Allah rizasi icin yardim edin:(

bu çocuğumun adı içime sinmedi muhabbeti beni acayip kıllandırıyor..istemiyosan kati surette kavga edip koyma..madem koydun inat edip söyleme kendi koyduğun bir isimle hitap et..o da mı olmadı burda bir arkadaş vardı çocuğu 4 yaşına girmiş yemin ettiği için bir gün bile ismini ağzına almamış..oğlum demiş evladım demiş..çocuğum demiş..sende bunu yapabilirsin.

gerçi senin durumun biraz şımarıkça..kendi abini koyuyosun eşinin abisi var diye sıkılıyorsun bu ne bencillik bende iki ismide eşin koydu sandım..gelmeyin böyle konularla ya valla çok üzücü..yazık çok yazık..BEN SADECE KENDİ ABİMİN İSMİNİ İSTİYOM AMA YA ne demek ...

İsmi bastan beri bula esim oldu bende kbl ettim ama herkes istedigini soyler bak oncaden konusalim esim kbl ettim ama cocuk dogdu esim sadece kendi abisin adini dedi aylarca sonra ben ikisini de kullaniyordum sonra esim oyle demeye baslayinca bende abimin adini dedim ve kuplere bindi kendinin basta hata yaptigi ikisini de soyleyelim dedi ama beim de suan icime sinmiyor esimin tutumu beni bu duruma atti.bilmem anlatabiliyor muyum ben kimseye abimin adini soyle falan demem bana ne ama o israrci ilerdi ben sorunu esimden cocuguma yapacagini dusunuyrm. Ve yaparda sadce benim abimin adini kullanmasina izin vermez ama kendi abisinin kina izin verir anlatabildim umarim

Oyle bi istegim yok

Hos olmaz iste o da

Ne kadar kötü anlatmışsınız ben hiçbirşey anlamadım.

Herkes istediğini söyler diye kim dedi?

Ben dedim insanlar sunu soyle bunu soyle diyemem adini spylerim herkes istedigini der oyle degil mi
Ya iki isimli cocuklara evde ayrı okulda ayrı seslenebilirler ama anne ayrı baba ayrı sesleneni ilk defa duyuyorum.

bu kadar konuşulunca çocuğun isimlerini merak ettim bende ümit muratmış çocuğun isimleri ben bu kadar konuşulup rahatsız olununca şöyle çok eski söylemesi zor isimlerden falan zannetim ama çocuğun iki ismide bence çok güzel ve anlamlı
çocuk üzerinden aile yarışmasına gelinmiş o demiş benim abimin ki diğeri diyor benim ki
ayrıca eşinizin ailesi sizden böyle bir talepde bulunmadıysa ölen oğlullarının isimlerini koydunuz diye size ekstra önem ve hürmet göstermez
bende tüm bu nedenlerden çocuğa aile isimleri verilmesine karşıyım işte öyle böyle

Baştan hata yapmışsınız,madem iki isim birden konuluyor,ikisiylede hitap etmeniz gerekir.Yada farklı bir isim koycaktınız çocugunuza,içinize sinmeyen bir ismi neden koyarsınızki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…