Hem oku hem ev isi yap hem hasta bak.. Yazik gercekten. Senin icin dua edicem merak etme ama senin de birseyler yapman gerek. Seni bu kadar ezmelerine izin verme.psikiyatriye gittim artık muayene oldum konuştum ..adam 24 yasindasin ve kendi kararlarını verebilirsin bu senin hayatın dedi ..
vermezler ama baya ciddi sağlam bi şekilde durmam gerekiyor yazık ama sevdiğim adam kaç yaşına daha bekleyecek halamin geldiğini duydu aşırı sinirlendi seni kullanıyorlar diye
ablam öğretmen abim gardiyan diğer abim ankara ya kaçtı bi ablam annemi evinden kovdu 1 gün baktı 2.gün bahanelerle bana gönderdiDiger kardeslerin ne is yapiyor niye bakmiyolar annene ?
hep iyi niyetli oldum ama inan artık kollarim uyusuyorHem oku hem ev isi yap hem hasta bak.. Yazik gercekten. Senin icin dua edicem merak etme ama senin de birseyler yapman gerek. Seni bu kadar ezmelerine izin verme.
Hay Allah im ya.ablam öğretmen abim gardiyan diğer abim ankara ya kaçtı bi ablam annemi evinden kovdu 1 gün baktı 2.gün bahanelerle bana gönderdi
katki kredisi aldim geri odemeli burs ..Hay Allah im ya.
Cok yuklenmisler sana. 8 yildir bakiyodun dimi. Nerdeyse cocukluktan beri. Bari maddi yardimda bulunsalar sana kardeslerin.
Evlen. Borcla harcla yaparsiniz biseyler.katki kredisi aldim geri odemeli burs ..
yemin ederim bi kaç kuruş harcliklarini görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?