kuzum annemi ihmal etmem emin ol benim vicdanım benden önce gidiyo ..ama sevdiğim adamı babam 1 senedir biliyor konuştu sevdiğim kişi benim niyetim ciddi dedi okul bitsin dediler okul için elimden geleni yaptım bi kaç dersten uzarsa yine gelir giderim 1 sene daha milletin beni aptal yerine koymalarına izin vermem ! sevgili ol ama evlenme diyen bi ailem var .neymiş ayaklarım üzerinde duracakmisim sevdiğim adam aileme bilinçsizce davranıyorlar çoğu çalışan kadın bile eziliyor yeter ki ezmek istesin karşıdaki diyor BEN SENI NEDEN EZIYIM TUGBAM sen benim kadinimsin diyor ki benim ablam öğretmen ve çok eziliyor parayla alakası yok bunun ..karşıdaki insan adam olacakKendi yuvanı elbette kuracaksın.. Olur mu öyle şey.
Sevap işliyorsun bakarak halana da evet ama dini Açıdan bakıyorsak evlilik de kutsal..
Evlendikten sonrada anneciğini ihmal edeceğini düşünmüyorum bunları yazmana bakarak.
abimin 2 evi var 2 side kirada kiracısı bile seni bekletmeye hakki yok diyorlar herşey diploma değil almak istemezsem bile bu benim hayatım ve benim kararım . ara tatilde gelecekler hakkını helal et o kadar iyi geldi ki yazın anlatamam.bitanesiniz hepiniz Allah razi olsun ..kararımızı verdik ya verirler ya da resmi nikah yapacaz canim benim psikolejim kalmadı ..Fotografta cok tatlisiniz Allah yuzunuzu hep guldursun. Bir aile kizinin yasi geldigi halde "sevgili ol ama evlenme" diyorsa orada dur derim. Onlar seni hizmetci yerine koymuslar. Azicik hak hukuk bilseler bunca seyi senin uzerine atmazlar en azindan temizlige bari yardimci alirlar. Farzet ki sen hic dogmamissin. Halana oglu pasa pasa bakacak, bakmazsa da birini tutacak mecbur. Ailende birileri illa mecbur hissedip bakacak o da olmadi yine bakici tutacak. Sen olmazsan dunyanin sonu degil yani. Ayrica evde bakici var diye herkes hastasini tutup tutup getirsin oh iyi valla.
Benim arkadasimin annesinin belden asagisi felc. Kadinin alti bezleniyor, 5 vakit abdest aldiriliyor. Ayrica iki kardesler digeri erkek. Annesine bakacak baska kimse olmadigi halde kizinin taliplerini geri cevirmediler, uzak sehirlerden gelenlere bile olabilir diye dusunduler cunku onlar icin onemli olan kizlarinin mutluluguydu. Ama nasip iste yakinlarina evlendi.
Su an yapacagin tek birsey var. Evdekilere diyeceksin ki sevgilim beni istemeye gelecek, bir zorluk cikarmayin lutfen. Ben yapmam gerkenleri fazlasiyla zaten yaptim artik benden bu kadar. Kizacaksaniz da bana kizmayin diger kardeslerime kizin, anneme bakmayan ben degilim, onlar. Evlenince yine destegimi surdururum annemin banyosunu temizligini yaparim ama lutfen artik kendi basinizin caresine bakmayi ogrenin. Halama gelince, kimse bana guvenipte hastasini getirmeseydi ona da yapmam gerkenin fazlasini yaptim. Artik evlenmek istiyorum, itiraz ederseniz de kendiniz bilirsiniz...
Hala ayaklarin uzerinde dur okul bitsin derlerse de "hasta bakmaktan calisamiyorum zaten en azindan kendi evimde sakin kafayla calisip diplomami alirim" dersin. Yok hala once diploma derlerse de "tamam eve bakiciyla temizlikci alin ben hastalarla ugrasmiyim dersimi calisayim o zaman" dersin. Niyetleri de boylece ortaya cikmis olur. Bakalim asil dertleri okul mu yoksa bedava bakiciyi kacirmayalim mi...
Haksızsın hemde çok. Kendini bukadar ezdirdigin için. Kendi oğlu olan halaya sen niye bakıyorsun . Bu genç yaşta 2 yaşlı ya nasıl bakacak bu kız diye nasıl dusunmezler. Evlilik için bencede erken bir iş bulup düzen oturtman gerek. Ama ailen öyle görünüyor ki bir birikim yapmana izin vermeyecek. Okulunu bitir önce sonra çok net kararlar almaya başla gecikmeden.7-8 yıldır anneme bakıyorum unv bile burayı seçtim anneme bakım diye sevdiğim var son sinifim bi türlü sevdiğim adama kavusamadim 4 yıldır görüşüyoruz az çok tanıdım bi ömür geçirmek istiyorum zaten okul zar zor bitiyor kpss imkansız ..
10 YILDIR NASILSIN DEMEYEN HALAM ELDEN AYAKTAN DUSMUS OGLU bakmıyor ben bakıyorum babam aldı getirdi
sevap ama nasıl desem anneme sabredemezken halam aşırı ağır
iş yapmaktan temizlik yapmaktan bıktım usandım her zaman yapıyorum günlük ..
iki bakıma muhtaç kadın
24 yasindayim ve ailem beni vermiyor maddi durumumuz yok diyor kpss den atan işini bul diyen ailemin beni düşünmediğini halam gelince anladım
rabbim bana ve sevdigime yardım et ne olur
istemeye gelecekler ...sizce haksız miyim ? inanın artık tukendim
var cnmHalaın emeklisi var mı eşinden kalma?
var cnm
abimin 2 evi var 2 side kirada kiracısı bile seni bekletmeye hakki yok diyorlar herşey diploma değil almak istemezsem bile bu benim hayatım ve benim kararım . ara tatilde gelecekler hakkını helal et o kadar iyi geldi ki yazın anlatamam.bitanesiniz hepiniz Allah razi olsun ..kararımızı verdik ya verirler ya da resmi nikah yapacaz canim benim psikolejim kalmadı ..
Özel bakımevine verebilirsiniz o halde kendi maaşıyla. Bu acı bir şey değil. Çocuklar bakmazsa normal. Benim annem hep diyor. Hastalanırsam yatalak olursam sakın evine alıp bana bakmaya kalkışma diye. Öyle bir şey yaşatırsam acımdan ölürüm diyor hep. İmkan varsa evimde kadın tutun yoksa bakımevine verin emin ol daha huzurlu olurum diyor. Senin artık kendi hayatını kurman lazım. Annenle yine ilgilenirsin ama bu şekilde kendi hayatından ödün vererek değil. Yakında tüm yaşlıları sizin eve doluşturacaklr. Maaşı kim alıyor şu an? Çocukları mı?
benim annem de öyle derdi
ama öyle bir hastalığa yakalandı ki bakım evleri bile kabul etmiyor
Özel bakımevine verebilirsiniz o halde kendi maaşıyla. Bu acı bir şey değil. Çocuklar bakmazsa normal. Benim annem hep diyor. Hastalanırsam yatalak olursam sakın evine alıp bana bakmaya kalkışma diye. Öyle bir şey yaşatırsam acımdan ölürüm diyor hep. İmkan varsa evimde kadın tutun yoksa bakımevine verin emin ol daha huzurlu olurum diyor. Senin artık kendi hayatını kurman lazım. Annenle yine ilgilenirsin ama bu şekilde kendi hayatından ödün vererek değil. Yakında tüm yaşlıları sizin eve doluşturacaklr. Maaşı kim alıyor şu an? Çocukları mı?
abimin 2 evi var 2 side kirada kiracısı bile seni bekletmeye hakki yok diyorlar herşey diploma değil almak istemezsem bile bu benim hayatım ve benim kararım . ara tatilde gelecekler hakkını helal et o kadar iyi geldi ki yazın anlatamam.bitanesiniz hepiniz Allah razi olsun ..kararımızı verdik ya verirler ya da resmi nikah yapacaz canim benim psikolejim kalmadı ..
Geçmiş olsun zeytincim nesi var?
Onu ben de merak ettim. Genelde oyle tipler maasini kendine bakana degil, bakmayan evlatlarina verir de.
als hastası 3,5 senedir
allah kimsenin başına vermesin
( çok geçmiş olsun zeytinim. Bilirim. Ne durumda şu an ? Çok ilerlediyse acı ama allah kurtarsın acı çektirmesin daha fazla inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?