Allah rizasi icin yardim edin:(

Baştan herşeye tamam deyip sonradan yan cizen kadınları görünce cinlerim evereste tırmanıyo. Cocuk oyuncağı mı kardeşim bu? Yok umurlarında değil, yok tınlamadılar zati bilmem ne.

eşiniz istemiş koymuş ama.
ailesi istedigi içinde koyabilirdi.
alışsanız iyi olur. abinizinde ismi var...
eşinizde ondan şikayet etsin o halde...

ve baştan itiraz edip koydurmuyacaktınız o zaman

eşiniz istemiş koymuş ama.
ailesi istedigi içinde koyabilirdi.
alışsanız iyi olur. abinizinde ismi var...
eşinizde ondan şikayet etsin o halde...

ve baştan itiraz edip koydurmuyacaktınız o zaman
Gecmiş mesajları okudum da ikisi beraber karar vermiş koymaya aslında. Ama hanımefendi sadece kendi abisinin ismiyle seslenince cocuğa eşi de bozulmuş, ikisini de söyle demiş, hanım da söylemem demiş Olay bu =)

Gecmiş mesajları okudum da ikisi beraber karar vermiş koymaya aslında. Ama hanımefendi sadece kendi abisinin ismiyle seslenince cocuğa eşi de bozulmuş, ikisini de söyle demiş, hanım da söylemem demiş Olay bu =)
bu kadın kendine sorun arıyor
yok eşinin ailesi oralı olmamış... yahu oralı olsun diyemi koydunuz. yada baskımı yaptılar illa cocugun adını şunu koyun diye. hayret bişi

Sen inat ettin illa abimin adiyla seslenicem diyosun yani. Burda bencil olan hem sen hem esin. Kucucuk cocugu oyuncak etmissiniz.
Degistirin su cocugun adini. Burda en fazla inat eden sensin ama. Abim de abim dersen adam da der yani.
Olmus insanlari mezarinda rahat birakin bi.

bu kadın kendine sorun arıyor
yok eşinin ailesi oralı olmamış... yahu oralı olsun diyemi koydunuz. yada baskımı yaptılar illa cocugun adını şunu koyun diye. hayret bişi
Düşünülmeden alınan kararlar işte.... İster otuz yaşında ol ister 50 sonuc ortada

Baştan herşeye tamam deyip sonradan yan cizen kadınları görünce cinlerim evereste tırmanıyo. Cocuk oyuncağı mı kardeşim bu? Yok umurlarında değil, yok tınlamadılar zati bilmem ne.
ben basta herkesin istedigini kullanır deyip anlaşan benim yaz çizen eşim o abisinin adını derken ben seslenmedin ama ben abimin adını seslendiğimde değiştirelim dedi burda kim yan çizmiş oluyor acaba

çocuğa yazık değil mi ya! yapmayın Allah aşkına. dert nerde burda. siz karar verip zamanında koymuşsunuz! dert aramayın

ewet dengesiz eşim diyebilirim çok afedersiniz benimde dengemi boz<uyır

ben basta herkesin istedigini kullanır deyip anlaşan benim yaz çizen eşim o abisinin adını derken ben seslenmedin ama ben abimin adını seslendiğimde değiştirelim dedi burda kim yan çizmiş oluyor acaba

bence ömür boyu sürecek çekişmeye mahal vermeyin .. demekki bu isim olayı sorun olucak ilerdede .. yeni bir isim koyun ortak beğenin eşinizle ali olur mehmet olur ahmet olur vs.. onu koyun bitsin gitsin .. yoksa bu böyle gidecek saçma sapan baska kavgalarında çıkmasına sebeb olacak .. bebişinzle bir ömür boyu mutlu sağlıklı yaşam diliyorum size .. üzmeyin kendinizi değiştirin ismi ..bir dahada yeni bebiş yaparsanız kimsenin adını koymayın :)

Kocaman insanlarsınız siz ama su zihniyete bak. Ne demek herkes istediğini seslenir, cocuktan bahsediyoruz, evcil hayvandan değil.

ben de ogluma iki isim koydum ikisini de kullaniyorum, esim de kullaniyor. esimin ailesi ve arkadaslari sadece 2. ismini kullaniyor. bi sorun gormuyorum cocuga iki farkli isimle seslenilmesinde.
benim de iki adim var tanidiklarimin yarisi birini diger yarisi oburunu kullaniyor. iki ismimi de benimsiyorum.
siz ilk mesaj yazdiginizda esinizin olen kardesinin ismiyle seslenmemesini istediginiz gibi hissettirdiniz, sonra da esim benim kullanmami istemiyor a cevirdiniz.
iki farkli isimle de seslensiniz, ikisini birlikte de seslenseniz diger insanlarin nasil kullanacagibi kontrol edemezsiniz(is okul vs) o sebeple bu kadar takiksaniz tek isimde karar kilmaniz gerekirdi.

Bende ciddi ciddi bi sorun var zanetim ailesinden nefret ediyosun ufacik daha subyanken olen bir bebektendemi nefret ediyosun vallahi çok ayip ve gunah yani

Evet bizler icin oyle ama pnlar icin oyle degil.esim ismi koydu ama o kendi abisinin adiyla hitap etti uzun zaman taki bende kendi abimin adini soylemeye basladim o zaman kafasi sarj etti

Eşinizin ailesi için o ismi koymak çok önemli olmayabilir ama eşiniz için önemliymiş ki konmasını istemiş. Yaptığınız çok ayıp gerçekten, sizin kardeşiniz ise onun da abisi. Ya hiçbirini koymayacaktınız ya da şimdi sorun çıkarmayacaksınız...

Ayrıca ailesinin önemsediklerini ispat edebilmek için "illa bu ismi koyacaksınız" diye diretmeleri mi gerekiyordu.

Son düzenleme:
Anne değilim, aman aman çocuk sevgim de yok ama insan evladına, kuzusuna ismini sevmedi diye kızar mı ya ? Yuh!

Ciddi ciddi 11 aylik cocugun ismini degistireceksiniz yani.
Yazik.
O cocugu dusunen var mi acaba, sizin ego kavgalarinizdan.
Sizden daha bencil degil esiniz, uzgunum.

11 aydir benimsenen isimler gidecek, yerine yenileri gelecek. Emanet gibi isim. Yuh yani, degistirecekseniz simdiye kadar degistirseydiniz. Bence cocugunuzun ismini esinizin ailesine karsi kullanmaktan vazgecin. Esinizin ailesiyle iyi anlassaydiniz cok mu sevecektiniz o ismi? Anlasamiyoruz, o zaman ismini de degistirelim. Zihniyete bak. Isim hevesinizi 2. cocugunuzda alin, cocugunuza dokunmayin artik bence. O da aranizda saskina donecek. Oyuncak etmissiniz ismini de cocugunuzu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…