Bizim durumumuz herkese ornek olsun huzur huzur huzurrrr dunyada huzur varmis hamdolsun rabbimeeKesinlikle katılıyorum. Ben Nefsim doğrulutusunda gittim cok bunu da itiraf ediyorum. Ayrılma derecesindeydim.Elhamdulillah ki Zikir ile Huzurun gelmesi bir oldu. Ne kadar şükür etsem az.
Sedacim baktinmi sayfalara Rabbim sanada bu tevhidden okumayı nasip etsin arkandan gelenlerin çok olsun
Rabia ablamin sayesinde esimde okumaya başladı çok şükür inşallah sizlerinde eşleri okur :) belkide okuyan vardırAllahın ve Resulunun ve sevdiklerinin selam ve bereketi üzerinize olsun:)
MaasAllah. Ygmrdmls bendwde boyle bir degisim oldu.Eşim ne yapsa yada yapmasa hiç memnun olmazdım. Zikire baslayinca bambaska bi algım olystu Elhamdulillah. Eşimde çok şaşkın. Herseye tepki veren bir Eşi yok artık. Sevgi dolu bul yol sevdiklerimizede nasip olsun.
Amin:)
Amin ecmain Allah razi olsun Can Kardesim :)MaasAllah mubarek olsun Can Üveys. Rabbim Ilmini Nurunu arttırsın:)
Insallah benimkide baslar cok dua ediyorumRabia ablamin sayesinde esimde okumaya başladı çok şükür inşallah sizlerinde eşleri okur :) belkide okuyan vardır
Hayirli olsun kardesim rabbim bizede nasip etsin insallahAllah in ve Resulu nun ve sevdiklerinin selam ve bereketi üzerinize olsun canlar
Bugün 3. öğretmenini öğrendim çok sukur İbn-i Farabi.
Rabbim tüm kardeslerime lutuflarini yasatsin herbirimizin ilmini nurunu arttirsin insallah.Aminnn :)
Maşallah suphanallah mübarek olsun allahim nurunu artirsin arkandan gelenlerin çok olsun inşallahAllah in ve Resulu nun ve sevdiklerinin selam ve bereketi üzerinize olsun canlar
Bugün 3. öğretmenini öğrendim çok sukur İbn-i Farabi.
Rabbim tüm kardeslerime lutuflarini yasatsin herbirimizin ilmini nurunu arttirsin insallah.Aminnn :)
Allah razi olsun amin kardesim lutuflarin en güzelleri sizlerin olsun insallah.Hayirli olsun kardesim rabbim bizede nasip etsin insallah
Amin cnm kardesim Rabbim tüm kardeslerime yaşatır insallah lutuflarini.Hayirlisi ile senin de mujdelerini duymak nasip olur insallah :)Maşallah suphanallah mübarek olsun allahim nurunu artirsin arkandan gelenlerin çok olsun inşallah
Bizlerede yasatsin allahim bizede banada nasip etsin amin inşallah
Aminnnn inşallah amin Allah razı olsun:) çok teşekkür ederimAmin cnm kardesim Rabbim tüm kardeslerime yaşatır insallah lutuflarini.Hayirlisi ile senin de mujdelerini duymak nasip olur insallah :)
Mazeretliyim canim 1 hafta sonra dersen okurumKIZLAR TUP BEBEK TEDAVIM ICIN 41 YASIN OKUTMAK ISTIYORUM.
3 GUNDE BITIRMEYI DUSUNUYORUM.YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?