ALLAH RIZASI ICIN YARDIM EDIN

Eğer konu sahibinin babası alıp kızına hizmetçilik yaptırıyorsa daha da çirkin. Çocukları alıyorsa yine bir nebze konu sahibinin babasına iyi niyetli diyebilirim.

Babasi aliyorsa gercekten buyuk adilik... (konu sahibi afedersin ama)

O halanin yerinde olsam evlenme caginda kizcagiz mecbur degil ama bana bakiyor, basina kaldim. Elektrik su market parasi vermiyorum. Ilac parami icinden alip kiza vereyim de ceyiz yapsin kendine derdim.

Cocuklari da almamali. Evlatlari kac yasinda insanlar artik annelerinin maasina muhtac degillerdir herhalde. Oyleyse de demek ki calismiyorlar bir zahmet baksinlar analarina.

Cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun.

Canım ya nasıl üzüldüm..
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin inşallah.
Annen neyse de halana bakmak zorunda değilsin.
Tabi sevaptır. Ama zorlanmadan bakmak sevaptır.
Sen bu kadar zorlanırken baban senin günahına giriyor.
kardeşin falan yok mu yardım eden seni kimse düşünmüyor mu?
Sen kendi hayatını atamazsın bir kenara.
Erkek arkadaşına gerçekten güveniyor musun bu arada?

kendi alıyor kuzum
1-2 ay kalsın bakım evini düşünüyoruz bizde artık vicdanım el vermiyor ..

kendi alıyor kuzum

kuzum halamdan beklentim yok banyosu şunu bunu yaptırıyorum yemeğini yapıyorum ...maaşına kendine bilezik yap kefen paran olsun dedim halama öğle ..ne kadar kalmak istiyorsa kalacak git diyemiyorum bakım evine gidecek ondan sonrada ..ama sevgilim gelmeden gitmesi gerekiyor sevgilimin ailesine olaydan bahsetmedik ..öğle bebeğim

güven olmadan
güven olmadan sevgi olur mu 4 senedir bi kerecik beni üzmedi çok şükür o benim hayatım sevgilim eşim yoldasim dostum herşeyim bi kere bile kötü bi huyunu görmedim ..bana öğle bakar TUGBAM bi kere gülsün diye elinden geleni yapar

Tüm sülalenin mazlumu sen misin
Kaçayım mı baba derdiniz ne de
Haklısın yani
Kaçma da blöf yap ki artık seni kullanmayı bırakıp evlenmene razı olsunlar

ablam öğretmen abim gardiyan diğer abim ankara ya kaçtı bi ablam annemi evinden kovdu 1 gün baktı 2.gün bahanelerle bana gönderdi
ailede herkez hayatına bir yön çizmiş bütün sorumluluğuda sana yıkmışlar bu çok büyük haksızlık rabbim yardımcın olsun hala konusuda ayrı bi saçmalık sen bakmak zorunda değilsinki

Halana bakmakla sorumlu değilsin ,kendi evlatları var bakmıyorlarsa gönülleri razı ise huzur evine koyarlar,
Babanın yaptığı bencillik !! dur demelisin.
Annen mecbur bakacan onun sana ihtiyacı var ,evlenincede yanında olduğunu hissettirecen.
Kimse 4 4 lük evlenmiyor zaten,sevgilinden eminsen aileni ikna etmeye bak ,
Yoksa baban yarın amcan hasta diye eve getirir onuda omuzlarına yükler!!hayret birşey

biliyor musun guleyim mi aglayim mi bilmiyorum amcamda hastanede yatıyor karısına biz para gönderiyoruz aç kalıyor falan ...ya hayat mi çok zor bilmiyorum anlamıyorum hala mi bakım evine göndermeye çalışıyoruz gitmiyor ...ben rahatım burda k imsem yok bunu yapmayın diyor 2-3 ay sürer kuzum gondermemiz şimdilik burda canim elimden geleni yapacam babam beni düşünmedi ..bahara sözüm takılacak eğer engel olurlarsa resmi nikahimizi yaptiracaz ..kuzum ben yeterince bekledim sabrettim okulum uzar gibi bu gidişle ama bırakmam devam edecem evlensemde sevgilim karşı değil o da evini 1.aya A dan Z ye duzuyor ara tatilde isteme olacak dua edin insallah

Babanıza da halanıza da yazıklar olsun. Başka da diyecek birşeyim yok.

Maşallah inşallah tez zamanda kavuşursunuz.

Ayyy hadi inşallah ya duamdasınız .....
Güzel haberini buradan okuruz inşallah...

Ayyy hadi inşallah ya duamdasınız .....
Güzel haberini buradan okuruz inşallah...
amin insallah hepinize tek tek yazacam ...Allah razi olsun hepinizden tanımadığınız halde hep yazdınız derdimi paylastim ...çok sağolun haber vericem hepinize söz fotoğrafımı aticam kuzum ..inanın ..Allaha emanet olun ..kendinize iyi davranın bu can size emanet unutmayın öpüyorum kocaman .. <3 :-*

Abilerin okuman için değil bakicilik yapman için evlenmeni istemiyorrr

Annenızın ve halanızın saglık sorunu nedır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…