ALLAH RIZASI ICIN YARDIM EDIN

Aynı sehirde oturacaksın babanı bu konu üstünden ikna edebilirsin annene bakımı konusunda yardımcı olurum gibi konusursan evlenmene onay verir sanırım çok üzüldüm durumun gerçekten zor herkes basından atmıs sen bakıyorsun diye rahatlar babanızda buna dahi malesef halanızı da getirip bir yük daha bindirmis omuzlarınıza...Babanızla konusun gereirse diğer sorumsuz kardeslerinizle de...Hayatı kaçırma genç arkadasım umuyorum ve diliyorum hersey gönlünce olsun...

Annedir bakarsin eyvallah ama halana bakmak zorunda degilsin. Sana cok yuklenmisler.. Eziyorlar resmen. Bu ne yahu.

Bir işe girip düğün hazırlıklarına başlamak en güzeli... Tabii kaynana problemin olmayacaksa.

Annene sonuna kadar bak, her zaman yanında ol ama halana da kendi çocukları baksın.
Böyle iş mi olur? Allahım kısa zamanda sana mutluluğu nasip etsin inşallah..

amin insAllah ..su an kadın ameliyat olmuş iki bacağı kırık feryat figan içinde bağırıyor uyuyamiyorim onun durumu da üzücü ama uzule uzule ben bi hal oldum

Allah yardımcın olsun kardeşim ama artık sesini çıkar anneye babaya elbet saygısızlık yapılmaz ama halaya bakmak nedir bence sesini çıkarma zamanın geldi de geçti bile.. evlensen daha kolay kpss , ders çalışırsın o duruma gelmişsin.. inşallah sevdiğin adam iyi biridir de seni mutlu eder, pişman etmez.
gerekirse kıyın nikahı iki şahit yeter ondan sonnra ne yapacaklar bakalım

biliyo musun bunu bizde düşünüyoruz vermezlerse tek çarem o sevdiğim adam çok iyi biri çok şükür rabbimiyi ki beni ona onu bana yazmış fotomuzu bile atarim sıkıntı değil

Eklentiler

• IMG-20150921-WA0000.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 171
biliyo musun bunu bizde düşünüyoruz vermezlerse tek çarem o sevdiğim adam çok iyi biri çok şükür rabbimiyi ki beni ona onu bana yazmış fotomuzu bile atarim sıkıntı değil
Canim benim ne guzel piril pirilsin. Dua edicem sana. Rabbim omzundaki yuku hafifletsin
amin insallah gercekten cok bunaldim dua edin bana buna cok ihtiyacim var gormesemde seviyorum hepinizi

Allah yardimciniz olsun.Babanla konusman lazim.Okula da gereken dikkati veremedigini soyle.Bu gidisle okulun uzayabilecegini ve kpss ye de calisamadigini soyle.2 kadinin cok agir geldigini soyle.Babacim bi cozum bulalim de.Okulumu bitirmek ve sinavdan iyi puan almak istiyorum de.Halani cocuklari ortada birakiyorsa da belediyeden bu konu ile ilgili yardim istenebilir.Once bu sekilde halani hallet.Sonra da evlilik meselesini kabul ettirirsin.Annenin konusmasinda bi problem yoksa ikna eder babani.Kac senedir bakiyorsun , kizina bu kadarcik iyiligi cok gormez heralde.Zaten ona yakin oturcakmissin.Surekli gider gelirsin.Sirayla yap bunlari bence.

hayır yani bi de maaşlı ablan abin var bakamıyolarsa yardımcı olcak birini tutsunlar. anne baba bile yeri geldiğinde eziyo insanı sesini çıkarmayınca.
şu hayatta öğrendiğim bişey varsa biraz bencil olcaksın...

canim BABAM EVLENME derdinde annemi başımıza atıp gideceğini söylüyor ..kadın getirdi eve kovdum..ama o da haklı kendince annem iyi bi es olmadı hiç bi zaman ona değer vermedi hizmet etmedi ..kuzum babami abilerm kandırmış babam istiyordu ama abilerim baskı yapıyor tugba okusun diye Allah rızası için annem yoğun bakımda yattı yine ben yattım sınavlara girmedim şimdi halam ..inan 6 alttanim var sevdiğim çok zekisin sen diyo yine aşırı iyi derslerin diyor

evde bi salak varken neden bakıcı tutsunlar ? ya ne bakıcısı yanlarına almıyorlar onu dedim artık zorlanıyorum siz bakin sen kiz başına k alamazsin evde diyorlar babam gece çalışıyor ..

Sevdiğin adamıda elinden kaçırırsan köle isaura olursunuz evlilik için beklemeyin eğer gerçekten iyi biriyse evlenin sizde yuvanızı kurun vakit henüz varken...

Kendi yuvanı elbette kuracaksın.. Olur mu öyle şey.
Sevap işliyorsun bakarak halana da evet ama dini Açıdan bakıyorsak evlilik de kutsal..
Evlendikten sonrada anneciğini ihmal edeceğini düşünmüyorum bunları yazmana bakarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…