Eğer konu sahibinin babası alıp kızına hizmetçilik yaptırıyorsa daha da çirkin. Çocukları alıyorsa yine bir nebze konu sahibinin babasına iyi niyetli diyebilirim.
tamamen yatağa bağımlı konuşamıyor oturamıyor gözleri hariç hiç bir organ hareket etmiyor
hakkımızda hayırlısı
konu sahibi bence de evlenmelisin eğer doğru kişiyse
hasta bakımı zaten çok çok zor
bi de hala gelmiş
bu senin için çok ağır bi yük
1-2 ay kalsın bakım evini düşünüyoruz bizde artık vicdanım el vermiyor ..Özel bakımevine verebilirsiniz o halde kendi maaşıyla. Bu acı bir şey değil. Çocuklar bakmazsa normal. Benim annem hep diyor. Hastalanırsam yatalak olursam sakın evine alıp bana bakmaya kalkışma diye. Öyle bir şey yaşatırsam acımdan ölürüm diyor hep. İmkan varsa evimde kadın tutun yoksa bakımevine verin emin ol daha huzurlu olurum diyor. Senin artık kendi hayatını kurman lazım. Annenle yine ilgilenirsin ama bu şekilde kendi hayatından ödün vererek değil. Yakında tüm yaşlıları sizin eve doluşturacaklr. Maaşı kim alıyor şu an? Çocukları mı?
kendi alıyor kuzumÖzel bakımevine verebilirsiniz o halde kendi maaşıyla. Bu acı bir şey değil. Çocuklar bakmazsa normal. Benim annem hep diyor. Hastalanırsam yatalak olursam sakın evine alıp bana bakmaya kalkışma diye. Öyle bir şey yaşatırsam acımdan ölürüm diyor hep. İmkan varsa evimde kadın tutun yoksa bakımevine verin emin ol daha huzurlu olurum diyor. Senin artık kendi hayatını kurman lazım. Annenle yine ilgilenirsin ama bu şekilde kendi hayatından ödün vererek değil. Yakında tüm yaşlıları sizin eve doluşturacaklr. Maaşı kim alıyor şu an? Çocukları mı?
kuzum halamdan beklentim yok banyosu şunu bunu yaptırıyorum yemeğini yapıyorum ...maaşına kendine bilezik yap kefen paran olsun dedim halama öğle ..ne kadar kalmak istiyorsa kalacak git diyemiyorum bakım evine gidecek ondan sonrada ..ama sevgilim gelmeden gitmesi gerekiyor sevgilimin ailesine olaydan bahsetmedik ..öğle bebeğimBabasi aliyorsa gercekten buyuk adilik... (konu sahibi afedersin ama)
O halanin yerinde olsam evlenme caginda kizcagiz mecbur degil ama bana bakiyor, basina kaldim. Elektrik su market parasi vermiyorum. Ilac parami icinden alip kiza vereyim de ceyiz yapsin kendine derdim.
Cocuklari da almamali. Evlatlari kac yasinda insanlar artik annelerinin maasina muhtac degillerdir herhalde. Oyleyse de demek ki calismiyorlar bir zahmet baksinlar analarina.
Cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun.
güven olmadan sevgi olur mu 4 senedir bi kerecik beni üzmedi çok şükür o benim hayatım sevgilim eşim yoldasim dostum herşeyim bi kere bile kötü bi huyunu görmedim ..bana öğle bakar TUGBAM bi kere gülsün diye elinden geleni yaparCanım ya nasıl üzüldüm..
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah.
Annen neyse de halana bakmak zorunda değilsin.
Tabi sevaptır. Ama zorlanmadan bakmak sevaptır.
Sen bu kadar zorlanırken baban senin günahına giriyor.
kardeşin falan yok mu yardım eden seni kimse düşünmüyor mu?
Sen kendi hayatını atamazsın bir kenara.
Erkek arkadaşına gerçekten güveniyor musun bu arada?
Allah annene şifa versin size de sabır ıhsan eylesin anneni ihmal etme ne olursa olsun ..benim annem de öyle derdi
ama öyle bir hastalığa yakalandı ki bakım evleri bile kabul etmiyor
ailede herkez hayatına bir yön çizmiş bütün sorumluluğuda sana yıkmışlar bu çok büyük haksızlık rabbim yardımcın olsun hala konusuda ayrı bi saçmalık sen bakmak zorunda değilsinkiablam öğretmen abim gardiyan diğer abim ankara ya kaçtı bi ablam annemi evinden kovdu 1 gün baktı 2.gün bahanelerle bana gönderdi
7-8 yıldır anneme bakıyorum unv bile burayı seçtim anneme bakım diye sevdiğim var son sinifim bi türlü sevdiğim adama kavusamadim 4 yıldır görüşüyoruz az çok tanıdım bi ömür geçirmek istiyorum zaten okul zar zor bitiyor kpss imkansız ..
10 YILDIR NASILSIN DEMEYEN HALAM ELDEN AYAKTAN DUSMUS OGLU bakmıyor ben bakıyorum babam aldı getirdi
sevap ama nasıl desem anneme sabredemezken halam aşırı ağır
iş yapmaktan temizlik yapmaktan bıktım usandım her zaman yapıyorum günlük ..
iki bakıma muhtaç kadın
24 yasindayim ve ailem beni vermiyor maddi durumumuz yok diyor kpss den atan işini bul diyen ailemin beni düşünmediğini halam gelince anladım
rabbim bana ve sevdigime yardım et ne olur
istemeye gelecekler ...sizce haksız miyim ? inanın artık tukendim
biliyor musun guleyim mi aglayim mi bilmiyorum amcamda hastanede yatıyor karısına biz para gönderiyoruz aç kalıyor falan ...ya hayat mi çok zor bilmiyorum anlamıyorum hala mi bakım evine göndermeye çalışıyoruz gitmiyor ...ben rahatım burda k imsem yok bunu yapmayın diyorHalana bakmakla sorumlu değilsin ,kendi evlatları var bakmıyorlarsa gönülleri razı ise huzur evine koyarlar,
Babanın yaptığı bencillik !! dur demelisin.
Annen mecbur bakacan onun sana ihtiyacı var ,evlenincede yanında olduğunu hissettirecen.
Kimse 4 4 lük evlenmiyor zaten,sevgilinden eminsen aileni ikna etmeye bak ,
Yoksa baban yarın amcan hasta diye eve getirir onuda omuzlarına yükler!!hayret birşey
kuzum halamdan beklentim yok banyosu şunu bunu yaptırıyorum yemeğini yapıyorum ...maaşına kendine bilezik yap kefen paran olsun dedim halama öğle ..ne kadar kalmak istiyorsa kalacak git diyemiyorum bakım evine gidecek ondan sonrada ..ama sevgilim gelmeden gitmesi gerekiyor sevgilimin ailesine olaydan bahsetmedik ..öğle bebeğim
güven olmadan
güven olmadan sevgi olur mu 4 senedir bi kerecik beni üzmedi çok şükür o benim hayatım sevgilim eşim yoldasim dostum herşeyim bi kere bile kötü bi huyunu görmedim ..bana öğle bakar TUGBAM bi kere gülsün diye elinden geleni yapar
biliyor musun guleyim mi aglayim mi bilmiyorum amcamda hastanede yatıyor karısına biz para gönderiyoruz aç kalıyor falan ...ya hayat mi çok zor bilmiyorum anlamıyorum hala mi bakım evine göndermeye çalışıyoruz gitmiyor ...ben rahatım burda k imsem yok bunu yapmayın diyor2-3 ay sürer kuzum gondermemiz şimdilik burda canim elimden geleni yapacam babam beni düşünmedi ..bahara sözüm takılacak eğer engel olurlarsa resmi nikahimizi yaptiracaz ..kuzum ben yeterince bekledim sabrettim okulum uzar gibi bu gidişle ama bırakmam devam edecem evlensemde sevgilim karşı değil o da evini 1.aya A dan Z ye duzuyor ara tatilde isteme olacak dua edin insallah
amin insallah hepinize tek tek yazacam ...Allah razi olsun hepinizden tanımadığınız halde hep yazdınız derdimi paylastim ...çok sağolun haber vericem hepinize söz fotoğrafımı aticam kuzum ..inanın ..Allaha emanet olun ..kendinize iyi davranın bu can size emanet unutmayın öpüyorum kocaman .. <3 :-*Ayyy hadi inşallah ya duamdasınız .....
Güzel haberini buradan okuruz inşallah...
amin insallah kavusursam tek tek bağlantıya gecicem hepinize haber vericemMaşallah inşallah tez zamanda kavuşursunuz.
canim BABAM EVLENME derdinde annemi başımıza atıp gideceğini söylüyor ..kadın getirdi eve kovdum..ama o da haklı kendince annem iyi bi es olmadı hiç bi zaman ona değer vermedi hizmet etmedi ..kuzum babami abilerm kandırmış babam istiyordu ama abilerim baskı yapıyor tugba okusun diye Allah rızası için annem yoğun bakımda yattı yine ben yattım sınavlara girmedim şimdi halam ..inan 6 alttanim var sevdiğim çok zekisin sen diyo yine aşırı iyi derslerin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?