- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi ankarasena
-
bu çocuğumun adı içime sinmedi muhabbeti beni acayip kıllandırıyor..istemiyosan kati surette kavga edip koyma..madem koydun inat edip söyleme kendi koyduğun bir isimle hitap et..o da mı olmadı burda bir arkadaş vardı çocuğu 4 yaşına girmiş yemin ettiği için bir gün bile ismini ağzına almamış..oğlum demiş evladım demiş..çocuğum demiş..sende bunu yapabilirsin.Merhaba arkadaslar canimi asiri sikan konu cocugumun adi.suan 11 aylik iki ismi var vefat eden dayi ve amca isimleri.esim cok istedi koyduk ama ben esimin ailesinden bazi seylere tahammulum yok.onlarinda isim koymamiz cok umurlarinda olmadi zati.esim iki ismide soylememi istiyo ama ben zorla soyluyrm.lutfen yardim cocugumun adini degistirmeli miyim icime sinmedi bi turlu cocugu da sinirlenebiliyorum.hic sucu olmadan lutfen yardim gecenin yarisinda bu konuyu dusunebiliyorum.lutfen
Oyle bi istegim yokgerçi senin durumun biraz şımarıkça..kendi abini koyuyosun eşinin abisi var diye sıkılıyorsun bu ne bencillik bende iki ismide eşin koydu sandım..gelmeyin böyle konularla ya valla çok üzücü..yazık çok yazık..BEN SADECE KENDİ ABİMİN İSMİNİ İSTİYOM AMA YA ne demek ...
Hos olmaz iste o dabu çocuğumun adı içime sinmedi muhabbeti beni acayip kıllandırıyor..istemiyosan kati surette kavga edip koyma..madem koydun inat edip söyleme kendi koyduğun bir isimle hitap et..o da mı olmadı burda bir arkadaş vardı çocuğu 4 yaşına girmiş yemin ettiği için bir gün bile ismini ağzına almamış..oğlum demiş evladım demiş..çocuğum demiş..sende bunu yapabilirsin.
Ne kadar kötü anlatmışsınız ben hiçbirşey anlamadım.İsmi bastan beri bula esim oldu bende kbl ettim ama herkes istedigini soyler bak oncaden konusalim esim kbl ettim ama cocuk dogdu esim sadece kendi abisin adini dedi aylarca sonra ben ikisini de kullaniyordum sonra esim oyle demeye baslayinca bende abimin adini dedim ve kuplere bindi kendinin basta hata yaptigi ikisini de soyleyelim dedi ama beim de suan icime sinmiyor esimin tutumu beni bu duruma atti.bilmem anlatabiliyor muyum ben kimseye abimin adini soyle falan demem bana ne ama o israrci ilerdi ben sorunu esimden cocuguma yapacagini dusunuyrm. Ve yaparda sadce benim abimin adini kullanmasina izin vermez ama kendi abisinin kina izin verir anlatabildim umarim
orda ben abimin ismini istedim diye koydu demişsinOyle bi istegim yok
başka bir çözüm yolu yok ki o zamanHos olmaz iste o da
Ben dedim insanlar sunu soyle bunu soyle diyemem adini spylerim herkes istedigini der oyle degil miNe kadar kötü anlatmışsınız ben hiçbirşey anlamadım.
Herkes istediğini söyler diye kim dedi?
Ya iki isimli cocuklara evde ayrı okulda ayrı seslenebilirler ama anne ayrı baba ayrı sesleneni ilk defa duyuyorum.Ben dedim insanlar sunu soyle bunu soyle diyemem adini spylerim herkes istedigini der oyle degil mi
Maalesef ama biz o durumdayizYa iki isimli cocuklara evde ayrı okulda ayrı seslenebilirler ama anne ayrı baba ayrı sesleneni ilk defa duyuyorum.
Böyle bir durum olmamalı işte. İkiniz de inatlaşmak yerine ortak paydada buluşmalısınız.Maalesef ama biz o durumdayiz
Nasil olcak o isBöyle bir durum olmamalı işte. İkiniz de inatlaşmak yerine ortak paydada buluşmalısınız.
Nasıl nasıl olacak oturup konuşacaksınız. 11 ay gecmis cocuğa anne ayı hitap ediyo baba ayrı, olacak is mı Allah askinaNasil olcak o is
Canım babası iki isim olarak hitap etmeye başlamış da anne istemiyor...Nasıl nasıl olacak oturup konuşacaksınız. 11 ay gecmis cocuğa anne ayı hitap ediyo baba ayrı, olacak is mı Allah askina
Ben zaten anneye kötü bişi söylememek icin zor tutuyordum kendimi bu da tüy diktiCanım babası iki isim olarak hitap etmeye başlamış da anne istemiyor...
Annenin çekincesi de ya baba ilerde oğluna baskı yaparsaymış...Ya tek abisinin ismi kalsın ya da tamamen değişsin istiyor.Ben zaten anneye kötü bişi söylememek icin zor tutuyordum kendimi bu da tüy dikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?