- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi ankarasena
-
E razıysa gidin değiştirin sorun ne anlamadımBenim sadece abimin adini soylememe razi gelmedigi icin degistermeye razi sizce kim bencil .
Gecmiş mesajları okudum da ikisi beraber karar vermiş koymaya aslında. Ama hanımefendi sadece kendi abisinin ismiyle seslenince cocuğa eşi de bozulmuş, ikisini de söyle demiş, hanım da söylemem demişeşiniz istemiş koymuş ama.
ailesi istedigi içinde koyabilirdi.
alışsanız iyi olur. abinizinde ismi var...
eşinizde ondan şikayet etsin o halde...
ve baştan itiraz edip koydurmuyacaktınız o zaman
bu kadın kendine sorun arıyorGecmiş mesajları okudum da ikisi beraber karar vermiş koymaya aslında. Ama hanımefendi sadece kendi abisinin ismiyle seslenince cocuğa eşi de bozulmuş, ikisini de söyle demiş, hanım da söylemem demişOlay bu =)
Düşünülmeden alınan kararlar işte.... İster otuz yaşında ol ister 50 sonuc ortadabu kadın kendine sorun arıyor
yok eşinin ailesi oralı olmamış... yahu oralı olsun diyemi koydunuz. yada baskımı yaptılar illa cocugun adını şunu koyun diye. hayret bişi
ben basta herkesin istedigini kullanır deyip anlaşan benim yaz çizen eşim o abisinin adını derken ben seslenmedin ama ben abimin adını seslendiğimde değiştirelim dedi burda kim yan çizmiş oluyor acabaBaştan herşeye tamam deyip sonradan yan cizen kadınları görünce cinlerim evereste tırmanıyo. Cocuk oyuncağı mı kardeşim bu? Yok umurlarında değil, yok tınlamadılar zati bilmem ne.
ewet dengesiz eşim diyebilirim çok afedersiniz benimde dengemi boz<uyırSen inat ettin illa abimin adiyla seslenicem diyosun yani. Burda bencil olan hem sen hem esin. Kucucuk cocugu oyuncak etmissiniz.
Degistirin su cocugun adini. Burda en fazla inat eden sensin ama. Abim de abim dersen adam da der yani.
Olmus insanlari mezarinda rahat birakin bi.
gerçekten üzülüyorumçocuğa yazık değil mi ya! yapmayın Allah aşkına. dert nerde burda. siz karar verip zamanında koymuşsunuz! dert aramayın
ben basta herkesin istedigini kullanır deyip anlaşan benim yaz çizen eşim o abisinin adını derken ben seslenmedin ama ben abimin adını seslendiğimde değiştirelim dedi burda kim yan çizmiş oluyor acaba
Kocaman insanlarsınız siz ama su zihniyete bak. Ne demek herkes istediğini seslenir, cocuktan bahsediyoruz, evcil hayvandan değil.ben basta herkesin istedigini kullanır deyip anlaşan benim yaz çizen eşim o abisinin adını derken ben seslenmedin ama ben abimin adını seslendiğimde değiştirelim dedi burda kim yan çizmiş oluyor acaba
Evet bizler icin oyle ama pnlar icin oyle degil.esim ismi koydu ama o kendi abisinin adiyla hitap etti uzun zaman taki bende kendi abimin adini soylemeye basladim o zaman kafasi sarj etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?