- Konu Sahibi ankarasena
-
Cok birsey istememis ki esiniz iki ismi birden kullan demis gayet normal bir istek bu cunki cocugun ismi bu kimlikte ne yaziyorsaBenim sadece abimin adini soylememe razi gelmedigi icin degistermeye razi sizce kim bencil .
Bu bugunki olay dgl artik esim mutlu olsun diye soyluyrdum o benim mutlu olmam icin aylarca kendi kafasina gore takildi bekledim simdi hata yapmis beyefendi ben de soyleyim istedigimi neden ses cikartiyor.hem istedigini soylemek hata mi kim neistiyorsa soylesin bende bunaldim esimin dengesizligindan bi cozum ariyrm yoksa istedi bende razi oldum benim buldgum isim falan dgldi o ailesina yaranack sandi olmayinca bana dondu tabiCocuk diye oyuncakmi dogurdunuz siz?akliniz nerdeydi?1 yasina kadar seslen adini ogret canim istemedi degistir.yazik gunah o yavruya vallahi uzuldum onun icin
Ben sadece abimin ismi olsun istemiyrm ortak baska bir isim olsun diyrm.eger degistirirsek tabiCok birsey istememis ki esiniz iki ismi birden kullan demis gayet normal bir istek bu cunki cocugun ismi bu kimlikte ne yaziyorsa
Keske ailelerinize ait olmayan size ozel bir isim bulsaydiniz hic bunlara gerek kalmazdi isim degisikligi yaparsaniz sadece sizin abinizin ismini kabul edecek mi esiniz
Evet cocuguma yazikOncelikle cocugunuza abinizin ismini koyma sebebinizin ailedeki tek erkek olmasi bana sacma geldi. Cokta dusunerek koymamissiniz anlasilan. Ikincisi siz vefat eden abinizin ismini koyunca esinizin de kendi vefat eden abisinin ismini koymasi gayet normal olmus. Yine de icinize sinmeyebilir ama akliniza simdi mi geldi? Aslimda oglunuza hem esinizin hem kendi istediginiz bir isim koymak gibi basit birsey varken olay buyumuste buyumus. Cocuga yazik.
Allah saglikli piril piril evlat vermis meselelere bak arkadas.cocuga sinirleniyorum lafinada takildim kaldim ben.herkes ana baba olamiyo iste size sayfalarca yazarim su simarikliginizada sinirim bozulmasin diye yazmicam.allah selamet versinVe cok uzuluyrm
Ben yazdım bir değişiklik olmuyor,sevgiler. :)Allah saglikli piril piril evlat vermis meselelere bak arkadas.cocuga sinirleniyorum lafinada takildim kaldim ben.herkes ana baba olamiyo iste size sayfalarca yazarim su simarikliginizada sinirim bozulmasin diye yazmicam.allah selamet versin
Iki kisi, olen iki insanin ismini cocuga koymussunuz buna birinci bravo!!Bastan koymak istemedim bizde erkek yok tek erkek vefat edince koymak istedim ama esim yanina kendi vefat eden abisin de adini koydu. Onlar icin cok deger arzetmiyor oyle olsaydi onceki torununa koyardi.
Bence bunlar çok büyük mevzular değil Böyle şeyler için eşinle huzurunu bozmaMerhaba arkadaslar canimi asiri sikan konu cocugumun adi.suan 11 aylik iki ismi var vefat eden dayi ve amca isimleri.esim cok istedi koyduk ama ben esimin ailesinden bazi seylere tahammulum yok.onlarinda isim koymamiz cok umurlarinda olmadi zati.esim iki ismide soylememi istiyo ama ben zorla soyluyrm.lutfen yardim cocugumun adini degistirmeli miyim icime sinmedi bi turlu cocugu da sinirlenebiliyorum.hic sucu olmadan lutfen yardim gecenin yarisinda bu konuyu dusunebiliyorum.lutfen
ısmı ne , sımdı ne koycan kı onuda bıkac yıla degıstırme ıyı dusun barı de .. cocuk bı ısme alıssın bence canımMerhaba arkadaslar canimi asiri sikan konu cocugumun adi.suan 11 aylik iki ismi var vefat eden dayi ve amca isimleri.esim cok istedi koyduk ama ben esimin ailesinden bazi seylere tahammulum yok.onlarinda isim koymamiz cok umurlarinda olmadi zati.esim iki ismide soylememi istiyo ama ben zorla soyluyrm.lutfen yardim cocugumun adini degistirmeli miyim icime sinmedi bi turlu cocugu da sinirlenebiliyorum.hic sucu olmadan lutfen yardim gecenin yarisinda bu konuyu dusunebiliyorum.lutfen
Allah saglikli piril piril evlat vermis meselelere bak arkadas.cocuga sinirleniyorum lafinada takildim kaldim ben.herkes ana baba olamiyo iste size sayfalarca yazarim su simarikliginizada sinirim bozulmasin diye yazmicam.allah selamet versin
Esimde dahil sorun olan insan arasinda cunku o bana bu isim konusunu daha cok 10 gunlukken basladi ben ses etmedim ne derse desin dedim simdi ben de ne istersem soylerim o neden bana bu kadar ismi degistirme teklifimi kabul edecek kadar baski uyguluyor.ilerde de cocuga. Yapmayacagi ne malumBence sizin butun sorununuz esinin ailesinin bu ismi koymanizi umursamamasi. Siz zaten abinizin ismini koymussunuz oda abisinin ismini koymus. Unutmayin siz ailesi icin degil esiniz icin kabul ettiniz. Ikinizinde dedigi olmus bukadar sorun yaratmak niye. Bastan koymucaktiniz.
Sukrediyorum bu duruma sokan esim oldu onun dengesizlikleri ben ona gore ayak uyduramam cocuguma hitabima karis cocuk buyuyunce soyle diyecek falan filan siz ne dusunce icinde olurdunuz benim yerimde olsaniz.bende bunaldim sinmedi iste isim yuzunun guzelligine yakisan bi isim olmadi.Senelerdir cocuk hasretiyle yanan insanlar icin bu sorunlar o kadar bos ki. Evladi hasta olupta basinda gunlerce bir kerecik gozunu acip gulusunu goreyim diye bekleyen aileler icin bu konular o kadar simarikca ki. Konu sahibi sukretmiyor...
Aslakabul etmiyorum bencil olsam o ismi koymamcok bencilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?