bilhassa evlılıgınızın degerını bılın :)
Saçma bir konu olmus ..Fazlasıyla bencıl davranıyorsunuz ..Eşiniz basta tek ısım kullanmıs ama bellkkı yaptıgı hatanın farkındakı ıkı ısmı kullanalım dıyor işte size uzlaşma yolu ..Şu varkı ıkı ısmı kullanmaya alışırsanız ılerde cocugunuzu zorlama gıbı bırsey olmıcaktır sizde eşinizde zaten ıkı ısme alışmıs olcaksınız .Böyle ufak şeylerı kafaya takarsanız iş zitlaşmaya ve daha cıddı sorunlara yol açabilir ..Eşinizin ve cocugunuzun bilhassa evlılıgınızın degerını bılın :)
Ee tamam da sonra eşin de iki ismi kullanmaya başlamış zaten,siz de kullanın ilerde çocuğunuz istediğini kullanır belki amcasının ismini daha çok sevecek?Ben basta herkesin istedigi ismi kullanma konusunda esimle anlastim ama esimin koydugu ismi pek hitap eden olmayindpca bana ikisini soyleme konusunda baski yapti.ve ileride cocuguma da ayni durumu yapmasini bekliyorum cunku asiri kiskanc bir esim var.
Ben basta herkesin istedigi ismi kullanma konusunda esimle anlastim ama esimin koydugu ismi pek hitap eden olmayindpca bana ikisini soyleme konusunda baski yapti.ve ileride cocuguma da ayni durumu yapmasini bekliyorum cunku asiri kiskanc bir esim var.
Benim icime sinmiyrm cnm iste.benim nasil hitap edecegiminde esim belirliyor sagolsunEe tamam da sonra eşin de iki ismi kullanmaya başlamış zaten,siz de kullanın ilerde çocuğunuz istediğini kullanır belki amcasının ismini daha çok sevecek?
2 sorum var.Benim icime sinmiyrm cnm iste.benim nasil hitap edecegiminde esim belirliyor sagolsun
Ben esimle bunu basta konustum herkes bi taraf ceker razi geldi suan esim benim ikisini soylememi istiyor bende soylemem kardesim ben mi koydum o ismiNe kadar zor ve bencilsiniz..
Asıl bastan onunda gönlü olsun koyayim nasilsa söylemem diye plan yaptiginiz için hatalisiniz en bastan..
Cocugumun hangi ismi kullanmak istiyorsa kullansin iki ismi sildirip ortak tek isim koymak isterim2 sorum var.
1-Sen ilerde çocuk amcasının ismini kullanmak istese izin verir misin?
2-İki ismi de silip yeni isimmi koyacaksınız yoksa abinin ismi mi kalacak?
Ben esimle bunu basta konustum herkes bi taraf ceker razi geldi suan esim benim ikisini soylememi istiyor bende soylemem kardesim ben mi koydum o ismi
En cok istedigim o ama 11 ay gecmis etraf alisti birde 10 -15 yil sonrasini dusunuyoru, yine keske dersem cok uzulurumIkisini de degistirin. Yepyeni, yakinlarinizda olmayan bir isimle degistirin.
Tamam da çocuk nerdeyse 1 yaşına girecek,haklı olarak neden sildiniz derlerse ne demeyi düşünüyosun,ayrıca yeni ismini benimseyebilir misin? Bu arada şuanki ismi ne?Cocugumun hangi ismi kullanmak istiyorsa kullansin iki ismi sildirip ortak tek isim koymak isterim
İsim beraber konuldu ama istedigimi soyleme konusunda esim israrci bende razi gelemBu kadari da olmaz çocuktan farkiniz yok!!
O da sizin koyduğunuz ismi soylemez kardeşim Eşiniz mi koydu o ismi siz koydunuz..
Sonra çocuk büyüyünce vah haline aranizda saskina dönecek yavru..!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?